Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרעיון היה שמאזדה תייצר את המיאטה ND ועל בסיס אותה שלדה האיטלקים יבנו אלפא ספיידר כלשהי שתתומחר גבוה יותר, כראוי לאלפא, ולכן לא תתחרה באותו פלח שוק מול המיאטה הזולה והפחות יוקרתית. עכשיו הדיבור הוא שהספיידר של האיטלקים תמותג בתור אבראט' או אולי אפילו פיאט, ולכן תהווה מתחרה ישירה למאזדה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אין לי נתונים מספריים מדוייקים אבל בשנות ה 60 וה 70 של המאה הקודמת מכרו לדעתי יותר מכוניות אלפא מעכשיו. בטח ובטח באופן יחסי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

DJI, כיצד אתה יודע להשוות בין תמחורה של המאזדה במדי אלפא לעומת אבארט?

אז בעצם אתם טוענים שמאזדה כועסים לכאורה בעקבות צפי ייצור גבוה יותר אשר יוזיל את עלויות הייצור?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

נראה לי שהוא טוען שאבארת תתומחר נמוך יותר מאלפא זהה ולכן תנגוס במכירות למאזדה דומה בשווקים חשובים כמו צפון אמריקה ומערב אירופה.

כלומר מאזדה כועסים על הנגיסה האפשרית במכירות

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

זה בדיוק מה שטענתי, המכונית היתה אמורה להיות אלפא רומיאו, הדבר היחיד שאנו יודעים עליה כרגע הוא שהיא בטוח לא תהיה אלפא רומיאו לפי הדיווח האחרון של פיאט. מה שמשאיר 2 אופציות: או שהיא תהיה אבראט' לגמרי, או שתהיה פיאט כלשהי + גרסת קצה בדמות אבראט'. בדיוק כמו ה-500 כיום.

אלפא רומיאו הוא מותג פרמיום, לכן הוא לוקח גם פרמיירה על הפרמיום הזה. זה פלח שוק שאמור להיות שונה לגמרי מפלח השוק של מאזדה. במיוחד לאור התוכניות הגרנדיוזיות של פיאט להעלות את ערך המותג לרמה של BMW. כשפיאט מורידה את הרודסטר שלה אל העם היא בעצם נכנסת לאותו פלח שוק של המיאטה, רודסטר שהיא לא פרמיום, ובקח יוצרת תחרות ישירה אל מול המיאטה של מאזדה.

בתכלס, אני מבין את המהלך של פיאט, תחשבו כמה רכבים הם ימכרו אם ייצרו 500 ספיידר חמודה ואוטומטית, כל בת 17 צפונבונית שהוציאה רשיון תרצה אחת כזאת. זה המהלך שהייתי עושה במקום פיאט אם כבר החלטתי לשחרר לעולם רודסטר.

למתג אותו בתור "500" עם צורה חיצונית שתמשוך הרבה נשים לקנות את הרכב, ואז ליצור על בסיס הרוסטר הזאת גרסת אבראט' שמיועדת למי שמחפש רכב ולא רק תכשיט, שתתחרה במיאטה ותהיה שונה ממנה בצורה החיצונית. תוכנית כזאת תנגוס חזק במכירות המיאטה ותמכור יחסית הרבה רכבים לקטגוריה לפי דעתי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אם הם באמת יקפידו לייצר רק מכוניות עם הנעה אחורית אז יש להם סיכוי להתאושש. אני מכיר לא מעט אנשים שהחליפו (בצער) את האלפא שלהם בב.מ.וו ומאז לא מסתכלים אחורה. בניגוד לאודי שצליחה לבדל את עצמה מפולקסווגן למרות השימוש במכלולים דומים, הדורות האחרונים של אלפא רומיאו היו אכזבה בעיקר מפני שהם דומים יותר מדי לפיאט.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
ישה,

האלפות החדשות ירדו ישירות מהאולימפוס. יצירה אלוהית אינה מתוכננת במרכז פיתוח של בני תמותה עלובים :-P

שטויות, כל ילד זב חוטם יודע שמהאולימפוס יורדת רק פאביה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הפאביה היא בעצם אלפא בתחפושת ואגית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם כבר מדברים על אלפא, מתוכננת יורשת למיטו?

אלפא הולכים למכור מכוניות בעיקר לאמריקאים ומכוניות בגודל של המיטו או ג'וליטה זה לא מה שמעניין אותם.

אבל כמו שאמרתי אף אחד לא יודע מה אלפא יעשו מחר בבוקר אז אולי יבטלו עוד פעם את הכניסה לארה"ב

אייל

פורסם
הפאביה היא בעצם אלפא בתחפושת ואגית

למיטב זכרוני VAG הביעו עניין ופיאט לא שיתפו פעולה לא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם הם באמת יקפידו לייצר רק מכוניות עם הנעה אחורית אז יש להם סיכוי להתאושש. אני מכיר לא מעט אנשים שהחליפו (בצער) את האלפא שלהם בב.מ.וו ומאז לא מסתכלים אחורה. בניגוד לאודי שצליחה לבדל את עצמה מפולקסווגן למרות השימוש במכלולים דומים, הדורות האחרונים של אלפא רומיאו היו אכזבה בעיקר מפני שהם דומים יותר מדי לפיאט.

אין קשר בין סוג ההנעה לסיכויי ההצלחה.

ב.מ.וו לא נולדה אתמול, וגם היא עברה תקופה לא קלה, בתחילת שנות ה 80׳, כשמכוניותיה סבלו מהתנהגות כביש בוגדנית במגבלות.

באותה תקופה ב.מ.וו שקלה בכובד ראש מעבר להנעה קדמית בדגמי סדרה 3, וממש ברגע האחרון הרעיון נגנז.

סיפור ההצלחה של אודי מתחיל ונגמר באדם אחד - דק׳ פרדיננד פיאך.

בניגוד למרקיונה שמפזר הצהרות כמו שאני מפזר נפיחות אחרי החמין של שבת, פיאך מהנדס מוכשר שקידם את אודי באמצעות טכנולוגיה מתקדמת.

זה החל עם הצגת הקוואטרו בשנת 80׳, המשיך עם פיתוח מנועי ה tdi, שללא ספק פתחו עידן חדש עבור מנועי הדיזל שעד אז היו בעלי ביצועים של דיליג׳אנס, דרך תיבת המולטיטרוניק וכן הלאה.

אלפא איבדה את הבכורה הטכנולוגית לפני 40 שנה, ולמעשה מאז הג׳וליה של 62׳ והאלפטא שהוצגה כעשור אחריה, שהיו מכוניות מהונדסות להפליא, לא הציגה דום התקדמות משמעותית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אין קשר בין סוג ההנעה לסיכויי ההצלחה.

ב.מ.וו לא נולדה אתמול, וגם היא עברה תקופה לא קלה, בתחילת שנות ה 80׳, כשמכוניותיה סבלו מהתנהגות כביש בוגדנית במגבלות..

המצב של ב.מ.וו היה הרבה פחות טוב לפני שנות ה 80, הם השתפרו עם השנים.

אלפא מנסים למכור מכוניות לאמריקאים עכשיו והאמריקאים מעדיפים מכוניות גרמניות או יפניות, יהיה יותר קשה למכור איטלקיות

undv11c.jpg

אייל

• תוכן חדש...