Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסניפים היו נשרפים באותו לילה?:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את צלב הקרס האסייתי הכרתי לראשונה בתאילנד, בעת שיטוט אקראי באחת החנויות בנמה"ת של פוקט. אף אחד מהמקומיים לא הבין מדוע אשתי ואני מתבוננים בו בצורה כל כך משתאה.

על כל פנים, שימו לב שהכיוון שאליו פונים הקרסים הוא הפוך ביחס לזה שבצלב הקרס הנאצי. וכן, במזרח זוהי סגולה למזל טוב וברכה.

20120106_122117.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האסייתים משתמשים בשני צלבי הקרס - גם זה בהטיה הנאצית וגם זה שרואים בתמונה. מבחינתם אין קונוטציה שלילית לסמלים כי הם לא חוו את הנאציזם על בשרם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לשרוף? מה אנחנו ברברים? קצת פרופורציות....

ולא, אני לא שם את עצמי באותה מדרגה כמו האיסלאם הפונדמנטליסטי ששורף, סוקל, והורג על רקע ״ כבוד האיסלם״

אני אוהב לחשוב שאני קצת שונה מהם.

אם רוצים למחות בואו נתחיל ללמוד להחרים תוצרת של מי שמחרים אותנו בכל דרך. לא צריך ישר אלימות.

אה שכחתי, גם להחרים חזרה אנחנו לא מסוגלים.....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בהנחה ומדובר במישהו שקרובי משפחתו נספו בשואה, אני בהחלט יכול להבין מאיפה הזעם בקריאה לשרוף את החנויות.

אל תשווה את זה לכבוד האיסלאם, זה חרטא. זה כמו שיהודי מתעצבן שנוסעים בשבת. כאן מדובר על אידיאולוגיה שרצחה אנשים אמיתיים.

לפעמים צריך לתת לבן אדם להתבטא ולהוציא עצבים, הרי ברור לך שאף אחד לא באמת מכוון להצית חנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זו ירידה קולקטיבית מהפסים.

איזו אנטישמיות ואיזה בטיח...

צריך להיות ממש פרנואיד כדי לחשוב שזה מכוון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מי שמחפש בכוח אנטישמיות בכל פינה, ימצא אותה.

בטח איזה נאצי סודי צייר לי איזה צלב קרס מאחורי הטיח בבית,

יאללה לשרוף את כל השכונה. על הרווחים בין הבלטות הסתכלת?!?

בטוח שיש לך בבית איזה צלב כזה. על המוקד! Off with his head!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנה משהו שלא חשבתי שאני אגיד אי פעם:

אני מסכים עם Falou.

אני מסכים עם זה שמחלקת שיווק צריכה ללמוד ולחקור את השוק שבו היא משיקה מוצרים כאלו ואחרים. אבל החיפוש המתמיד אחרי ה"שונאים אותנו" ו"כולם אנטישמים" קצת גורם לנו להראות כמו הילד המנוזל הזה בגן שכל היום בוכה כי אף אחד לא אוהב אותו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שלושתכם מעליי, תמימים ברמה מעוררת השתאות, במקרה של סוליית הנעליים של VANS, ברור שזו סכיזופרניה פרנואידית להגיד שמדובר באנטישמיות.

במקרה של צלב קרס ברור שמודפס על מוצר שהחברה ייצרה, מה, הספרדי שעיצב את זה מעולם לא נתקל בצלב קרס? הוא מהירח? זאת הדוגמא הכי מובהקת ביקום לאנטישמיות ברורה!

אז אחרי תיק עם צלב קרס, צריך להיות תמים, אינטרסנט או אהבל בשביל לחשוב שהחולצה הזו נעשתה בתמימות.

מה שכן, יכול להיות שאין פה אנטישמיות אלא נסיון מודע ומכוון ליצור פרובוקציה ובאז תיקשורתי מסביבם ואם הם עושים את זה ע"י צלבי קרב וביגוד בהשראת מחנות השמדה, שימותו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מסכים עם bagira שלא מדובר במקרה. בפעם שעברה התיק ועכשיו החולצה, יש שם יד מכוונת שלא כל כך אוהבת יהודים בחברה.

אני לא מסכים עם בגירה בקריאתו לשרוף סניפים.

אנחנו יותר אינטיליגנטים מזה (ומאוכלוסיות שנוהגות כך), אני למשל לא קניתי מהם וגם לא אקנה בהמשך וכך אמליץ למשפחתי וחברי בארץ ובעולם.

הבעיה שלנו אינה שאנחנו לא שורפים את החנויות, הבעיה היא שאנחנו (הישראלים) נמשיך לקנות למרות הכל, גם כשיורקים עלינו.

• תוכן חדש...