Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז כידוע לחלק מחברי הפורום, יום חמישי האחרון נכנסתי למאסר לכל החיים (אם אופציה לחנינה).

אירו היה מדהים, חלק מהאורחים שציפיתי אכזבו ולא הגיעו, חלק הפתיעו, אבל האירוע בסופו של דבר יצא מדהים.

למזלי, למרות שהאירוע נעשה במקום שנחשב ליקר (אולמי חצר נצר) הצלחתי לכסות אותו ואף לצאת ברווח קטנטן, מי שרוצה פירוט אשמח לתת בפרטי.

ונעבור לשאלה:

אחת האורחות הביאה צ'ק, אבל היא התבלבלה (רשמה את הסכום במילים בחלק של לפקודת מי הצ'ק) והבנק סירב לקבל אותו.

האורחת היא קרובת משפחה של אמא שלי שלרוב הקשר איתה זה רק טלפונים בחגים ואירועים.

מה הייתם עושים במקרה כזה?

-מוצאים להגיד לה על הצ'ק בדרך אלגנטית שלא ניתן לפדות את הצ'ק ושתכין אותו מחדש.

-ממשיכים הלאה, זה כולה צ'ק אחד - מקסימום במקרה הכי גרוע באירוע שלה להביא גם צ'ק עם "טעות".

צירפתי גם כמה תמונות מהחתונה, זכיתי להמון מחמאות על החליפה, ולמי ששואל היא נקנתה ברנואר (וחלקים ממנה יכולים עדין לשמש אותי ביציאות אחרות).

IMG-20141123-WA0007[1].jpg

IMG-20141121-WA0005[1].jpg

IMG-20141121-WA0004[1].jpg

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מזל טוב,

אם היא בנאדם היא תשים לב שהצק לא נפדה ותתקשר.

אם לא...אז לא.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא קשור למה ששאלת אבל אני חייב לשאול, היה לך נוח להסתובב עם עקבים כל ערב ?

ולשאלתך, אדם נורמטיבי יראה שצ'ק חזר לו וייצור איתך קשר, מעבר לזה זה כבר עניין של אופי, אני הייתי מתקשר בכל מקרה ומעדכן שהצ'ק חזר מסיבה טכנית.

פורסם

איציק, הרבה מזל טוב.

אני לא הייתי עושה עם זה כלום. בחתונה שלה הייתי שם שיק בסדר. אני לא חושב שזה בכוונת תחילה. אתה יודע איך אומרים, העיקר הכוונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בנאדם! כל החתונה על קביים?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מזל טוב וחיים מאושרים ביחד!!

וברשותך, כמה הערות:

1. בסיבוב הבא תזכור לבחור כלה עוד יותר נמוכה ועם ראש שטוח - יותר פראקטי.

2. קצה העניבה אמור להגיע עד מרכז החגורה (וזה נכון גם לאלו שלובשים חליפה בנסיעות עסקים) - חגורה שמגיעה עד מרכז הבטן זה ביג נו-נו.

3. לגבי הצ'ק - אם זה על סכום לא גבוה, הייתי מנסה לחפש את ההזדמנות הנכונה ואת האדם הנכון לרמוז לה, לא הייתי מתעקש על זה.

פורסם

הוצאה לפועל ,בנוסף תביא כמה חברים גרוזנים גדולים ותשב לה מחוץ לדלת.

אל תשכח לחייב אותה בריבית והצמדה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

קודם כל המון מזל טוב!

תבקש ממישהו או מישהי להתקשר לדודה ולהעמיד פנים שהם מסניף הבנק שלך. שיידעו אותה שהצ'ק חזר בגלל הטעות שלה. אחרי יום תתקשר אתה להודות לה שהגיעה והשתתפה בארוע ותודה על המתנה. מפה זה כבר בידיים שלה.

לי קרה משהו דומה, בן דוד של אבא השאיר צ'ק ריק (בלי חתימה גם). לא עשיתי עם זה כלום.

אסף

פורסם

תגיד לה שהיא התבלבלה וכתבה את הצ'ק לא נכון, אין לך מה להתבייש, זאת היא שיצאה כפכף...

ברשותך אני חייב לשאול, מה ההפרש גבהים בינך לבין אישתך?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

וואלה מפתיע,

אני רואה כמעט כולם פה מניחים שצ'ק לא תקין ששמו במעטפה באירוע, מעיד על משהו אחר שעדיף לא להעלות בפני אותו אדם. למה?

כמו כן, למה שמישהו יחכה לראות שהצ'ק נפדה, מאיפה לו מתי יחליטו להפקיד אותו?

לא ברורה לי אי הנעימות. מתקשרים ומסבירים פעם אחת. אם זה היה קורה לי (כתב לא קריא בצ'ק, נגיד) ועוד איך הייתי רוצה שיודיעו לי, והייתי גם עושה העברה בנקאית, מתנצל ומאחל מזל טוב שוב. גם לתת מתנה לזוג צעיר זאת זכות שלא צריך לקחת מבנאדם רק כי הוא התבלבל.

עזבו התחזויות לעובדי בנק. גם כשכל הכוונות טובות, זה סתם מאוד לא חוקי ולא נחוץ.

פות"ש,

לשנייכם המון מזל טוב. חצר נצר מקום מאוד יפה בטח היה אירוע מקסים. אם תרשה לי, דבר אחד צורם בהודעה שלך, הקטע של "להתחשבן" עם אותה קרובת משפחה בעתיד, באמצעות צ'ק לא תקין מצדך. חשבת על זה עד הסוף? מה אם היא באמת ובתמים התבלבלה, בטוחה שנתה לך צ'ק נחמד, ואתה עוד שנתיים מביא לה צ'ק לא תקין לחתונה של הבת (או מה שלא יהיה). אם היא תתקשר אז מה תגיד לה? "גם את שמת לי צ'ק כזה"? עזוב.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אם לא נעים לך להתקשר שים במעטפת שירות ותן לו לחזור טכנית. ככה היא תראה את זה ואם היא עדיין לא תתקשר אז תחליק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כמו כן, למה שמישהו יחכה לראות שהצ'ק נפדה, מאיפה לו מתי יחליטו להפקיד אותו?

מזל טוב.

כמו שנאמר, אם היא בן אדם היא תתקשר.

מה זאת אומרת למה שמישהוא יחכה ? כשאני נותן צ'ק אני עוקב אחר חשבון הבנק מדי יום לוודא שהוא ירד ושאין שום בעיות עם זה. זה חלק בלתי נפרד מהאחריות שלי לניהול החשבון שלי בלי פדיחות ובלי מינוסים.

הצ'ק האחרון שנתתי חזר מסיבה טכנית כי המפקיד לא טרח לרשום עבור מי (באירועים אני אוהב להשאיר את הצ'ק פתוח).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

קרה לי מקרה דומה בבר מצוה של אחד הבנים, רק שכותבת הצ'ק היתה לא פחות מאחותי. שיחת הטלפון של תודה הזכרתי את הבעיה, צק חדש נמסר בפגישה הבאה, והופקד בחשבון של הילד.

לגבי אורכה של הכלה - למה זה מפריע לכם?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...