Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

אני מחפש להשכיר לכמה ימים רכב מהנה לנהיגה.

מצאתי באחת מחברות ההשכרה את הג'ולייטה 170 ואת הA180 אבל החברה הספציפית לא משכירה לבני פחות מ27. אני בן 25...

ברכב "מהנה", הכוונה היא לרכב שתהיה לי חווית נהיגה כיפית ביחס לרכבים האפורים שיצא לי לנהוג עליהם עד כה. שיהיה חזק, מאובזר וכו'...

אם מישהו מכיר אשמח להמלצות.

תודה!

פורסם
נסה את ׳בלו סקיי׳ ואת ׳פרי׳, אבל תגיד להם שאתה מחפש לשכור רכב ולא להשכיר... [emoji6]

אוי איך נפלתי.... תודה!

פורסם

רוצה לשכור ל-4 ימים. בלו סקאיי לא משכירים לי כי אני בן 25 ואת הג'ולייטה הם משכירים רק מגיל 27. בכל שאר החברות לא מצאתי רכב שייתן לי את הכיף בתמורה לכסף כמו שציפיתי לקבל מהאלפא... מבאס.

פורסם

רכב חזק ומאובזר, נסה את הb4. למען האמת הניסיון שיש לי איתה הוא רק בצורה של הדור היוצא (עד 2009), אבל משוכנע שגם הצורה החדשה לא מאכזבת. מרגיש מאד יציב,נוחות נסיעה טובה ואפילו טובה מאד יחסית ליפנית,חזק מאד ועם זאת הרכב לא מתיימר להיות "זריז", היות ויחסי העברה אצלו ארוכים,אתה מקבל חווית נסיעה מצויינת שמצד אחד נותנת ביטחון ויציבות ( לא כמו במאזדה 6 המקבילה לדוגמא),נסיעה שקטה ורגועה,ומצד שני,יש ברכב הזה המון עוצמה,וברגע שתבחר,הוא לא יהסס להראות אותה.

• תוכן חדש...