Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש תחליף ראוי לtapatalk?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Tapatalk, שבעבר הייתה אפליקציית פורומים מעולה, בזמן האחרון נהייתה פחות נוחה ו שימושית עם כל עדכון חדש, עד שעם העדכון האחרון נהייתה בלתי שמישה בעליל, ונאלצתי למחוק אותה תוך כדי שאני מנגב יריקות מהמסך של טלפון.

האם יש תחליף ראוי לtapatalk הישנה בשביל אנדרואיד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לאתר את ה APK של 4.9.5 (גרסה אחת לפני האחרונה) ולחיות איתה. מה שקרה מ 4.10 אכן קטסטרופלי.

ספציפית עבור CF לא מצאתי תחליף, מאחר והפורום משום מה מסרב לשת"פ עם כרום ואין לי עצבים לנסות כל דפדפן אחר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אלפא, תבורך על הפתרון.

איך שקיללתי אותם על העדכון האחרון. הם אשכרה יורים לעצמם ברגל :evil:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

העדכון האחרון פשוט זוועה. הרס את כל חווית השימוש באפליקציה!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מצטרף ליורקים\מקללים פשוט קטסטרופה אחרי שהם הוסיפו "material design", הרסו את כל האפליקציה, לא מצליח להבין מה מי מו.

תודה רבה על שיתוף הAPK, וחזרו בנים לגבולם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בהחלט עדכון מיותר ועיצוב פשוט גרוע.

חזרתי לגרסה הקודמת,מקווה שהם ישכילו לחזור לUI הקודם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לאתר את ה APK של 4.9.5 (גרסה אחת לפני האחרונה) ולחיות איתה. מה שקרה מ 4.10 אכן קטסטרופלי.

ספציפית עבור CF לא מצאתי תחליף, מאחר והפורום משום מה מסרב לשת"פ עם כרום ואין לי עצבים לנסות כל דפדפן אחר.

סוף סוף

תודה רבה

b9e4e3805a13c838880f73f30882771c.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה אדיר! איך לא חשבתי על זה בעצמי?

תודה רבה.

פורסם

העידכון האחרון פשוט דפוק לגמרי. לא מבין בכלל איך הוציאו דבר כזה. גם אני נאלצתי לחזור לגירסה לפני אחרונה.

חוץ מזה מדובר באפליקציה מעולה וכל העידכונים הקודמים עד האחרון דווקא שיפרו את חווית השימוש ותיקנו באגים.

פורסם

שיחקת אותה. תודה רבה!!

פורסם

הבעיה שהעדכון מהקישור הזה עדיין דורש להתעדכן לגירסה החדשה (כנראה שיש לו חתימה של גוגל פליי), וזה מציק.

פורסם
הבעיה שהעדכון מהקישור הזה עדיין דורש להתעדכן לגירסה החדשה (כנראה שיש לו חתימה של גוגל פליי), וזה מציק.

בטל auto update דרך Play store.

2c7b8cb0b74539a428f8b4c2eff8b681.jpg

• תוכן חדש...