Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מגזין CAR הבריטי ראיין את הארלד ווסטר - הבוס של אלפא רומאו וגם של מזראטי.

Alfa Romeo Giulia (2015) first of nine new Alfas

AlfaRomeoGiuliaCGI_3.jpg

24.06.2015 הוא היום בו ימלאו לאלפא רומאו 105 שנים וזהו גם היום שתוצג הג'וליה. אגב, רוב הסיכויים שהשם יהיה דווקא אחר.

במהלך 2016 תוצג ג'ולייטה חדשה, הפעם עם הנעה אחורית. בנוסף מדברים על מספר מנועים עבור האלפות החדשות: 1.4 ליטר מולטיאייר טורבו בנזין, 2 ליטר מולטיאייר טורבו בנזין, V6 טורבו בנזין. גם דיזלים יהיו, החל מ-1.6 בסיסי ועד ל-V6 עם כ-350 כ"ס.

Maserati Alfieri coupe coming in 2016, cabrio in 2017

MASERATIALFIERI-_1.jpg

במהלך 2016 צפויה להופיע מתחרה נוספת לפורשה 911 ומרצדס AMG GT הטרייה, הפעם מבית מזראטי וכמובן שמדובר על האלפיירי המדהימה. הרכב צפוי להציע הספקים אשר יתחילו באיזור ה-400 כ"ס ויאמירו עד למעל 500 כ"ס.

כמו כן, מזראטי צפויים לשלב הנעה היברידית בדגמים שלהם בעתיד הלא רחוק.

Alfa Romeo MX-5 is no more: confirmed as Fiat-Abarth

AlfaSpiderNews1.jpg

ווסטר דיבר גם על הפרוייקט המשותף עם מאזדה. אמנם כבר זמן מה ידוע כי האחות האיטלקיה של המאזדה לא תוצג תחת מדי אלפא רומאו, כעת יש אישור רשמי לכך. הספיידר של אלפא תפותח באופן עצמאי ותיוצר על אדמת איטלקיה בעוד שהבסיס של MX-5 ישמש דגם של אבארט.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ג׳ולייטה עם הנעה אחורית נותנת תקווה לכיסוי הציפיות מהסמל הזה.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

השאלה מה זה מאוחר ומזה מוקדם מדי.

מניסיוני עם אלפא ג'ולייטה עם ממסרה דבל קלץ', אחרי כ 3 שנים וללא בעיות בכלל, זה קצב ההתקדמות הנכונה.

וסביר מאוד כי גם הרכב הבא שלי יהיה אלפא לאור ההנאה מהרכב.

לאלפא בשנות ה90 ותחילת 2000 היו בעיות אמינות אשר לא מופיעות בדגמים החדשים אשר הם אמינים.

לפני קניית הרכב היה לי חשש, יפה יפה אבל האם אופה עם שקט נפשי.

למדתי את הנושא בארץ בספרד ובאנגליה, עם פזילה לאוסטרליה - והמסר מבעלי האלפות היה, הרכב אמין.

ורכבים אחרים עם חידושים, נפסלו על-ידי כי האמינות והשרות לא היו לפי דרישתי.

אז יש אנשים אשר יחפשו חידושים במחיר אמינות, ויש המחפשים שילוב של אמינות איכות ושרות.

אם אלפא תמשיך בקצב הזה ונושא האמינות ברכבים לא יעלה,

הרי היא תפנה ליותר קהל ביניים, המחפש את העיצוב המיוחד הביצועים והאמינות.

כך כי קצב התקדמות הוא לא תמיד חסרון, עדיף כי אלפא לאור נקודת הפתיחה הקודמת שלה בנושא האמינות.

תפתח ותציג רכב שלם, וכך תחזק את מעמדה גם כרכב איכותי.

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

פיאט מעולם לא הצליחה להתחרות ב-BMW, מרצדס, והיום Audi (דרך אגב, יצרן שכן הצליח להגיע לרמה הזו), לכן אני לא מוצא סיבה לאופטימיות בקשר להקמה מחדש של אלפא כיצרן פרימיום. אין שום סיבה להסיק שומדבר מההיצע הקיים של אלפא לגבי התוכניות העתידיות כי... אין קשר בין המכוניות, להוציא שימוש במותג, אם כי זה דווקא סימן לאופטימיות, כי ההצע הקיים די משמים ולא תחרותי.

לגבי האמינות של אלפות בשנות ה-90', הרבה סיפורים, אבל היו לנו גם 164, גם 156 וגם פיאט קופה (טופלה במוסך של אלפא/לנצ'יה) והמכוניות היו אמינות, והשירות היה מצויין. אמינות ותמורה טובה, גם אם הן לא ממש היו ברמה של BMW.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בהתחשב בעובדה שמעבר לתצורה בסיסית (מנועים, הנעה וכו') אין לנו ממש מושג מה הולך להיות, נותר רק להגיד: נחיה ונראה.

כן יש סיבה לאופטימיות: השקעה כספית לא מבוטלת (5 מיליארד יורו), הפיכת אלפא רומאו לחטיבה נפרדת עם מרכז פיתוח חדש תחת דמויות בכירות מפרארי וקבלות שהבוס יכול להציג (מזראטי).

