Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S40 או S60 2008-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היחידים שנוסעים במושב האחורי שם הם הנכדים. הם בטוח יהנו מהנוחות והמיזוג הנפרד לנוסעים מאחור. גם האחיינית העוללית שלי בטח תהיה מבסוטית על הבוסטר המובנה שיש במושב האחורי.

רק עניין המחיר ישחק פה תפקיד. רכב שמור עם יתרונות הטרייד אין של מאיר שאמור להימכר במחירון שלו בשל מצבו, אבל דגם כבר די מיושן (מ 2001, בכל זאת) וחסר ביקוש לחלוטין. רוב הרכבים האלה ביד 2 יושבים הרבה זמן על המדף.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב נהדר בעל ביקוש נמוך. מכוניות שמורות, יד 1 בעלות ק"מ נמוך נסחרות פחות מהמחירון. כמה? כמה שמקרב את 'עמך' ישראל למכונית פרימיום. רכב שנמכר כחדש ב250 -200 אלף ש"ח ולאחר 5 שנים ב 70 אלף, אז מלכתחילה באופן יחסי אין הרבה לאן לרדת כך ש 10% מתחת לפרטית יד1 מטופלת ללא תאונות נשמע כמו עסקה נהדרת

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

היום הייתי בסוכנות יד 2 של יבואן וולוו. היו חביבים, אבל אז שלפו לי מחירון לוי יצחק מה שהיה כמעט מעליב.

כ"כ לא רלוונטי הלוי יצחק הזה. בטח ובטח במכוניות גדולות ומיושנות.

נתתי להם הצעה של 71 אלף על אס 60 2010 יד 1 עם 33K של אישה מבוגרת שהיתה לה תאונה והחליפו לה את הדלת הקדמית. הם טוענים שזה בעל משמעות נמוכה. עכשיו העניין הוא שהמחירון של הרכב ביד 2 הוא 85 אבל הם שולפים מחירון לוי יצחק עם מחירון של 103. חייב לציין שגם יש פה ושם שריטות שדורשות תיקון, את עניין הדלת שהוחלפה, את הטסט שהרכב צריך לעבור עוד חודש, את הטיפול המתקרב וצמיג שבלוי.

מה אתם אומרים המחיר הריאלי של הרכב? אמנם קילומטרז' נמוך אבל יש פה כמה וכמה משוכות.

71 זה סביר? אפשר לעלות ל 73? או לרדת אפילו?

תנו כיוון.

פורסם
היום הייתי בסוכנות יד 2 של יבואן וולוו. היו חביבים, אבל אז שלפו לי מחירון לוי יצחק מה שהיה כמעט מעליב.

כ"כ לא רלוונטי הלוי יצחק הזה. בטח ובטח במכוניות גדולות ומיושנות.

נתתי להם הצעה של 71 אלף על אס 60 2010 יד 1 עם 33K של אישה מבוגרת שהיתה לה תאונה והחליפו לה את הדלת הקדמית. הם טוענים שזה בעל משמעות נמוכה. עכשיו העניין הוא שהמחירון של הרכב ביד 2 הוא 85 אבל הם שולפים מחירון לוי יצחק עם מחירון של 103. חייב לציין שגם יש פה ושם שריטות שדורשות תיקון, את עניין הדלת שהוחלפה, את הטסט שהרכב צריך לעבור עוד חודש, את הטיפול המתקרב וצמיג שבלוי.

מה אתם אומרים המחיר הריאלי של הרכב? אמנם קילומטרז' נמוך אבל יש פה כמה וכמה משוכות.

71 זה סביר? אפשר לעלות ל 73? או לרדת אפילו?

תנו כיוון.

לפי דעתי לא יותר מ75K !

אגב בדגמים האלו אני מבין שהמנועים האטמוספריים עדיפים על T5 ? מבחינת אמינות? הטורבו של וולוו באמת בעייתי? בפורום ריפרפתי על בעיות אמינות בS80 T6, זה כך גם בS60 ?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

נתתי להם הצעה של 71 אלף על אס 60 2010 יד 1 עם 33K של אישה מבוגרת שהיתה לה תאונה והחליפו לה את הדלת הקדמית.

תנו כיוון.

אם אתה קונה את הרכב תבדוק טוב טוב אם הדלת שהוחלפה פורקה מרכב אחר בצבע אחר ונצבעה בצבע הרכב שאתה רוצה.

תבדוק מתחת לדלת ואיפה שבד"כ יש שריטות בין הדלת לקורה. אם הדלת שהוחלפה נלקחה מרכב בעל אותו צבע אתה מסודר.

חוץ מזה עצם זה שהם אומרים לך שהוחלפה דלת זה כבר מראה שהם רציניים ולא סתם רוצים "למרוח" אותך.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם (נערך)

שכחתי להוסיף שהחלפת דלת זה שום דבר (זה מה שבעל מוסך אמר לי), הרי דלת מחוברת בעזרת 4 ברגים וזה הכל, כאשר מרתכים חלקים אחרי תאונה זה כבר סיפור הרבה יותר רציני, לכן החלפת דלת, טמבון וכדומה לא משמעותיים לעומת חלקים שרותכו.

ובקשר למחיר שהם מציעים לך, תזכור שאם אתה קונה מהם וולוו, אז בעסקת הטרייד-אין הבאה אצלם הם יקחו מכם את הרכב במחיר מחירון של לוי יצחק ולא במחיר של יד 2.

עריכה אחרונה על ידי inon007

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אם תציץ ביד 2, תראה שS60 מודלים 2009-10 מפורסמות בין 70-90 א' ש"ח, ואלו מגיעות ללא אחריות, ולרוב גם עם ק"מ גבוה יותר, כך ש70 וקצת לרכב הזה מטרייד אין יבואן נשמע לי קצת לא ריאלי.

