Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע מכירות בלובינסקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אייל, אם האחריות הייתה רק על גיר, היית משלם את ה600 האלה, במקום אלפים על שיפוץ?

אבל חייב להגיד שלא ברור לי איך הם אמרו שזה לא חלק מהמנוע. מעניין אותי המקרה הזה, פתחת שרשור בזמנו? היה רשום שהאחריות לא חלה על מערכת התזמון?

כן, פתחתי שרשור בנושא. רשום מפורשות שהאחריות לא כוללת טיימינג, ולכן הם לכאורה צודקים. אבל לא חכמים. כי לפי החוברת טיפולים שאתה מקבל עם האוטו אין בכלל מרווח טיפולים לשרשרת כי היא אמורה להחזיק כמו המנוע. מכאן שזהו לא חלק בלאי ולא היתה סיבה להחריגו. שוחחתי על זה ארוכות עם מנהל שירות, והוא הודה שזו תקלה שלהם שבדגם הזה השרשרת מוחרגת כי זה באמת לא הגיוני שחלק שהיה אמור לשפר אמינות ולהוריד עלות טיפול, מתקלקל פעמיים תוך פחות מ- 90 אלף שזהו מרווח הטיפולים של הרצועה הישנה והטובה.

עוד בעיה באחריות היא הגישה הבסיסית שאתה כלקוח חייב להגיע למוסך מורשה ולעשות מה שהמחלקה הטכנית מורה למוסך לעשות. זה אבסורד מטורף! הגעתי למוסך שבלי לשאול אותי פירק את המנוע לרמה הזו:timing-chain-top.jpg

ואז הודיע לי שצריך להחליף שרשרת. יכולתי לסרב ואז להיות מחוייב ב- 600 שקלים בדיקה, רק כי המסקנה היא שזה לא באחריות. מילכוד מקסים:-(

ויש עוד - למעשה ברגע שהודיעו לי שצריך להחליף, אמרו שזה יטופל באחריות. רק אחרי שבוע התקשרו להגיד שהיבואן דחה את תביעת האחריות ועליי לשלם.

בגלל כל התסבוכת הציעו לי לשלם חלק בתנאי שאני מוותר על תביעה, כי ברור שהיה לי קייס.

אז לשאלתך המקורית - כן, אני מצטער שקניתי הרחבת אחריות כי מנוע-גיר לפי הגדרתם זה בדיוק מה שלא מתקלקל כמעט אף פעם, ובטח שלא מתחת ל- 120 אלף ק"מ (תנאי האחריות). אני כבר סגרתי בעבר 360 אלף עם C5 (שממשיך ליסוע אצל מישהו אחר) ולא פוחד מ- "מנוע וגיר". הם יודעים למה זה ניתן בחינם - ההכנסה הנוספת כתוצאה מביקורים במוסכי הרשת עולה על ההפסד מהתיקונים הספורים שכן ממומנים על ידי היבואן. ואת זה שמעתי מבעלים של מוסך ברשת.

עריכה אחרונה על ידי eyalzo
  • תוכן חדש...