Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אתה בטח מתכוון לזה, לא יודע כמה זה יעיל תמיד השריטה תהיה או מעל או מתחת.

אישית אני משתמש במגנים האלו כבר כחצי שנה, ואני דיי בטוח שמאז אין לי סימנים/שקעים חדשים. בכל צד יש מגנט בקוטר מטבע של 10 אג' שדיי מקל על השימוש. על מנת שלא ייגנבו אותו ממשיכה, שני המגנים מחוברים לרצועה שמחוברת לשאקל קטן מפלסטיק שאותו צריך לרתום לחגורת הבטיחות.

החסרונות הם שהמגן/ספוג קצת קצר למקרים ששכן פיתאום מחנה את הרכב שלו קצת יותר קדימה/אחורה ואז יש סיכוי שכן ייפגע באחת הדלתות, ובימים גשומים המגן/ספוג נספג במים ומצריך לאכסן אותו מחדש בעטיפת הניילון שמגיעה איתו אחרת השטיחים בתא המטען/מושבים יירטבו ואני לא אוהב את זה. בכל צד יש מגנט בקוטר מטבע של 10 אג' שעם החום/זמן קצת שוקע למטה.

אגב, מה שמפורסם באיביי הוא לצד אחד של הרכב כך שאתה צריך לקנות שניים.

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השיטות שלי להמנע מהפתעות חנייה:

בחניית הבניין:(פרטית עם שער חשמלי)

משתדל לחנות כך שבפתיחת הדלת הקצה שלה לא יגיע לרכב השכן וההיפך(או שתתאפשר פתיחה מספיק רחבה ליציאת אדם מבוגר),דורש מקום שקיים באזור מסוים בחניית הבניין ומשתדל תמיד לחנות שם אפילו שהוא חשוף יותר לשמש.חוסך לי הרבה מכות ושריטות.

כמובן זה לא תופס אם התחלפו הרכבים ורכב אחר התקרב יתר על המידה אך זה כמעט ולא קורה בשעות הערב ובסופי שבוע.

בעבודה:

אני חונה בד"כ בחניון מקורה שבצד אחד עמוד ומשתדל שבצד השני הרכב יחנה כך שהצד של הנוסע יפנה כלפיי.מצמצם פגיעות לכמעט 0.

מקפיד גם כן על מרחק רוחבי עד כמה שניתן.

ברחוב:

משתדל להמנע מחניה במקביל גם אם זה כרוך בצעידה קלה ליעד.

בחניונים:

אותו כלל כמו בעבודה ובחניון הבניין.

.

תוסיף את מכות חנייה מרכבים מקדימה ומאחור.

אני כבר משתגע מכמות הנשיקות שרכבים עודים לי משני הכיוונים

קובי

:-)

פורסם (נערך)
תוסיף את מכות חנייה מרכבים מקדימה ומאחור.

אני כבר משתגע מכמות הנשיקות שרכבים עודים לי משני הכיוונים

למזלי החניה אצלי בבניין מרווחת. לעיתים משני הצדדים אני יכול לפתוח פתיחה מלאה(לא של 10 אצבעות כן?:-)) מקדימה יש קיר ומאחור די מרווח(החניה משותפת ל 2 בניינים).

כמובן שלא תמיד ניתן למצוא מקום אידיאלי:בעבודה לעיתים אין מקום בחניון המקורה המרווח ואני נאלץ לחנות בחניון בחוץ,שהוא הרבה יותר צפוף לרוחב ועם כל מיני עצים נושרים ,קיני נמלים שמטפסות לי על האוטו ,צמוד לרכבי הליסינג למיניהם, ולהתפלל...

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם

אני תמיד מעדיף לחנות במקביל, עדיף שריטה קטנה בדלת מאשר טמבון פצוע.

וזה לא עניין של חוסר מקום, הבנתי סופית שהרוב המוחלט של הישראלים לא יודעים לחנות, פגעו בי כמה פעמים בחנייה ריקה.

פורסם
אני תמיד מעדיף לחנות במקביל, עדיף שריטה קטנה בדלת מאשר טמבון פצוע.

לגמריי ההפך, פגוש מפלסטיק מה כבר יקרה לו? רק מכה חזקה תהרוס

בצדדים מספיק פתיחת דלת אחת וזהו האוטו דפוק לתמיד.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...