Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובר לבניין רב קומות עם חניה תת קרקעית והחניה שאני מקבל נמצאת לצערי באמצע בין שתי מכוניות

יש איזה משהו שאפשר לשים על הדלתות שיגן עליהם רק בחניה? שמעתי שיש איזה משהו שמתמגנט לדלתות ויש לו כרית כזאת אבל אין לי מושג מאיפה להשיג.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול להדביק פס הגנה אבל אין 100 אחוז ביטחון,הבעיה זה פתיחה של דלת אחורית על הרכב שלך בגלל הזווית שלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מחפש פתרון מפני השכנים האחרים שלא נזהרים ופותחים את הדלתות בלי רגש על האוטו שמחנה ליד.

מאוחרה אין בעיה, רק בצדדים זה הבעיה.

פורסם

אני יודע,אני מתכוון שאם תדביק פסי הגנה,במקרה שפותחים עליך דלת קדמית בגלל שהקצה שלך ישר הוא יפגע בפס הגנה,אבל אם יפתחו עליך דלת אחורית זה בעיה כי החלק העליון יהיה מעל פס ההגנה ויפגע ברכב,לכן אתה יכול להבדיק אותם גבוהה יותר,אבל השאלה איך זה יראה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ניפגש משהו לשים רק בזמן שהרכב נמצא בחניה התת קרקעית, כשאני יוצא עם האוטו אני אשים את זה בתא מטען

לא רוצה משהו קבוע.

פורסם

אין לך סיכוי במדינה שלנו.

גם אם תחנה בתוך כלוב ימצאו איך לפגוע לך ברכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני יודע שיש פלטות גדולות של מגנטים דקים (כמו הפרסומות שמדביקים על המקרר), שבעליי ג'יפים, בדרך כלל היוקרתיים, יורדים איתך לשטח כדי להמנע משריטות.

מאמין שזה יכול לעזור מאוד.

אין לי מושג היכן להשיג, זה כבר עלייך.

"יאללה בירי".

פורסם

יש עוד פתרון וזה כולל יישום מן ניילון פלסטי עמיד מאוד אבל שקוף ביותר. מיישמים על הדלתות של הרכב, לא רואים בעין שום דבר ולא ניתן לשרוט עם מפתחות ומכות קלות של הפתיחה נמנעות.

במידת הצורך מורידים אותו לאחר זמן מה.

יש כמה סדנאות שעושות את זה בארץ צריך לבדוק.

פורסם

מכות ישירות מדלתות זה לא מונע.

שריטות כן.

העלות אסטרונומית והביצוע בארץ מוטל בספק, שמעתי כבר יותר מידי פעמים על אנשים שמספרים שהמדבקה הצהיבה (עניין שטמון בדבק עצמו), ושההסרה לעיתים ״פוצעת״ את הצבע שממתחת, ואני לא מדבר על אנשים שחסכו אצל חאפרים.

"יאללה בירי".

פורסם

יש את הציפוי קארמיק פרו,אבל זה לא זול.

זאת סדנא שעושה זאת:

http://detailing-group.co.il

פורסם

חברים לקחתם את זה לצד היקר של העניין, אני לא מעוניין בציפויים למיניהם.

אני מדבר על מה שציפפו רשם על הפלטות האלה(משהו בסגנון), אם אני אמצא אני אעדכן.

פורסם

גם לי יש הרגשה כזאת.

פורסם
אתה בטח מתכוון לזה, לא יודע כמה זה יעיל תמיד השריטה תהיה או מעל או מתחת.

תודה רבה לזה התכוונתי, פשוט הצלת אותי.

ואני מתכוון לשים את זה רק בחניה הפרטית שלי בבניין.

• תוכן חדש...