Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע מכירות בלובינסקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש משהו שנמצא השבוע במכירות, יוכל אולי לשאול לגבי הנחות אם יש לDS4 ואם יש אז כמה כמובן. ואותו הדבר ל- 308 החדשה בגרסת ה-PREMIUM. תודה רבה מראש:)

פורסם
אם יש משהו שנמצא השבוע במכירות, יוכל אולי לשאול לגבי הנחות אם יש לDS4 ואם יש אז כמה כמובן. ואותו הדבר ל- 308 החדשה בגרסת ה-PREMIUM. תודה רבה מראש:)

גם DS4 מקבלת עכשיו את מנוע ה-1.2 המוגדש(130 כ"ס) שקיים ב-308 וב-C4. הגיע הזמן שלובינסקי ישיקו אותה מחדש ובתמחור שפוי יותר מול A3 וגולף.

גם C4 מתוחת הפנים ובעלת המנוע הזה צריכה להגיע מתישהו...אבל אצל לובינסקי קצת קשה לדעת מתי הדברים קורים. ידעת למשל שיש בארץ כבר כמה עשרות C4 קקטוס(נאמר לי שכ-80 יחידות) שפשוט צוברות אבק ומחכות לתחילת שיווקן, מתישהו...?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
גם DS4 מקבלת עכשיו את מנוע ה-1.2 המוגדש(130 כ"ס) שקיים ב-308 וב-C4. הגיע הזמן שלובינסקי ישיקו אותה מחדש ובתמחור שפוי יותר מול A3 וגולף.

גם C4 מתוחת הפנים ובעלת המנוע הזה צריכה להגיע מתישהו...אבל אצל לובינסקי קצת קשה לדעת מתי הדברים קורים. ידעת למשל שיש בארץ כבר כמה עשרות C4 קקטוס(נאמר לי שכ-80 יחידות) שפשוט צוברות אבק ומחכות לתחילת שיווקן, מתישהו...?

לא לא ידעתי, והמתיחת פנים ל-C4 רק עכשיו נחשפה לפני כמה ימים, מה שכן המנוע פיורטק נמצא שם כבר כמה חודשים (מעבר לים בכל אופן) ולגבי ה-DS4 אני מעוניין ב-163 כ"ס, כך ששם דווקא המנוע ה-1.2 טורבו פחות קריטי.

פורסם

מעניין שלובינסקי העבירו מלאים של 508, 301, 208, 2008 ו-RCZ עם 0 ק"מ לאוטודיל ולא ללובינסקי טרייד.

כנראה שאת מחירי המבצע הם מעדיפים לתת על מכוניות 0 ק"מ ולא באולם התצוגה.

פורסם

הנחות נחמדות, אבל הרבה שכל אין שם אצל לובינסקי. 7K פחות על 208 1.2 ידנית שזה יפה, אבל רק 2K על זהה לה עם גיר רובוטי, מה שהופך את הפער בין השתיים ( שהיה הזוי מלכתחילה יחסית לפער הזניח באירופה ) לכזה שאינו פחות מאוילי. 15K, לא פחות, ההפרש בין השתיים הזהות לחלוטין מכל בחינה אחרת ומצטיינות בין השאר ברמת איבזור מחפירה למדי. חשק גדול לקנות את הרובוטית זה לא ממש עושה.

פורסם

כנראה שהעבירו מלאים כדי לקבל את הכסף במקום. האלטרנטיבה האחרת היתה לשלם את מיסי הרכב ואז למכור לבד.

עם כל הכבוד, למכור חדש הם לא יודעים, אז משומש 0 קילומטר?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
הנחות נחמדות, אבל הרבה שכל אין שם אצל לובינסקי. 7K פחות על 208 1.2 ידנית שזה יפה, אבל רק 2K על זהה לה עם גיר רובוטי, מה שהופך את הפער בין השתיים ( שהיה הזוי מלכתחילה יחסית לפער הזניח באירופה ) לכזה שאינו פחות מאוילי. 15K, לא פחות, ההפרש בין השתיים הזהות לחלוטין מכל בחינה אחרת ומצטיינות בין השאר ברמת איבזור מחפירה למדי. חשק גדול לקנות את הרובוטית זה לא ממש עושה.

גם אני לא הבנתי איך הפערים בארץ הם כ"כ גדולים. בניסאן מיקרה למשל, הCVT עולה 33% יותר מהידנית! אפילו במבצעי סוף שנה ו"חבר" שהיו חזקים מאוד הפעם, עדיין הפער נשאר אותו דבר (באחוזים). גם אחרי כל המבצעים, מיקרה CVT עלתה 20 אש"ח יותר מהידנית.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

לראות עניי, הנקודה שבה המבצע הזה מתעלה על אחרים הוא 5 שנות אחריות. השאלה אם זה חד פעמי או דבר שיהיה בשגרה בפיג'ו מעכשיו.

פורסם
לראות עניי, הנקודה שבה המבצע הזה מתעלה על אחרים הוא 5 שנות אחריות.

ממש לא. לצערי, יש לי ניסיון רב עם האחריות של לובינסקי, והיא לא שווה כמעט כלום. האחריות המורחבת היא רק "גיר ומנוע" והם מתכוונים לזה. כשהלך לי הטיימינג חודש אחרי האחריות המלאה הם התנערו ממני בטענה שלמרות שהשרשרת נראית לי "בתוך המנוע" היא למעשה לא, וגם אם זה פאק תכנוני של היצרן זה לא משנה דבר. אותו הדבר לגבי הטורבו שהלך כמה חודשים אחר כך. וגם חלק במיזוג ומתג אור בלם. בקיצור, זרקתי 600 שקלים בהרחבת אחריות לשנה נוספת.

בקיצור, הם מעסיקים סוללה של אנשים שתפקידם לענות לכם בנימוס שהתקלה לא באחריות. במקום לפטר את כל הליצנים האלה ולהשקיע את הכסף בתיקון באחריות, כדי להחזיר את אמון הלקוחות.

פורסם

אייל, אם האחריות הייתה רק על גיר, היית משלם את ה600 האלה, במקום אלפים על שיפוץ?

אבל חייב להגיד שלא ברור לי איך הם אמרו שזה לא חלק מהמנוע. מעניין אותי המקרה הזה, פתחת שרשור בזמנו? היה רשום שהאחריות לא חלה על מערכת התזמון?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...