פורסם (נערך)
,,,,

לגבי האמינות של אלפות בשנות ה-90', הרבה סיפורים, אבל היו לנו גם 164, גם 156 וגם פיאט קופה (טופלה במוסך של אלפא/לנצ'יה) והמכוניות היו אמינות, והשירות היה מצויין. אמינות ותמורה טובה, גם אם הן לא ממש היו ברמה של BMW.

את זה אתה אומר וכנראה מניסיון טוב ואני מקבל זאת.

העובדה כי בציבור השתרש כי קניית אלפא זו לקיחת הימור קל "וכל הכבוד שעשיתה זאת, אני מקנא בך".

אז כעת כאשר יותר ויותר מכוניות אמינות יש לאלפא, ולא משנה מהיכן המיכלולים. (זה כך בכל הקונצרנים VAG יונדאי, פורד)

מבחינתי שיפרקו גם מהטרקטורים שהם מייצרים, העיקר זו החבילה השלמה העיצוב הביצועים וההנאה.

יש לי את זה מאלפא, כייף לי .

אייל .

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כן יש סיבה לאופטימיות: השקעה כספית לא מבוטלת (5 מיליארד יורו), הפיכת אלפא רומאו לחטיבה נפרדת עם מרכז פיתוח חדש תחת דמויות בכירות מפרארי וקבלות שהבוס יכול להציג (מזראטי).

אני לא יודע אם 5 מיליארד יורו זה הרבה או מעט כהשקעה בפיתוח של רכבים חדשים (אלא אם מדובר בשיפצור של רכבי קרייזלר), ולאורך כמה זמן ההשקעה נמדדת, אבל פיאט מעולם לא הצליחה לייצר רכב מנהלים שייתחרה בגרמניות. אם נבחן איך יצרני רכב הצליחו לשפר את הרמה והמיצוב של הרכבים שלהם, אפשר לקחת את Audi כדוגמא ליצרן שהצליח לסמן את וליישר קו עם BMW. זה לקח כמה דורות של פיתוח ואבולוציה של הדגמים הקיימים להגיע למיצוב הזה.

ואנחנו מדברים על יצרן קיים, שלא צריך להקים מחדש מרכז פיתוח, מפעל וכו', אלא לבנות על הקיים.

במקרה של אלפא מדובר על להתחיל מחדש. לפיאט יש היסטוריה ארוכה של להתחיל כמעט מחדש, והתוצאות במכוניות יוקרה הן אף פעם לא מי-יודע-כמה. הן מקסימום היו משהו קצת יותר מיוחד/מעוצב, ובעיקר יותר זול, מ-BMW.

מלבד הכסף להשקעה (שכאמור, אני לא יודע אם זה הרבה או מעט), אני לא מוצא שום סיבה לחשוב שדווקא הפעם פיאט תצליח להמציא את אלפא מחדש.

בוא נגיד שאני לא הייתי מהמר על הצלחה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

במקרה של אאודי, מה בדיוק תרם להם הקיים?

מספיק להתנסות במזראטי החדשות כדי להבין שמתרחש שם משהו מאוד חיובי.

שפצור של רכבי קרייזלר? זה לא המצב. 5 מיליארד יורו מתייחס רק לאלפא רומאו, הסכום הכולל גבוה יותר.

בכל אופן, לא נותר עוד זמן רב עד שנגלה.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

פורסם

הבוס של אלפא לא יודע מה יעשו מחר בבוקר עם החברה.

אחרי שהם תכננו מכונית יחד עם מזדה הם ביטלו את המכונית ומזדה נשארו בלי שותפים על הרכב.

עד שגרסת האבארט תצא מזדה יפסידו הרבה כסף.

בקשר למותג זה אחד המותגים הוותיקים ומכובדים שיש.

כמו שפתאום כולם קונים מזראטי שלפני שנתיים החברה בקושי הייתה קיימת אפשר לעשות את זה עם אלפא.

פעם קודמת שרצו להיכנס עם אלפא לארה"ב והוציאו מכוניות יקרות שיתחרו בב. מ. וו האיכות שלהם לא הייתה מספיק טובה, אם יוציאו עכשיו מזראטי קטנות עם סמל של אלפא הם יצליחו

אייל

פורסם

שיתוף הפעולה עם מאזדה כלל לא בוטל. מה זה "עד שתצא האבארט"? אם יתנוסס שם סמל של אלפא זה יקרה מהר יותר?

אגב, המאזדה גם היא טרם "יצאה".

פורסם

לא בוטל, אבל הם שינו את תוכניתם לשווק את הרודסטר החדשה כאלפא - וזה, איך נאמר... לא מצא חן בעיני מזדה, שקיוותה שלרודסטר תהיה תדמית יוקרתית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא נראה לי שהמיאטה נחשבה או תחשב ליוקרתית. כל הקונספט מאחוריה הוא מכונית שאמורה להיות נגישה. קשה לי להאמין שזה השיקול וגם אני הייתי שמח לראות על מה הטענה מבוססת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אז יש מרכז פיתוח או אין:roll:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...