Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה ק"מ אתה נוסע בשנה ומה אופי הנסיעה?.

נוסע 20000 בממוצע .

היום אני משלם על דלק 1100 שח לחודש

אני נוסע ביום יום בערך 45 קילומטר הלוך וחזור .

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכל תלוי כמה אתה לחוץ למכור.

שים מודעה אחרי שרחצת את הרכב ועשית לו פוליש וקס וניקיון פנימי טוב - תרשום את כל הנתונים של הרכב בלי עניין התאונה ותרשום מחיר גמיש.

כשמתקשרים, תציין את עניין התאונה, תגיד שיש לך תמונות ודו"ח שמאי בספר הטיפולים המסודר שלך.

נכון, יהיו הרבה שיחות של אנשים שינתקו איך שישמעו על התאונה, אבל מספיק אחד שיגיד לך שהוא רוצה לבוא לראות, ואז יתמקח איתך ויקנה, כדי שהטריק הזה יעבוד.

ככה אתה לא מסתיר את הנתונים ועדיין מקבל שיחות ממתעניינים.

שיהיה לך בהצלחה.

זה בדיוק מה שחשבתי לעשות .

פורסם

דעתי:

פרסם ב-60000 ש"ח ותרגיש את השוק. תגיד את האמת בטלפון. אם תצליח למכור במחיר שמתאים לך - יופי. אם לא - תמשיך עם הרכב הוא בסה"כ במצב טוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
חייב להבין חצי מהאנשים פה. אתם מרגיעים אותו כאילו קצה שלדה זה משהו בקטנה. אבל שמישהו מעלה פוסט בייעוץ על מאזדה פורד הונדה ושאר המכוניות הנפוצות בארץ עם קצה שלדה אתם מייעצים לו להתרחק. למה לגרום לבן אדם לחיות בסרט? השוק של ה3 חלש בארץ בגלל היצע לא קטן . זה שיש לך ספיריט מעלה את הסיכויים למכור כי יש הרבה שאוהבים את הדגם ספציפית! הרכב עם קצה שלדה. אל תסתיר את זה תנסה לייפות את זה אולי תגיד שעבר תאונה מקדימה שייקחו לבדיקה והבוחן יגיד אם זה קצה שלדה. בקש על הרכב מחיר הוגן אחרת תתקע איתו. אתה מוכן למכור ב58. פרסם ב60 תוריד עוד 2000 אלרי בדיקה. אל תצפה לקבל בטרייד 58. יותר לכיוון ה50 אפילו פחות.

אני מכרתי ספיריט 2009 הדור הישן ב52 אלף כשהרכב עם נתונים טובים משלך ולעולם לא נצבע. זה היה לפני חצי שנה. במגרשים הכי הרבה שהציעו לי עמד על 44. לבסוף בא קונה (זה לקח פחות מ24 שעות) ושילם לי בדיוק את מה שרציתי (המחיר היה הוגן הבחור ייצא מאושר עד השמיים)

מסכים עם כל מילה.

יבוא קונה, יקח לבדיקה וכמובן שזה יופיע.

אם הצהרת על כך לפני, אז יחתוך לך במחיר או יברח לאקזמפלר הבא.

אם לא, יתרחק על חוסר אמינות.

ונכון שכל מכה קטנה מקדימה יכולה לגרום ל"קצה שלדה" אבל זה המצב.

אם המצב היה הפוך היית נוהג בדיוק אותו דבר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מסכים עם כל מילה.

יבוא קונה, יקח לבדיקה וכמובן שזה יופיע.

אם הצהרת על כך לפני, אז יחתוך לך במחיר או יברח לאקזמפלר הבא.

אם לא, יתרחק על חוסר אמינות.

ונכון שכל מכה קטנה מקדימה יכולה לגרום ל"קצה שלדה" אבל זה המצב.

אם המצב היה הפוך היית נוהג בדיוק אותו דבר.

כואב לי למכור את הרכב במחיר רצפה כזה ..ובאמת שהרכב שמור ..ואפילו שמור מאוד . אבל אני מבין מה חברי הפורום אומרים ועם כל הכאב זה נראה הדבר הכי הגיוני לעשות .

אני יתחיל להרגיש את השוק ולראות להיכן נושבות הרוחות . במידה ואראה שאנשים מציעים מחירים מגוחכים . לא אמכור את הרכב ואשאר איתו עוד כמה שנים .

המטרה של פתיחת הפוסט מלכתחילה הייתה על מנת לקבל המלצות בכמה למכור את הרכב על סמך הנתונים הנ"ל ונראה לי שעניתם לי על הכול.

פורסם

בזמנו הלכתי לעזור לחבר לקנות רכב.

בבדיקה התגלה שהרכב עבר תאונות מקדימה ומאחורה כולל מתיחות (של "האמבט") וריתוכים. הבוחן ציין שמדובר בקצה שילדה ומדובר על משמעות מסחרית, לא בטיחותית.

היות והמוכר "לא ידע" על התאונות וגם לא רצה לרדת אפילו 500 שקל, הצעתי לחבר שלי להגיד תודה וללכת, על החוצפה הכפולה שלו.

