Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

בזמן האחרון בעמידה הטורים של הרכב לא יציבים.

זזים בין 800 סלד ל 1000 פלוס.

זה קורה ללא קשר למזגן, גם כשכבוי וגם כשפועל, וקורה רק אחרי נסיעה של לפחות 20 דקות.

 

אני לא יודע אם זה קשור אבל הבעיה הזו החלה די אחרי שעשיתי טיפול 100k לרכב.

עשיתי אותו במוסך מורשה של יונדאי.

 

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

יש סיכוי שזה איכשהו כתוצאה מהטיפול? האם לגשת למוסך אחר שיאבחן את הבעיה ויטפל ברכב או לגשת למורשה שטיפלתי בו?

ברמת העיקרון אני לא נעול על טיפולים במורשה, מבחינתי מעדיף לטפל כשאפשר במקום אמין ומוכר עם מחירים של מוסך כללי...

 

תודה!

פורסם (נערך)

האם יש תופעות נוספות כמו קרטועים או תחושה שהמנוע לא עובד עגול/מזייף /חותך ? אם כן,יש לבדוק מתי הוחלפו לאחרונה מצתים או חשד לתקלה בסליל ההצתה (די נפוץ בק"מ הזה).

אם לא,צריך לבדוק מה קורה כאשר מדליקים צרכנים נוספים כמו אורות /מזגן ואם התופעה מחריפה בגלל הדלקתם, יש לנקות (ואפשר במוסך כללי) בית מצערת ומנוע צעדים שכנראה מפוייחים ומטונפים.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...