Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רשמת, אז אצא מנק' הנחה שאתה מתכוון לדגם הידני.

לאחותי (כרגע אצלי רוב הזמן כי היא בצבא) יש כזו, ידנית, משנתון 2012, מזה כשנה וחצי. אנו גרים בחיפה (הרבה עליות) והרכב נוסע בעיקר בעיר, נסיעות קצרות. משכך, צריכת הדלק, עם רגל כבדה על הגז כמו שלי, עומדת על 1:9. עם זאת, עם רגל קצת פחות כבדה ושילוב בין עירוני, מידי פעם, אפשר להגיע לממוצע של 1:15.

באשר לאמינות,

בין אם מדובר בשנתון 11 או ב-12, מדובר בסה"כ ברכב יחסית חדש, ומעבר לכך, לפחות בגרסה הידנית, הרכב סה"כ פשוט, לא הורגשו בעיות מיוחדות והטיפולים לא יקרים מידי. ובקיצור, אני לא נתקלתי בבעיה מיוחדת (למעט מצבר ששווק ומגבים שהתייבשו, אבל זה לא ממש קשור).

ברמה הכללית,

אני חושב שבשוק המשומשות מדובר באחת התמורות הכי טובות לכסף. היתרונות: זול לרכישה (תוך שמירה על שנתון יחסית חדש) ולתחזוקה, צריכת דלק סבירה ובסה"כ איבזור גבוה כגון: בקרת שיוט, מערכת נשלטת מגלגל ההגה, פנסיי ערפל ושלל מערכות עזר (רובן גם מגיעות כבר עם חיישני רוורס), טסט וביטוח יחסית זולים. החיסרונות: לא קל לה בעליות, רעשי כביש במהירויות גבוהות.

לסיכום,

ככל שמדובר בידנית, אני ממליץ ומרוצה (לאחרונה המלצתי גם לגיסי לרכוש כזאת והוא רכש ומרוצה מאוד). כמו כן, אמליץ לך לכוון לשנת 2012, כך תוכל לקבל גם רכב שעדיין יש לו אחריות כלשהי.

מעבר לכך,

אם אכן אתה מדבר על הגירסה הידנית, הייתי ממליץ גם לבדוק את ה-206+ משנתון 2012, אשר מציעה גם איבזור חיצוני (ג'נטים וניקלים) באותו איזור מחיר, אולם שומרת ערך פחות.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תודה על החוות דעת.

אכן מדובר בידנית, נשמע מעניין אבל הצריכת דלק קצת גבוה.

מהפגו ירדתי שמעתי הרבה חוות דעת רעות

פורסם

אני מחזיק 2012 1.2 ידנית, הרכב עשה אצלי כמעט 42 אלף ק"מ, כפי שנאמר לך הטיפולים במורשה לא יקרים במיוחד, לדעתי המחירים הוגנים, ומבחינתי השירות של קרסו בסדר גמור ולא נתקלתי בבעיות או דברים חריגים.

צריכת הדלק המשולבת בתמהיל של 50/50 - מחוץ לעיר כביש 6, בתוך העיר נסיעות פקוקות של חוה"מ, הכול עם מזגן ועם נוסעים ברכב 1:14.

בנסיעה שרובה בינעירונית הרכב מוציא 1:17 בלי בעיות, תדלוק אחד הצלחתי להוציא 1:18.2, זה דורש נהיגה רגועה מאוד ותאוצה איטית, אבל זה אפשרי.

מבחינת סחיבה, כפי שנאמר לך לא מדובר בטיל בליסטי, אבל אני בסך הכול מסתדר. אם לומדים להשתמש נכון ומתי להעביר את ההילוכים, אפשר להפיק תאוצה סבירה ולשמור על קצב תנועה יפה.

לגביי רעשי הרוח - בעקרון אני לא נתקלתי בזה, כי רוב הזמן אני נוסע עם רדיו, אבל גם בלי רדיו, יצא לי לנסוע 90-100 קמ"ש ולא שמעתי משהו חריג. דווקא בדור החדש של הקליאו רעשי הרוח בולטים מהותית.

לגביי ה206+ - היא מיושנת מהותית מהקליאו, פחות בטיחותית, פחות מאובזרת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...