Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר לא מעביר הילוכים בפיג'ו 307 2007

eliran 23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, יש לי פיג׳ו 307 (2007) והבוקר הנעתי את הרכב וכעבור 2 דק׳ נדלקה לי נורה של מין תמרור אזהרה, לאחר כמה דק׳ שמתי לב שהגיר אינו מעביר הילוכים כלל.

נסעתי עוד כמה דקות עם זה אולי תקלה רגעית וכלום.

לאחר כמה כ-5-6 דק׳ נסיעה כיביתי את המנוע והדלקתי שוב לאחר דקה, הבעיה נעלמה והגיר העביר הילוכים באופן תקין למשך נסיעה של כ-20 דק׳.

מה יכולה להיות הבעיה? האם אני צריך להתחיל לחשוב בכיוון שיפוץ גיר (ח״ו)?

אודה לעזרתכם...

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב

בגיר הזה, בכל תקלה נדלקת נורת אזהרה ומחשב הגיר מכניס אותו למצב חירום. הגיר תקוע בהילוך שלישי וההילוכים לא מוחלפים עד שמכבים

את המנוע ומתחילים מחדש. הרכב נוסע כרגיל עד שהתקלה מופיע שוב.

זה בדיוק המצב שאתה מתאר. הכנס למוסך לביצוע בדיקה ממוחשבת שתצביע בוודאות על הגורם לתקלה, אין דרך אחרת לדעת.

אצלינו הבדיקה ללא תשלום, אני מזמין אותך אם אתה מאיזור המרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אשמח לקפוץ.

מנסיונך, ישנו סיכוי שיש בעיית גיר וישנו סיכוי שזה משהו לא רציני?

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש בהחלט סיכוי שזה משהו לא רציני, כמו שכתבתי לך , כל תקלה - חיישן תקול, מתג בורר הילוכים, וכו יגרום לגיר להכנס למצב חירום.

אבל יכול גם להיות שהגיר בלוי מכנית. ככל שהרכב עשה יותר קילומטרים יש סיכוי יותר גדול לבלאי מכני.

נבדוק ונדע.

אם אתה רוצה תידע אותנו מראש כדי שנהיה פנויים בשבילך.

נשמח לעזור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעולה אמנון, הרכב עבר 89,500 ק״מ (משנת 2007) אני אתקשר מחר בבוקר להודיע מתי אגיע כי היום לא אוכל.

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...