Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב שני נוסף לאישתי.

בעקרון אני די בהתלבטות בנוגע לכמה רכבים מהקטגוריה

ורציתי עוד חוות דעת מקצועיות-

יש את סוזוקי אלטו שבעקרון אני לא מת עליה חוץ מעניין המחיר :)

טויוטה יאריס שאני אישית לא מכיר כל כך הרבה

פיג'ו 107 אבל החלקי חילוף לא זולים

קיה פיקנטו ידנית שאני די אוהב

סקודה סטיגו שאני גם לא מכיר אישית יותר מדי

תודה על העזרה!

פורסם

בוא נעשה קצת סדר:

טויוטה יאריס היא מכונית סופר מיני. היא מתחרה מול הסקודה פאביה, מול הפורד פיאסטה, רנו קליאו, קיה ריו, פז'ו 207/208.

אם אתה בכיוון של רכבי מיני, אזי 107, פיקנטו וסיטיגו הם רכבי מיני. גם לטויוטה יש רכב מיני - אייגו, שהוא בעצם פז'ו 107/סיטרואן C1 עם סמל אחר.

על האלטו גם אני לא מת ולכן אני נוטה פחות להמליץ עליה.

אולי תציין מה הדרישות מהרכב? חדש או משומש? מה התקציב? מה אופי הנסועה? כמה נוסעים יהיו ברכב? האם יש משמעות לתא המטען? יש פרמטרים שתרצה להתייחס אליהם כמו צריכת דלק, בטיחותית, עלויות אחזקה וכו'?

אי אפשר להמליץ לך סתם ככה באוויר.

להגיד את דעתי - מכל אלו הייתי בוחר בפיקנטו או ביאריס. אם נשארים במסגרת קטגוריית המיני אז בפיקנטו. רכב מאובזר, נעים לשהייה יותר מהאחרות, מרגיש רכב רציני, מרווח יותר, מזגן אמיתי ולא תריס מרכזי שלא ניתן לכוונון כמו ב107/סיטיגו, אבזור בטיחותי לא רע, רכב אמין, תחזוקה זולה יחסית, 7 שנות אחריות.

אגב, לגביי ה107 - כבר יש מחליפה, 108.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה אתה חושב שחלקי חילוף לפיגו 107 יקרים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לנו סקודה סיטיגו, רכב עירוני מדהים, אנחנו עכשיו מוכרים אותו ועוברים לרכב גדול יותר, אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי..

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
[h=2]התייעצות בנוגע לרכב מיני נוסף לאישתי[/h]

איזה רכב מיני יש לה היום, ואיזה דברים היא רוצה ברכב הנוסף שחסרים לה בקיים? למה בכלל היא צריכה שני רכבי מיני?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...