Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה. קניתי מוצר שנחמד שאני רוצה להמליץ לכם עליו. אחרי שקיבלתי את הצילונים האלו אני יכול להגיד שאני מאוד מרוצה מהם. כל הצילונים לחלונות הם במבנה מרובע שלא מונע חלק גדול מכניסת אור שמש לרכב. הצילונים האלו בנויים בצורת חלון קדמי ולכן מכסים את רוב השטח. המוצר עצמו עושה רושם מאוד איכותי. הבד מרגיש איכותי, עושה צל אך עם זאת לא חוסם את שדה הראיה. פלסטיקי הואקום הגיעו עטופים בתוך קייס קשיח כדי שלא יתעוותו במשלוח, הם גם מרגישים איכותיים מאוד. נדבקים היטב לחלון, לא נופלים והורדתם מהחלון קלילה וללא מאמץ.

המחיר הוא כ 36 ש"ח והמוצר לא סיני אלא מגיע מקוריאה.

מי שמעוניין לרכוש, לינק לאיביי:

http://pages.ebay.com/motors/link/?nav=item.view&id=221474035297&alt=web

כמה תמונות:

uploadfromtaptalk1410515357322.jpguploadfromtaptalk1410515367173.jpg

פורסם

גם אם זה מוריד טמפרטורה וחשש לקרינה על פנים הרכב, אין מצב שאני מוריד אפילו ב 1% את שדה הראיה שלי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הדברים הקטנים שעושים את החיים קלים יותר. אתמול ניסיתי להסיר את הואקום של הצילון מהשמשה, זה היה קשה, לא הבנתי למה זה קשה אחרי שלפני כמה ימים הואקום ירד ללא מאמץ. הסתכלתי על הואקום ואחרי כמה שניות הבנתי, לצד אחד של ידית המשיכה בואקום מחובר גומי קטן שכאשר מושכים בכיוונו הוא מרים קצת מהצד את הגומי שמחובר לשמשה, מה שגורם לאוויר להכנס ולאווקום להחלש. אחח... פאר ההנדסה הקוריאנית.

uploadfromtaptalk1410712528059.jpg

פורסם

תודה על התזובה המהירה, תכף מזמין. זה מתאים גם לחלונות מאחור?

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

תודה על ההמלצה!

יש צילונים שנכנסים במסילה ומאפשרים פתיחת חלון+ הם עד החלק של המראה (כלומר לא מאבדים שדה ראייה)

יש לך קישור לצילונים כאלה?

• תוכן חדש...