Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי שב2014 אמור להיות משווק הדגם החדש עם הפרצוף של אסטון מרטין, אבל אני רואה שעדיין משווקים את הדגם הישן.

מישהו יודע מתי מתחיל שיווק של הדגם החדש ומפסיקים שיווק של הישן?

מחירים של הדגם החדש בהתחלה יגדלו לאומת הישן?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מהניסיון שלי עם הפיאסטה, הם ינסו להיפטר מכל הרכבים הישנים {הצורה הישנה}, עוד לפני השיווק של הדגם החדש.

המחיר אמור להישאר אותו דבר, אבל אצלנו, כפי שאתה מתאר לעצמך, זה לא יקרה. דוגמת מזדה 3.

לגבי הפרצוף של ה-ASTON MARTIN, למה להסתפק רק בפרצוף? יש לך הזדמנות להזמין את הרכב בשלמותו. כבר יש ייבוא סדיר של הרכבים הללו.

פורסם

בינתיים יש כסף רק לפרצוף. בעוד 20 שנה הדגמים שנמכרים היום - אז אני יוכל לקנות אחת (אולי).

אם המחיר נשאר אותו הדבר -שווה ביותר להמתין. החדשה נראית הרבה יותר טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ההשקה האירופאית של המונדיאו נדחתה, בהתחלה היא היתה אמורה להגיע ב-2013.

ככל הנראה ההגעה לאר. תהיה ב-2015.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בגרמניה כבר מוכרים את החדשה:

http://www.ford.de/Pkw-konfigurator/FordMondeo/Titanium

פורסם

תן לזה קצת זמן. תתגלח על הזקן של הגרמנים. הסיבה שההשקה נדחתה הייתה (ככה"נ) בעיות איכות בדגם האירופאי.

בנוסף - היו/יש רינונים על האמינות של ה-6F35 (התיבה האוטומטית המותקנת בה).

פורסם
תן לזה קצת זמן. תתגלח על הזקן של הגרמנים. הסיבה שההשקה נדחתה הייתה (ככה"נ) בעיות איכות בדגם האירופאי.

בנוסף - היו/יש רינונים על האמינות של ה-6F35 (התיבה האוטומטית המותקנת בה).

בגלל תיבות האלה, אם אקח אחת כזאת - היא תיהיה ידנית בלבד.

• תוכן חדש...