Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי שיש מבצע על הקרוז בלו SPECIAL EDITION ב- 107,900 ש"ח. האם כדאי?

אם לא , חשבתי גם על הקיה סיד (הגיר אמין?).

תודה.

פורסם

לא יודע לגבי הגיר הנוכחי שנחשב בעיניי חלק מבוחני הרכב אף טוב יותר מה-DSG של פולקסוואגן, אני שנתיים עם סיד 2010, עברתי איתה קרוב ל-30,000 ק"מ, הגיר עובד כמו חדש.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

בפרסומת של ה blue edition רשום שזה הדגם עם המנוע טורבו ו-140 כוחות סוס כך שמדובר בעסקה מאוד טובה.

למרות שאם אני לא טועה היה מבצע "סוף עונה" דומה לפני חודש ועם מחיר נמוך יותר.

פורסם

הסיד משמעותית טובה יותר ונמכרה לאחרונה כחדשה מהיבואן במבצע "הוט" בהנחה של 10K ש"ח (119K על הכביש).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אין פה בכלל השוואה ידידי.

אני לקחתי את הסיד החדשה לאחר שהייתה לי 3 שנים את הדור הקודם. הרכב גמע 50 אלף ק"מ ללא שום תקלות בגיר/מנוע או חלק כלשהו. הגיר אכן נעים יותר לנסיעה בעיר מהDSG של קונצרן ואג.

בנוסף הרכב נראה טוב ומגיע מאוד מאובזר פנימית וחיצונית. ממליץ.

פורסם

הסיד מוצעת כאן באתר מוטורי ב-107K לרכב חדש עם 0 קילומטרים יד ראשונה מחברת ליסינג.

לדעתי ההנחה מספיק משמעותית כדי להצדיק רכישה בצורה הזאת.

בכל אופן בין הסיד לקרוז אין ספק שהסיד עדיפה.

תא הנוסעים שלה איכותי יותר, היא נוחה ושקטה יותר וגם התנהגות הכביש שלה עדיפה.

פורסם

יש סיבה שהקרוז מוצעת במחיר כ"כ נמוך כשעל הנייר אמורה להיות רכב מעולה.כי היא לא.

לא מכיר את הסיד אבל הקרוז רכב מאוד בינוני,רועש ולא נוח.

Subaru B4 2.0 2012

פורסם

מעניין מי ממגיבים נוהג על קרוז טורבו. רכב שקט, נוח לכל אורך של נסיעה וחזק, עם כוח זמין, בכל עת. אצלי שנה וחצי, 0 תקלות, 0 בעייות.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

לפי התמונה אני מבין שיש לך את הדגם האמריקאי.

שמיים וארץ מהקוריאני.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הסיד רכב ממש נוח וגדול, חסכוני בדלק בגלל הגיר שלו ומגיע עם 7 שנות אחריות. הקרוז אני חושב שעדיין רכב כבד...

• תוכן חדש...