Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

השיטות שלי להמנע מהפתעות חנייה:

בחניית הבניין:(פרטית עם שער חשמלי)

משתדל לחנות כך שבפתיחת הדלת הקצה שלה לא יגיע לרכב השכן וההיפך(או שתתאפשר פתיחה מספיק רחבה ליציאת אדם מבוגר),דורש מקום שקיים באזור מסוים בחניית הבניין ומשתדל תמיד לחנות שם אפילו שהוא חשוף יותר לשמש.חוסך לי הרבה מכות ושריטות.

כמובן זה לא תופס אם התחלפו הרכבים ורכב אחר התקרב יתר על המידה אך זה כמעט ולא קורה בשעות הערב ובסופי שבוע.

בעבודה:

אני חונה בד"כ בחניון מקורה שבצד אחד עמוד ומשתדל שבצד השני הרכב יחנה כך שהצד של הנוסע יפנה כלפיי.מצמצם פגיעות לכמעט 0.

מקפיד גם כן על מרחק רוחבי עד כמה שניתן.

ברחוב:

משתדל להמנע מחניה במקביל גם אם זה כרוך בצעידה קלה ליעד.

בחניונים:

אותו כלל כמו בעבודה ובחניון הבניין.

תובנות:

לאחר כמה מכות שריטות ושיפשופים שהרכב חטף בשנתו הראשונה על הכביש עקב מקומות חנייה לא מוצלחים, הגעתי למסקנה שעדיף להשקיע קצת מחשבה בחנייה,ולא אלפי שקלים בציפויים,או זמן וכסף בהסרת מפגעים.

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם
השיטות שלי להמנע מהפתעות חנייה:

בחניית הבניין:(פרטית עם שער חשמלי)

משתדל לחנות כך שבפתיחת הדלת הקצה שלה לא יגיע לרכב השכן וההיפך(או שתתאפשר פתיחה מספיק רחבה ליציאת אדם מבוגר),דורש מקום שקיים באזור מסוים בחניית הבניין ומשתדל תמיד לחנות שם אפילו שהוא חשוף יותר לשמש.חוסך לי הרבה מכות ושריטות.

כמובן זה לא תופס אם התחלפו הרכבים ורכב אחר התקרב יתר על המידה אך זה כמעט ולא קורה בשעות הערב ובסופי שבוע.

בעבודה:

אני חונה בד"כ בחניון מקורה שבצד אחד עמוד ומשתדל שבצד השני הרכב יחנה כך שהצד של הנוסע יפנה כלפיי.מצמצם פגיעות לכמעט 0.

מקפיד גם כן על מרחק רוחבי עד כמה שניתן.

ברחוב:

משתדל להמנע מחניה במקביל גם אם זה כרוך בצעידה קלה ליעד.

בחניונים:

אותו כלל כמו בעבודה ובחניון הבניין.

תובנות:

לאחר כמה מכות שריטות ושיפשופים שהרכב חטף בשנתו הראשונה על הכביש עקב מקומות חנייה לא מוצלחים, הגעתי למסקנה שעדיף להשקיע קצת מחשבה בחנייה,ולא אלפי שקלים בציפויים,או זמן וכסף בהסרת מפגעים.

אני לא יודע אם אני יוכל להחליף עם מישהו חניה אבל כרגע אני מקבל חניה שהיא האמצעית מתוך 3 וזה חניון תת קרקעי, מה שכן אם אני אראה מקום שאפשר לחנות ושם יותר מוגן וזה לא יפריע לאף אחד אני אחנה שם

נראה שזה בערך אותו הדבר כמו מה שביאו בדף הראשון רק שזה יקר יותר

פורסם

בבניין שלי יש אולי חצי מטר מכל צד. בצד אחד חונה לידי רכב של משפחה עם ילדים, ובצד השני הבת המתוסכלת של השכן. מיותר לציין שהדלתות שלי נראות כבר כמו נמר חברבורות. אני כבר נשברתי.. :-(:-(

פורסם

אף פעם לא יצאת עליהם? מטריף אותי הזריקת ז*ן על רכוש של אחרים.

