Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי אקסנט 07 , רציתי להתעייץ איפה יותר נוח / עדיף להציב את הקרוסאוברים מקדימה או בבגאז' .

או אם יש אפשרות נוספת:?

פורסם

במקום נגיש ונוח - העיקר לא במקום שיכול לצבור לחות ולא נגיש כמו מאחורי הדיפונים של הדלתות עצמן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
במקום נגיש ונוח - העיקר לא במקום שיכול לצבור לחות ולא נגיש כמו מאחורי הדיפונים של הדלתות עצמן.

אוקיי, לדעתך כדאי להריץ את החוטים עד הבגאז' ולהציב שם את הקרוסים ?

פורסם

מהצמה הראשית מאיפה לאיפה? יש מגבר בסיפור הזה או שאין כי לפני כמה רגעים פתחת שרשור שבו אתה מחפש מגבר, ומצד שני בשרשורים אחרים שלך מהעבר כבר היו מגברים והכל היה מחובר, כולל חיבור בי אמפ (או לפחות בתכנון).

אז א', תעשה לנו בבקשה סדר, מה קיים ברכב ומה הולך כרגע מאיפה ולאן.

וב', זה לא משנה איפה תשים את הקרוסים. אם נוח לך בתא מטען, יופי. ואם לא, גם מתחת לדשבורד יכול להיות מקום טוב.

פורסם
מהצמה הראשית מאיפה לאיפה? יש מגבר בסיפור הזה או שאין כי לפני כמה רגעים פתחת שרשור שבו אתה מחפש מגבר, ומצד שני בשרשורים אחרים שלך מהעבר כבר היו מגברים והכל היה מחובר, כולל חיבור בי אמפ (או לפחות בתכנון).

אז א', תעשה לנו בבקשה סדר, מה קיים ברכב ומה הולך כרגע מאיפה ולאן.

וב', זה לא משנה איפה תשים את הקרוסים. אם נוח לך בתא מטען, יופי. ואם לא, גם מתחת לדשבורד יכול להיות מקום טוב.[/quote

אוקיי קצת סדר , צודק .

כרגע קיים מגבר סיני 5 ערוצים , בחיבור 4G.

2 קוקסיאליים קידמי ו6x9 אחורי . השתיים הקדמיים מחוברים מהצמה הראשית אל המגבר .

ולגבי המגבר , כפי שאפשר להבין אני מחפש מגבר חדש ומקצועי להחליף ברכב ולשפר את המערכת .

פורסם

חיבור 4G?! חברות הסלולר יקנאו בך! :lol:(בסדר, בסדר, ברור לי שהכוונה לעובי כבל המתח).

סלח לי, אבל אני לא כל כך מבין איך הרמקולים הקדמיים מחוברים דרך הצמה הראשית למגבר. או לפחות למה אתה קורא צמה ראשית.

האם בצמה ראשית אתה מתכוון לחיווט המקורי של הרכב? כי חיווט כזה אם קיים הולך מהרדיו אל הרמקולים ישירות בדר"כ.

יחד עם זאת אני מניח שאתה פשוט מתכוון ל"צמה" שמכילה את כבלי ה-RCA ואת חוטי הרמקולים שהותקנו כחלק מהמערכת.

- אם החיווט איכותי ולא עתיק כנראה שהכי פשוט יהיה לחבר את הקרוסים מקדימה (במידה והחוטים מספיק ארוכים כדי להגיע למיקום הפוטנציאלי שלהם).

- אם תחליט להתקין את הקרוסים מאחור (יש שרואים בזה אלמנט ויזואלי נחמד) תצטרך להריץ זוג חוטים נוסף עבור כל צד (מאחר ותהיה הפרדה בין הטוויטר לוופר).

- אם בכוונתך למתוח מחדש חיווט ברכב, אז זה כבר לשיקולך. כפי שכבר נאמר בהודעות הקודמות. העלות היחסית בין אפשרות כזו או אחרת מינימלית למדי.

* אגב, אין צורך לצטט הודעה אחת מעל.

פורסם

הצמה הראשית - חיברתי דרך הצמה שמאחורי הרדיו דיסק את החיווט למגבר . כלומר החיווט לא מחובר ישירות לרמקולים.

פורסם

כן, ברור למדי. אחרת קצת אין פואנטה במגבר.

אתה משתמש בחוטים של יציאות הרמקולים מהרדיו למגבר? מה שנראה יציאות/כניסות High Level? או שיש כבלי RCA?

באיזה רדיו דיסק מדובר בכלל (דגם מלא בבקשה)?

בכל אופן, המשך ההודעה שלי למעלה עדין בתוקף.

פורסם

הוא מתכוון לדעתי שבמקום להריץ חוטים לדלתות הוא מתחבר מאחורי הרדיו לחוט המקורי ומאריך אותו למגבר וזה חוסך לו להריץ חוט בדלת.

פורסם

אני שמתי את הקרוסים מתחת לדש בורד וקיבלתי אותם באזיקון. אם כי, קרוסים על הפלטה האחורית בהחלט נראים טוב...

פורסם

העניין הוא לא החיסכון . בהתחלה כשהתקנתי הרציונל היה להעביר ישירות לרמקול , עד שביונדאי החליטו לשים קונקטורים שבשביל לסדר בהם את החיווט ולהעביר דרך הדלת , צריך הרבה זמן !

בכל מקרה אם יש המלצות איך לעשות זאת בדגם אקסנט 07 אני בהחלט אעשה את זה

• תוכן חדש...