Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יום הולדת קריר וממוזג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יום הולדת חם ולח! :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני היחיד שבכלל לא מתקרב לחנויות ממותגות? מחסני ביגוד למיניהם רולזזז!!

בגירה, אתה בגיל העמידה. קנה רודסטר.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

לטעון שזה לא מכוון זו נאיביות. בחייאת, מתי נתקלתם בשריף שלובש חולצה מפוספסת?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מתי פעם אחרונה נתקלת בשריף?

כשאישתי הראתה לי את החולצה הדבר הראשון שאמרתי לה שזו חולצת שריף, ברור שהישראלי שבי מיד ראה "שואה" אבל השפוי שבי גם מיד הבין שזו טעות.

להגיד על התיק שזה בכוונה זה בכלל עצוב.

כל התיק בעיצוב הודי עם סמל הודי מובהק בתוך פאקינג שמש וורודה! come on!

זו אחת מרשתות הביגוד הגדולות בעולם עם סניפים בכל העולם ואלפי מעצבים מכל העולם, לא כולם בכלל מודעים לשואה, במיוחד באסיה.

אז נכון שישראל הקטנה לפעמים מרגישה במרכז העולם אבל לא צריך לחשוב שזה ככה באמת.

מקווה שהחרם המסכן הזה יוריד מחירים, לפחות ארוויח משהו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מזל טוב, פנתר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מזל טוב באגירה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא מבין איזה סיבה יש לרשת בסדר גודל של ZARA לעשות דבר כזה בקטע אנטישמי? הם כאילו תיכננו שיהודים יקנו את זה ואז יצחקו עליהם?

אלה אם כן הם חיפשו פירסום(פירסום שלילי הוא עדין פירסם) באופן נואש.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם (נערך)

חפש sheriff בגוגל תמונות ותספור כמה שריפים עם חולצות כאלו יש. רמז: 0.

בעולם המערבי ובמיוחד באירופה ובמדינה שסבלה עצמה מהיטלר (ההפצצה על גארניצה), אפשר לטעון שפדיחה כזו הייתה בתום לב - פעם אחת וגם זה בלחץ.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כשהקרסים פונים ימינה זה הסמל הנאצי. בסמל שעל התיק של זארה הם גם פונים ימינה, אבל בתליון הזה ברוב התמונות הם פונים שמאלה, כשבבירור הצד "הנאצי" הוא האחורי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לא, כי:

1) זה הפוך

2) ההיכרות עם ״צלב קרס רע״ נמוכה מאוד *מאוד* בהשוואה לעולם המערבי. ביפן יש קומיקסים שמתארים מפקד גי2ור של SS במלחמתו בכוחות הרשע (I kid you not) וגם בסין יש להם איזה עניין לא ברור. אל תשכח, שבמזרח לא היה נאציזם. אמנם היו זוועות מעשי היפנים (למשל) אבל זה בסה״כ אומר שאנשים שם מתחרפנים יותר משר שהולך לבקר במקדש לחללי מלחמות (או משהו כזה, אני לא סגור על השם) מאשר מבחורה שלובשת מדים של קצין SS עם חצאית קצרה.

זארה לא יכולים לטעון לחפות. זה לא המקרה הראשון; שריף זה לא קונספט שקיים באירופה ומערבונים הם לא להיט גדול. מישהו ניסה להעביר את זה עם קריצת עין ולא הצליח לו.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לעל אלו שרשמו שזאת חולצת שריף , אתם רציניים? חולצת פסים זה שריף? אם כבר אז חולצת אסיר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...