Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות בברלין 7 ימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גש לדואר ותוציא ויזה נטען. על כל מקרה.

רעיון טוב!

שים לב שערכתי את התגובה למעלה והוספתי עוד המלצות ^

היחס לתיירים מעולה. המלצה אישית- תקנה סים קארד מקומי עם חבילת גלישה, ותתנייד עם גוגל מאפס. בברלין, זה מדהים! ההספק שלנו בארבעה ימים היה בלתי נתפס.

אתה בגילי אז אני מניח שהולכים לזרום בעורקייך 2 ליטר בירה ביום, אופי הטיול שלנו דומה מאד (גם אני שנייה לפני גיוס), תהנה! :)

וואו ממש פירטת, זה מאוד עוזר לי.

כנראה אנחנו באותו מלון שהיית! מלון berliner!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זכור לי משהו שהוא באיזור

פוטסדאם, אולי אני טועה. הוא צמוד לגן חיות לפי מה שאני יודע.

באמת לא התעמקתי בזה, זה טיול מספר 2 לפני צבא ואני זרמתי עם החבר'ה שהזמינו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

3 מקומות שונים... פוטסדם זו עיר נפרדת מברלין, יש כיכר פוטסדם שהיא במרכס ברלין ויש את גן החיות שהוא במרכז אחר בברלין.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אז הלכתי לאיבוד, בוא נסגור שאני פשוט במלון ליד הגן חיות.

פורסם

תחנת הרכב "גן החיות" המפורסמת (מי זוכר את "אמיל והבלשים"?) נמצאת במקום מרכזי ביותר.

לגבי כרטיס אשראי - גש לבנק ובדוק אפשרות להוציא כרטיס בי"ל, אם אתה והמשפחה מוכרים זו לא צריכה להיות בעיה והתהליך לוקח מספר ימים.

בכל מקרה - ברלין עיר ענקית וין בה "מרכז" אחד אלא הרבה מאד "מרכזים" שתרצה להתנייד ביניהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טס בעוד שבועיים לברלין,

האם מומלץ לשכור רכב לאורך כל תקופת השהייה? (מבדיקה קצרה, המחיר לא יקר) למרות שתהתחבורה הציבורית שם מצוינת?

פורסם

ממש לא מומלץ לשכור רכב בברלין, אתה תוציא הרבה כסף על חניות ומלא זמן ועצבים על פקקים וחיפושיי חנייה. הסיטואציה היחידה שאני חושב שכדאי לשקול להשכיר רכב זה ליום אחד או יומיים שמטיילים בפוטסדם וואנזי שכן שם התחבורה היא על אוטובוסים ועם רכב ההספק יהיה יותר גבוהה.

how it's like to drive :twisted:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היי,

בסופ״ש הבא אני טס עם אחותי לברלין ל-4 ימים.

במסגרת הדיל מוצע לי המלון H'otello K'80. מכיוון שאין לי שום היכרות עם ברלין או האיזורים בה הייתי שמח אם תוכלו לייעץ לי האם המיקום של המלון בסדר.

מלון השוכן במחוז Charlottenburg, במרחק של 50 מטרים מכיכר Savignyplatz, וכ-3 דקות הליכה מהשדרה Kurfüstendamm.

המיקום טוב? יש למישהו נסיון עם המלון?

בנוסף, עברתי על כל השרשורים בפורום שנוגעים לברלין ואספתי המון מקומות שאני בטוח לא אספיק לבקר בכולם.

תוכלו לכוונן אותי למקומות שכדאי שאבקר בהם במסגרת ה-4 ימים?

ל- Remise classic יש שיריון מיוחד, כל השאר איעזר בהמלצותיכם.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

הייתי ממליץ לבקר : ב- Alexander Platz ,רשתות של חנויות בגדים זולים כגון : Primak , C&A .

תשתמש בתחבורה הציבורית שלהם : רכבות ואוטובוסים - מהיר ולוקח אותך לכל מקום .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תודה ארגה, את מכירה את איזור שרלוטנבורג שבו שוכן המלון? זה איזור טוב?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

פרימרק מומלץ בחום- סע עם מזוודה ריקה ותחזור עם מלאה.

ב Alexander Platz (פלאץ זה כיכר) יש Doner Kebap - סוג של שוארמה מיוחדת (יש בכל חור אבל שם אכלנו והמקום נקי וטעים).

פורסם (נערך)

לא מכיר את המלון אבל שנידברים לזכותו:

1. בצנטרום של הפיילה (עד כמה שזה אפשרי, ברלין ענקית בלי מרכז ברור - אבל קרוב מאוד לתחנות של ה-U-bahn).

2. חוות דעת סבירות ב-tripadvisor.

לגבי אתרים לביקור: קודם כל - ה-K'Damm הוא איזור קניות מדהים, ויש בו ובסביבתו הקרובה כמה מוזיאונים. מעבר לכך - ציין תחומי עניין. אם הוזכר האלכסנדרפלאץ - הוא במרחק של איזה חצי שעת נסיעה ב-U-bahn (אל תתפסו אותי, זה זכרון מלפני 7 שנים), ויש לידו מגדל הטלויזיה שכמובן מחייב ביקור. העניין הוא שברלין ענקית ועשירה, ועליך לבחור מה מעניין אותך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...