Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב הפוטנציאלי יש "אוזן קורה"(מאחורה) אין לי מושג מה זה.

המוכר טוען שלא מדובר בשסי ומוכן להתחייב לשלם את עלות הבדיקה

אם בבדיקה תימצא פגיעה בשסי.

מה אתם אומרים?

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

אני מאמין שיש פגיעת שילדה.

אבל הוא מתעקש שלא, תסכם איתו על 50 אחוז משווי הבדיקה, או איך שתרצה, אם יהיו פגיעות שילדה

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
נשמע כמו פגיעה בוו גרירה מאחורה.

נחשב קצה שלדה.

ושוב בקיצור , קצה שלדה לא משפיע על טיב הרכב אלא על הפסיכולוגיה של הקונה וכתוצר ישיר , על מיקוח המחיר.

פורסם
אני מאמין שיש פגיעת שילדה.

אבל הוא מתעקש שלא, תסכם איתו על 50 אחוז משווי הבדיקה, או איך שתרצה, אם יהיו פגיעות שילדה

"לרכב הפוטנציאלי יש "אוזן קורה"(מאחורה) אין לי מושג מה זה.

מה אתם אומרים?"

הבנת הנקרא...

אכן הייתי לוקח את הרכב לבדיקה.. אם נמצאה הפגיעה וזהו אכן קצה שלדה זה לא משפיעה על המרכב בצורה משמעותית כלל

פורסם
"לרכב הפוטנציאלי יש "אוזן קורה"(מאחורה) אין לי מושג מה זה.

מה אתם אומרים?"

הבנת הנקרא...

אכן הייתי לוקח את הרכב לבדיקה.. אם נמצאה הפגיעה וזהו אכן קצה שלדה זה לא משפיעה על המרכב בצורה משמעותית כלל

אבל עדיין, קצה שלדה נקרא שאסי.

פורסם
ושוב בקיצור , קצה שלדה לא משפיע על טיב הרכב אלא על הפסיכולוגיה של הקונה וכתוצר ישיר , על מיקוח המחיר.

עם זאת, אם מדובר ברכב נפוץ יחסית, אז אין סיבה להכנס לכל הבלאגן הזה.

אני אישית לא הייתי נוגע ברכב עם קצה שלדה אלא אם כן הוא היה במחיר סופר סופר אטרקטיבי ומאוד ייחודי*.

*אבל אני זה לא דוגמא כי אני לא מוכן לגעת באף רכב שעבר אפילו מכה הכי קטנה בכנף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

"... אם נמצאה הפגיעה וזהו אכן קצה שלדה זה לא משפיעה על המרכב בצורה משמעותית כלל "

אם נמצאה הפגיעה ?

מה שאתה אומר זה שהבוחנים , ברגע שהם מוצאים משהו ויש להם ספק אם הוא רציני או לא

הם ישר רושמים את הקביעה הכי מחמירה ?

למה הם לא שואלים את המוכר על הפגיעה ? אולי הסיפור פשוט ?

זה כמו שמוצאים נזילות שמן - או שאריות של שמן מתיקון שנעשה נניח בצנרת הגה כוח- ורושמים שיש נזילות במנוע , בגיר ובהגה כוח ....כאילו - אם כבר יש משהו אז נרשום הכל .....

מוזר.

פורסם
"... אם נמצאה הפגיעה וזהו אכן קצה שלדה זה לא משפיעה על המרכב בצורה משמעותית כלל "

אם נמצאה הפגיעה ?

מה שאתה אומר זה שהבוחנים , ברגע שהם מוצאים משהו ויש להם ספק אם הוא רציני או לא

הם ישר רושמים את הקביעה הכי מחמירה ?

למה הם לא שואלים את המוכר על הפגיעה ? אולי הסיפור פשוט ?

זה כמו שמוצאים נזילות שמן - או שאריות של שמן מתיקון שנעשה נניח בצנרת הגה כוח- ורושמים שיש נזילות במנוע , בגיר ובהגה כוח ....כאילו - אם כבר יש משהו אז נרשום הכל .....

מוזר.

לא ברור מה מוזר לך...

ראשית, ציטטת באופן לא מלא מה שנאמר במקור. שם המוכר התחייב שאין פגיעה בשילדה, ונאמר שאם תימצא, אז צריך להתייחס בהתאם.

שנית, הבוחנים לא שואלים את המוכר כלום. הנחת העבודה היא שהמוכר שקרן (זה לא הנחה כללית, זו "הנחת עבודה", כלומר, עובדים תחת הנחה שייתכן שהמוכר שקרן), וזו הסיבה שבאים למכון בדיקה. אם הבוחנים היו שואלים את המוכר, אפשר היה לוותר על שירותיהם. אתה לעומת זאת יכול לשאול את המוכר, ואם יש לו מסמכים המוכיחים מה בדיוק קרה (דו"ח שמאי למשל) אז אפשר להתחשב בכך.

שלישית, כן הבוחנים נוהגים להחמיר, זה מכסה אותם נגד אפשרות של הוצאות על תיקונים ו\או תביעות.

ולבסוף, מה בדיוק אתה רוצה מהבוחן במקרה של השמן? אם הוא מוצא שמן על הצנרת או המנוע מה הוא אמור לחשוב? שזה שאריות מתיקון? נשמע קצת מופרך. בודאי שהוא יניח שמדובר בנזילה. ולגבי השאלה מאיפה הנזילה, זו לא תמיד שאלה כל-כך פשוטה, ולפעמים באמת יש נזילות מכמה מקומות. ממילא זה לא נושא יותר מדי משמעותי וניתן לתיקון יחסית בקלות...

פורסם
אבל עדיין, קצה שלדה נקרא שאסי.

קצה שלדה נקרא קצה שאסי

ושאסי יש לכל רכב .

גם קצה שלדה יש לכל רכב ,זה הרי חלק מהשאסי :lol:

בכל מקרה ,רכב עם פגיעה מאחורה בקצה שלדה זה לא נורא בכלל כל עוד הכל תוקן

פגיעה מקדימה היא יותר חמורה בד"כ .

הכל כמובן יחסי, תלוי מה עוד נפגע ברכב ביחד עם הקצה שלדה ?!?

JDM :twisted:

• תוכן חדש...