אין מה לעשות, תצטרך להצהיר שהרכב עם קצה שילדה לפני הבדיקה (אחרת זה יעיד על האי אמינות שלך), ואתה תהווה טרף לקונים שרק יחשבו על איך לכסח אותך במחיר.

החישוב לפי דעתי צריך להיות החיסכון בדלק ברכב הבא לעומת הירידת ערך

פורסם
בזמנו הלכתי לעזור לחבר לקנות רכב.

בבדיקה התגלה שהרכב עבר תאונות מקדימה ומאחורה כולל מתיחות (של "האמבט") וריתוכים. הבוחן ציין שמדובר בקצה שילדה ומדובר על משמעות מסחרית, לא בטיחותית.

היות והמוכר "לא ידע" על התאונות וגם לא רצה לרדת אפילו 500 שקל, הצעתי לחבר שלי להגיד תודה וללכת, על החוצפה הכפולה שלו.

אין מה לעשות, תצטרך להצהיר שהרכב עם קצה שילדה לפני הבדיקה (אחרת זה יעיד על האי אמינות שלך), ואתה תהווה טרף לקונים שרק יחשבו על איך לכסח אותך במחיר.

החישוב לפי דעתי צריך להיות החיסכון בדלק ברכב הבא לעומת הירידת ערך

אתה אומנם לא מכיר אותי (ואני שונא להעיד על עצמי ..) אבל אני אדם ישר. אין לי סיבה להסתיר את ה"קצה שלדה" ויש לי גם את דו"ח שמאי שאני שומר . אז ככה שאני מתכוון להציג אותו לקונה יחד עם ספר טיפולים מסודר .

וכן, מי שיקנה ממני את הרכב ייהנה מאוד .

בלי קשר לתאונה אולי גם כדאי לומר שרציתי להחליף את הרכב עוד לפני המכה שקבלתי מקדימה .. הסיבה להחלפה היא אך ורק חיסכון בדלק .

פורסם

בכלל, למה למכור כזה אוטו? במקומך הייתי נשאר איתו (אלא אם פיספסתי משהו בהודעה הפותחת, אבל מסובך לחזור אליה מכן...).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מסכים עם מה שנרשם...

הכל שאלה של כמה אתה לחוץ על להעיף את הרכב :)

אם אתה לא לחוץ-

הייתי מתחיל ב70 K ומשם עושה שיווק מתון ורואה איך שוק הקונים מגיב.

אם אתה לחוץ להעיף-

הייתי מתחיל ב65 K וקצת יותר קשוח מבחינת הוזלות

בהצלחה (אם אתה מוריד את המכנסיים אל תשכח לשים תחתונים)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
חייב להבין חצי מהאנשים פה. אתם מרגיעים אותו כאילו קצה שלדה זה משהו בקטנה. אבל שמישהו מעלה פוסט בייעוץ על מאזדה פורד הונדה ושאר המכוניות הנפוצות בארץ עם קצה שלדה אתם מייעצים לו להתרחק. למה לגרום לבן אדם לחיות בסרט?

למי שמחפש לקנות בד"כ ממליצים להתרחק כי קל למצוא דברים טובים יותר שיהיו סחירים יותר בעתיד. אלה מכוניות נפוצות ואם יש לו תקציב לרכב במחירון אז למה שיקנה דווקא עם קצה שלדה?

מי שרוצה למכור אין לו ברירה, יש לו רכב עם קצה שלדה ובתכלס זה שטות שחוץ מלהשפיע על המחיר זה כלום. הקונה יודע שבגלל זה הוא לא יקבל מחירון והקונה יודע שבתכלס הרכב טוב והוא ישלם עליו פחות, אבל גם ימכור אותו בעתיד בפחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ויש לי גם את דו"ח שמאי שאני שומר . אז ככה שאני מתכוון להציג אותו לקונה יחד עם ספר טיפולים מסודר .

וכן, מי שיקנה ממני את הרכב ייהנה מאוד.

אם זה מה שתעביר למתעניינים בטלפון, לדעתי תצליח למכור. אז נכון שלא במחירון לוי יצחק, אלא עם קצת התפשרות, אבל מה שחשוב זה הגילוי הנאות ומה שכתוב בדוח השמאי.

בקיצור, פרסם, המתן בסבלנות, שים תמונות טובות וציין שלקונה יימסר ספר טיפולים מלא ותיעוד של כל מה שעבר על הרכב. יגיע מישהו רציני - תגיד לו שהכל פתוח, וזה מה שהוא יראה בבדיקה. סה"כ דוח השמאי מפורט וצריך להופיע בו הכל, כולל צילומים של מה שתוקן והוחלף. הרבה יותר מדויק ואמיתי ממה שה"בדיקה" יכולה להציע. סה"כ מה שצריך באמת להפחיד את הקונה זה אוטו שעבר תאונה קשה ותוקן בשיטת ההלחמה, בשטחים, משתי מכוניות אחרות. כל הבבל"ת הזה של קצה שילדה זה חרטא בלבן. תיקון איכותי, אוטו נוסע ישר? מורידים קצת במחיר וקונים. האוטו לא הולך למוזיאון.

• תוכן חדש...