Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

שאלתי את המטפלת של סבתא שלי לגבי הבלוט, אחרי שהזדעזעתי מזה באיזו תוכנית.

אותה זה מגעיל אבל אומרת שזה פופולרי ויש עשרות דוכנים שמכינים את זה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרך אגב ניסיתי פעם להוסיף לקפה קצת לימון - לא רע - הייתי מופתע .

זה עוד ניחא, יש עמים מוזרים ששמים חלב בתוך התה שלהם :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עמים ברברים שהציוויליזציה טרם גאלה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חלב בתה זה תענוג, במיוחד בחורף כשבחוץ גשם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ניטצ',

אפרופו עמים ברברים חשוכי ציויליזציה, מצאנו בסוף פצצה של דירה, קראנו את הביקורות, בחדר האמבטיה יש רק אמבטיה, אין בה טוש וזרם המים כמובן משני ברזים, איך מתרחצים בדבר הזה?

כל רחצה קלה ממלאים אמבטיה ומשתכשכים? או שכמו האירופים, האנגלים פשוט לא מתרחצים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז מתרחצים באמבטיה?! תמיד חשבתי שזו אסלה לאנשים ממש שמנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עושים אמבטיה במקום מקלחת, המים על חשבון הגויים! מקסימום קנה לעצמך ספוג.

יש להם קטע מוזר כזה במקומות ציבוריים, שני ברזים רחוקים אחד מהשני בכיור, אחד לחמים ואחד לקרים. לא ברור לי מה אתה אמור לעשות עם זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל רחצה קלה ממלאים אמבטיה ומשתכשכים? או שכמו האירופים, האנגלים פשוט לא מתרחצים?

אבא שלי גר פעם כמה חודשים באכסניה של ימאים באנגליה (תקופת לימודים, תפרן היה עשיר לידו). - הסבירו לו שהוא יכול להתרחץ כל יום, חוץ משבת - כי בשבת האנגלים עושים את האמבטיה השבועית שלכם.

את אחותי, בטיול באירופה עם החבר, שאלה בעלת צימר שוויצרית אם לבעלה יש מחלת עור. כאשר שאלה מדוע היא שואלת התשובה היתה כי הוא מתרחץ כל יום!

אני חושב שההכללה על האירופים שלא מתרחצים מוגזמת - דווקא הצפוניים מקפידים, אם כי קשה להתחרות בישראלים בעניין זה. אבל האמת היא שגם בארץ אני נתקל במספיק אנשים שלפי הריח אפשר להבין שלמרות שהם עובדים עבודה פיזית בשמש הם לא התרחצו לפחות שבוע. ואני לא מדבר על חיילים במוצב בג'בל ברוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היה על זה תוכנית בטלויזיה.

אני לא אומר פיכס על אוכל (חינוך פולני), אבל כאן כבר הרגשתי את תוכלת הקיבה מטפסת רק מלראות את זה.

נכון. ראיתי גם בנשיונל גאוגרפיק (אולי זה היה אפילו בתוכניות של הטאבו).

כאן מותר ואפילו רצוי, לומר פיכס על אוכל.

תרשו לעצמכם כל מה שהחינוך הפולני שלכם לא איפשר לכם בנושא הקולינריה.

alfa 156 2.5.

פורסם
עושים אמבטיה במקום מקלחת, המים על חשבון הגויים! מקסימום קנה לעצמך ספוג.

יש להם קטע מוזר כזה במקומות ציבוריים, שני ברזים רחוקים אחד מהשני בכיור, אחד לחמים ואחד לקרים. לא ברור לי מה אתה אמור לעשות עם זה.

אתה אמור לרוץ מצד לצד, רותח...קפוא...רןתח...קפוא.

כמו במשפט הידוע על הטביעה, בממוצע אתה רוחץ את הידיים בפושרים.

פורסם

לחמניה עם גבינה צהובה, קטשופ, טונה וביסלי ברביקיו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שני ברזים רחוקים אחד מהשני בכיור, אחד לחמים ואחד לקרים. לא ברור לי מה אתה אמור לעשות עם זה.

את זה:

8276TOq.jpg

ולענין השרשור - ממש מזמן ניסיתי ואני זוכר שהיה דווקא נחמד - חסה, גבינה צהובה וריבת תותים ביתית...

פורסם

את אחותי, בטיול באירופה עם החבר, שאלה בעלת צימר שוויצרית אם לבעלה יש מחלת עור. כאשר שאלה מדוע היא שואלת התשובה היתה כי הוא מתרחץ כל יום!

אז רק הישראלים מתקלחים כל יום? איך אפשר שלא? (במיוחד בקיץ..בחורף אני מכיר אנשים שמתעצלים להתקלח כי "יהיה לי קר :|")

מישו פעם בפורום כתב פה שבכלל זה לא בריא\מיותר להתרחץ..

חולגי מצטער שחטפתי לך ת'שרשור לשניות ספורות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זו הנקודה: אנחנו לא מסתפקים בפחות ממקלחת אחת ביום, ומבחינת רבים גם זה מעט. בעיני השויצרית זה היה חריג, כנראה ששם מקובלת מקלחת פעם ב.....

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...