Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מילקי \ קוטג' יקרים בגלל מונופולים של חברות שמרוויחות המון כסף ממדינה קטנה על חשבון העניים.

מכוניות יקרות בארץ בגלל מיסוי, אם המדינה לא תקבל את הכסף מהמיסוי הזה הם יקחו מאיתנו את הכסף ממקום אחר.

תיקנו דאצ'יה בזול חודש הבא באולמות התצוגה.

אייל

פורסם
מילקי \ קוטג' יקרים בגלל מונופולים של חברות שמרוויחות המון כסף ממדינה קטנה על חשבון העניים.

מכוניות יקרות בארץ בגלל מיסוי, אם המדינה לא תקבל את הכסף מהמיסוי הזה הם יקחו מאיתנו את הכסף ממקום אחר.

תיקנו דאצ'יה בזול חודש הבא באולמות התצוגה.

כמה כבר אפשר "זול"? לא יעשו משהו שלא היה אני מניח...

פורסם

לישראלים יש מספר בעיות. אחת מהן זה שהם לא יכולים בלי הרכב שלהם. קוטג׳ אין בעיה לא לקנות, ישראלי יכול בלי קוטג׳ או בלי מילקי. אבל ישראלי יכול בלי הרכב שלו? חחחח זה מצחיק גם אותי. תראו לי ישראלי אחד שיגיד לעצמו שבוע בלי למלא דלק. הרי תחשבו על זה, מחאה על הדלק ועם ישראל שבוע לא נכנס לתחנת דלק, עזבו שבוע...יום אחד וההפסדים שלהם יהיו עצומים.

אני רוצה לראות את הישראלי שאומר לעצמו "עזבו רכב, למרות שהתחבורה הציבורית על הפנים אני אסע בה בכדי לא לממן את המדינה עם מיסים ודלק וכו׳".

זה לא עניין של תחרות (גם) זה רק עניין של מיסים ולצערנו זה לעולם לא ישתנה, זה לא שהמדינה תגיד לעם שלה "יאללה כל המיסים נחתכים בחצי", הרי כל מה שאנחנו משלמים מגיע לכיסים שלהם בדרך כזאת או אחרת.

איך אמרו פעם? העם מטומטם לכן העם ישלם. תקף גם להיום.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לישראלים יש בעיה אחת - המדינה שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לפות״ש, חבל שלא צירפת את הלינק לכתבה הזאת: http://reshet.tv/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/programs/MainNewscast/allmainNews/Article,166519.aspx

ששודרה אמש בחדשות ערוץ 2

חתיכת פרסקטיבה לחיים!

לחשוב שבמחיר של הונדה אקורד ניתן לרכוש בארה״ב יגואר ועוד לחזור הביתה עם עודף.

עריכה אחרונה על ידי mickbit

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם (נערך)

בדקתי והדאצ'יה סנדרו שמגיעה בקרוב לארץ עולה בחו"ל פחות מ-45,000 שקל כחדשה. זה נשמע חלום רטוב מדי בשביל לקבל אפילו מחיר קרוב לזה פה בארץ. מדברים על משהו בסביבות ה-65... מה גם שנראה שהרכב לא מציע יותר מאלטו.

עריכה אחרונה על ידי Rotem Shmueli
פורסם
הכנסות המדינה ממיסוי שוק הרכב הן כ"כ גדולות, שגם אם המחאה שלכם תצליח בצורה בינונית, המדינה פשוט תצתרך לקבל את המיסים האלה ממקורות אחרים.

זה פשוט חור גדול מידי בתקציב.

זה לא קוטג' או מילקי ששר האוצר יהנהן בראשו ויסכים איתך תוך כדי שבלב הוא חושב "תראו את המטומטמים האלה, מוחים לי על מוצר של שני שקל", הכנסות המדינה ממיסוי שוק הרכב הן כ 11 מיליארד ש"ח!

אם אתה חושב שהמחאה שלך תצליח לגנוב לאוצר 11 מיליארד ש"ח, תהיה בטוח שמיד תקבל בחזרה מיסוי עקיף שיחזיר את הכסף לקופת האוצר.

אתה צודק. אבל זה בדיוק העניין בפוליטיקה. ה-11 מיליארד שקל האלו הולכים למשהו, לעיתים זה לא משהו שהוא באינטרס הציבורי. אם המדינה הזו לא הייתה מדינת עולם שלישית חאפרית, מושחתת וטיפשה, היה ניתן לעשות יעול של כל המשאבים בצורה חכמה ולנסות לחסוך. הבעיה שכל הפוליטיקה פה לא טובה, יותר מדי קבוצות אינטרסים, יותר מדי חוסר יעילות. אם היה אפשר לצמצם הוצאות וחלוקת משאבים טובה יותר, היה אפשר פשוט להוריד במיסוי העקיף על האזרח. מעל 1000 שקל רישוי שנתי על רכב מעל 10 שנים זה עצוב (ולא דיברנו על הדלק, חלפים, מע"מ עבודה וכו').