אם הייתי תופס מישהו שורט לי את הדלת הוא היא משלם על הצביעה שלה.

פורסם

דיברתי איתו, יצא לי לראות לפעמים מהחלון והוא באמת משתדל.הבעיה זה הילדים הקטנים שלו שכידוע אין להם הבנה של מה יקרה שפותחים דלת.

הגברת בצד השני קצת מאותגרת רוחבית, מה אני אגיד לה, שתעשה דיאטה כדי לשמור לי על האוטו?

עדיף לשמור על שכנות טובה.

חשבתי לתלות שלט בלובי..

פורסם
דיברתי איתו, יצא לי לראות לפעמים מהחלון והוא באמת משתדל.הבעיה זה הילדים הקטנים שלו שכידוע אין להם הבנה של מה יקרה שפותחים דלת.

הגברת בצד השני קצת מאותגרת רוחבית, מה אני אגיד לה, שתעשה דיאטה כדי לשמור לי על האוטו?

חשבתי לתלות שלט בלובי..

במצב כמו שלך הייתי מוצא פתרון,ויש,גם אם הוא לא זול.

לא חבל על הרכב?

אתה לא נוסע בלנטיס 97.

פורסם

חשבתי לתלות שלט בלובי..

אם זה בלתי נמנע, אז או שתזמין את הגומיות הגנה שהוזכרו כאן או שתעשה ציפוי נגד שריטות ב 2 צידי הרכב כמו שעושים "סאנפילם"(סיפור יקר).

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

רוצה ממש לחסוך בלי להזמין כלום מאיביי? לך לפח זבל אצלכם בשכונה ותחפש שם מזרון או ספה, כל דבר שיש בו ספוג עבה.

לך לאופיס דיפו ותקנה שם דפי A4 מגנטיים (כן, יש דבר כזה).

תחתוך את הספוג שיתאים לגודל של הדפים ותדביק את זה עליהם בעזרת כל סוג דבק שיש לך בבית.

תכין לך איזה 8 כאלה, 2 לכל דלת וכשאתה יוצא מהרכב פשוט תזרוק את זה על הדלתות וזהו.

עריכה: במחשבה שנייה אתה אפילו לא צריך דפים מגנטיים. יש סרט מגנטי שהוא חזק יותר וזול יותר ואתה יכול להכין חתיכות ארוכות יותר של ספוג בעזרתו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רוצה ממש לחסוך בלי להזמין כלום מאיביי? לך לפח זבל אצלכם בשכונה ותחפש שם מזרון או ספה, כל דבר שיש בו ספוג עבה.

לך לאופיס דיפו ותקנה שם דפי A4 מגנטיים (כן, יש דבר כזה).

תחתוך את הספוג שיתאים לגודל של הדפים ותדביק את זה עליהם בעזרת כל סוג דבק שיש לך בבית.

תכין לך איזה 8 כאלה, 2 לכל דלת וכשאתה יוצא מהרכב פשוט תזרוק את זה על הדלתות וזהו.

עריכה: במחשבה שנייה אתה אפילו לא צריך דפים מגנטיים. יש סרט מגנטי שהוא חזק יותר וזול יותר ואתה יכול להכין חתיכות ארוכות יותר של ספוג בעזרתו.

חחח ניסית את זה?

גם בתור חסיד מושבע של DIY , עדיין נראה לי שעדיף לקנות.

גם ככה זה מכוער על האוטו, אז לפחות שיהיה עם גימור והדפסה :-)

אבל הרעיון מצוין!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא שאתה נוסע עם זה, וגם אם יגנבו לך את זה תצטער פחות.

עשיתי את זה עם פסים זוהרים, נדבק לרכב מעולה ואפשר לתעל את זה לשמירה על הצבע במינימום השקעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תזמינו את המגן דלתות הכי מכוער שיש, ואז בטוח לא יגנבו את זה, בדוגמה הראשונה שהביאו פה לינק מאיביי, זה ניראה איכותי ויפה, אז יש סיכוי גבוה לגנבה.

אם זה יהיה מגן מכוער, אנשים בכלל לא יבינו מזה ולמה זה משתמש, ולא ירצו לקחת את זה.

• תוכן חדש...