רוב הS60 מהצורה הישנה שנמכרו ב2010, נמכרו כרכב יד שניה חדש 0 ק"מ, כך שטכנית הרכב רשום כיד שניה, שים לב אם ברישון הרכב תחת ידיים קודמות כתוב 00 או 01.

אני לא פחח, אבל אם אכן הוחלפה רק דלת, לא צריכה להיות לזה השפעה על מצב הרכב.

תבדוק שהאחריות המתקבלת לא כובלת אותך לטפל ברכב במוסכי היבואן היקרים, ואולי בתור קלף מיקוח, במקום הנחה, תנסה לקבל הטבות לטיפולים עתידיים.

וינון, אתה בטוח שהם מתחייבים לשלם מחירון בעיסקת הטרייד אין הבאה?

וגם אם כן, לדעתי לפחות, זה לא אמור ממש לעניין.

פורסם

וינון, אתה בטוח שהם מתחייבים לשלם מחירון בעיסקת הטרייד אין הבאה?

וגם אם כן, לדעתי לפחות, זה לא אמור ממש לעניין.

כשאבא שלי הלך לקבל הצעה על וולוו s60 2014 חדשה הם אמרו שיתנו מחיר מחירון על הוולוו שלנו , בדיוק כמו שעושים בצ'מפיונס ששם מקבלים מחיר מחירון על רכב שנמכר דרכם.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

עובדים לפי מחירון יצחק לוי. אני ממש בסוף השבוע רכשתי פורד מונדאו, וטענתי בתוקף שכיוון שהשוק חלש לדגם, המחירים יהיו מאד נמוכים. טעיתי.

אני רכשתי באלבר ואני בהחלט "מסודר" שם היטב מבחינת רכבים, וגם לי שלפו את מחירון יד 2 ( כולל חודשי עליה לכביש, הרכב שלי עלה בנובמבר 2011), ועשו לי הנחה יפה מאד, אבל אף אחד לא שחט שום מחיר בשבילי.

שורה תחתונה, אם הרכב יפה ושמור ונקי ובעל נתונים טובים, אז לדעתי האישית, ואני לא מכיר את השוק של הוולבו, לא תוריד בשלוף ככה מ103 ל70. אולי אני טועה, והלוואי שתצליח.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ממש לא עובדים לפי מחירון לוי יצחק. אם ביד 2 יש מחירון שלפיו מוכרים מכוניות ואחרי זה עוד מורידים עליהן לפי רמות הביקוש השונות, אז ללכת לסוכנות טרייד אין ולהתחיל להתמקח לפי מחירון שגבוה בעשרות אחוזים ממחירי השוק האמיתיים זה ממש מטופש בעיני.

סה"כ עם כמה שזה חביב לקנות רכב כאילו מסוכן של וולוו, אין ממש הבדל מלמצוא יד ראשונה טובה בשוק הפרטי ולקנות ממנו ולשלם לו לפי יד 2. בשביל חצי שנה של אחריות ובשביל משרד ממוזג לא משלמים עשרות אחוזים יותר.

הביקוש לרכבים האלה מאוד מאוד נמוך, הסוכנות הענקית הזאת היתה שוממת לחלוטין באמצע היום ואם הם לא יסכימו להתגמש אז הם מוזמנים לחפש אנשים אחרים שישלמו להם את מחירוני לוי יצחק.

פורסם

יקירי - אתה חי בסרט.

יש להם מספיק לקוחות שישלמו 10-15% פחות מהמחירון. הם לא ירדו במחיר לרמות שאתה חושב עליהן, בטח לא ברכב עם ק"מ כל כך נמוך.

הם לא מגרש רגיל יש להם קהל לקוחות נאמן, ויש להם אורך נשימה להמתין עד שיגיע לקוח וישלם את המחיר המתאים להם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הם לגמרי יכולים לחכות עם האורך נשימה הזה. השוק מוצף ברכבים וגם ב S60 חסרת הביקוש. חצי שנה של אחריות כמעט חסרת משמעות אם אתה קונה רכב כזה עם קילומטרז' נמוך מיד ראשונה ואחרי שעבר בדיקה. גם אם נניח שמתקלקל איזה חיישן וכו', עדיין שומדבר לא משנה את העובדה שלא שווה לשלם להם לפי מחירוני לוי יצחק שגבוהים בעשרות אחוזים מהמחירון האמיתי של השוק, שרק לפיו מתחילים להתמקח לפי מצב הרכב.

פורסם

תבקש שיביאו לך את הניירת של שמאות התאונה. אולי הייתה שם ירידת ערך? תסתכל ברישיון ןנסה נסה להתקשר למוכרת.(תקליט) תגיד לה בתמימות שבסוכנות מוסרים שהייתה ירידת ערך כתוצאה מהתאונה "רק" של 2 אחוז ורצית לוודא איתה שזה נכון. מה איכפת לה להגיד לך את האמת?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הוכחה לכך שלוי יצחק לא רלוונטי וכך גם המחירים של סוכנות הטרייד אין של וולוו - ההורים שלי קנו השבוע S60 יד ראשונה עם 77K, מאנשים מבוגרים. הרכב נראה חדש לחלוטין, טופל לפי הספר, עבר בדיקה ללא שום ריג'קטים. המוכרים ביקשו 60 אלף בידיעה שמדובר ב 12 פחות ממחירון יד 2.

גם בלי אחריות של חצי שנה.. הרכב נקי לחלוטין ובמצב מעולה באמת, ובהרבה פחות כסף ממה שבסוכנות רצו על רכבים פחות טובים.

• תוכן חדש...