פורסם
הכנסות המדינה ממיסוי שוק הרכב הן כ"כ גדולות, שגם אם המחאה שלכם תצליח בצורה בינונית, המדינה פשוט תצתרך לקבל את המיסים האלה ממקורות אחרים.

זה פשוט חור גדול מידי בתקציב.

זה לא קוטג' או מילקי ששר האוצר יהנהן בראשו ויסכים איתך תוך כדי שבלב הוא חושב "תראו את המטומטמים האלה, מוחים לי על מוצר של שני שקל", הכנסות המדינה ממיסוי שוק הרכב הן כ 11 מיליארד ש"ח!

אם אתה חושב שהמחאה שלך תצליח לגנוב לאוצר 11 מיליארד ש"ח, תהיה בטוח שמיד תקבל בחזרה מיסוי עקיף שיחזיר את הכסף לקופת האוצר.

אכן כך, המחאה לא תצליח נקודה! ולדעתי לא יהיה מיסוי עקיף ה70% מס ישאר עד שלא ימצא ממן אחר לאותם כספים (ככלל כל הכנסות המדינה מהרכב ומינוע מגיע ל33 מליארד ש"ח).

פורסם

הרווחים של היבואנים גם בדגמים הזולים מספיק גדולים, עובדה שהם מידי פעם יוצאים במבצעים של כ 7-8k הנחה לרכבי סופר מיני ואני מאמין שעדיין ממשיכים להרוויח.

פורסם
בדקתי והדאצ'יה סנדרו שמגיעה בקרוב לארץ עולה בחו"ל פחות מ-45,000 שקל כחדשה. זה נשמע חלום רטוב מדי בשביל לקבל אפילו מחיר קרוב לזה פה בארץ. מדברים על משהו בסביבות ה-65... מה גם שנראה שהרכב לא מציע יותר מאלטו.

אותו דבר בדיוק קרה עם פגיו 107 כשהם נחתו פה בפעם הראשונה. רצו לגזור קופון ענק על ה"מציאה הזולה" דאז, וזמן לא ארוך הגיע ה-ALTO- ועשתה לכל המיני בית ספר. לא שהיא מציאה גדולה, אבל לקנות רכב בשנת 2009-2010 ב-60000 שקל זה היה חלום רטוב. ואז לובינסקי נתקעו עם המלאי, וכשהשכילו סוף סוף לקזז טיפה את מחיריהם של ה-C1 107 זה היה מאוחר מדי. כמובן עשו "מבצעי מכירות" , אבל לא כל כך עזר להם.

זה מה שקורה עכשיו עם הסנדרו של דאציה. היבואן מרחיק את הלקוחות מהרכב. או שהם עדיין "צדים" את הפראיירים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

65K לסופר מיני חדשה זה לא עסקה לאף פראייר במדינה הזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בבקשה אחרי הרבה זמן סוף סוף אנשים נזכרו בארץ שיש את המכוניות - ההוצאה השניה בגודלה במשק הישראלי אז אם אתם רוצים להעלות את המודעות ותמיכתם אז יש דף פייסבוק להצטרף אליו בשם:"גם לי שר התחבורה חייב כסף". אז תעשו לייק ואולי אולי זה יתחיל משהו ויגרום לאנשים להפסיק לקנות מכוניות לאפילו חודש ואולי משהו ישתנה. כי פשוט לא ייתכן שנשלם כל כך הרבה על מוצר צריכה ולא מוצר מותרות כפי שהממשלה מגדירה אותו!!!

מה שמביא להורדת מחירים זה לא חרם אלא ההיפך, התחרות בין היבואנים. עובדה שרק הבוקר קראתי בוואלה שסקודה הורדו את המחיר של הסיטיגו האוטומטית ל-60 אלף. אז אולי זאת לא בוגאטי בבצועים אבל פתרון זול ויעיל למי שמחפש מכונית אוטומטית זולה. תקרא את מה שבגירה כתב ותבין שהמדינה לא תוותר על ההכנסות שלה ואם לא תקנה רכב היא תוציא את זה ממך בחשמל, במים או בכל דרך אחרת.

• תוכן חדש...