Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת לקנות רכב אוטומטי שישמש אותי לנסיעה לעבודה ומדי פעם ליציאות. הסתכלתי על כל ה mini למיניהם כי אני מחפשת רכב שלא יצרוך הרבה דלק אבל שיהיה אמין והתקציב הוא עד 40,000 שקל.

בסוף סגרתי על i10 או מאזדה 2.

מצאתי רכב i10 ב-40,000 שפעם שומש להשכרה בחברה מוכרת (אלדן ואלבר למיניהם). הוא היה בחברה פחות משנה ואז עבר לפרטי. ניסיתי לתמכר אותו אבל ראיתי שיש הבדל גדול בין חברת השכרה עם קריטריונים לחברת השכרה בלי. מישהו אולי יודע את ההבדל? האם אני יכולה לדעת שאם הוא נמכר מהחברות האלה אז הוא בסדר? האם זה אמור להיות כתוב איפושהוא?

עוד שאלה, האם צריכה להיות סיבה שרכב שהיה משומש להשכרה הוא פחות טוב מרכב שהיה רק בבעלות פרטית?

לרכב יש 75,000 קילומטר ושאר הרכבים בערך באותו מכיר בבעלות פרטית ללא השכרה קודמת מגיעים עם 100,000 קילומטר.

למישהו יש איזושהיא עצה למה לבקש? האם יש פרטים שאני יכולה לבדוק כשאני קונה רכב שהיה משומש להשכרה בעבר?

פורסם

איזה שנה הרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כדאי לדעת אם הרכב בסדר,עושים לו בדיקה.

מעבר לזה היונדאי האוטמטית פחות חיסכונית מאשר המתחרות,השאלה לאיזו צריכה את מצפה?

אם חיסכון זה העיקר כדאי לחפש פיגו 107,יש לה גיר רובוטי,הוא פחות חלק מהאוטומטי רגיל בעיר,אבל מאוד חיסכוני.

אני הייתי מציע לקנות רכב ששומש בתור ליסינג פרטי ולא השכרה,כולם יודעים איך נוהגים על כאלו רכבים..

לכן אני מציע לגשת בעצמך לאחת חברות הליסינג ולראות מה יש שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני מחפשת רכב שלא יצרוך הרבה דלק אבל שיהיה אמין והתקציב הוא עד 40,000 שקל.

בסוף סגרתי על i10 או מאזדה 2.

יש סתירה פנימית בהודעה שלך. מי שמחפש רכב חסכוני בדלק לא בוחר מאזדה 2 או יונדאי i10 אוטומטית, אלו לא מכוניות שחיסכון בדלק זאת התכונה הכי טובה שלהן.

רכב מהשכרה לא בהכרח פחות טוב מרכב פרטי. כל מקרה לגופו. 100 אלף קילומטרים לרכב מיני ממודל 2010 זה הרבה, תחפשי טוב תמצאי גם עם פחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רכב ששימש חברת השכרה פחות משנה מאבד פחות מהערך.

אם אני לא טועה עם קריטריונים=הרכב עבר השבחה מלאה לפני מכירה וההפך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...