Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע עד כמה זה יהיה מוזר, אבל אני אוהב לטבל כיסונים(פילמני) עם הרבה עמבה וטבסקו.

תמיד מתלוננים על הריח בבית כשאני עושה את זה.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני טובל פלמני או בשמנת או ברוטב סויה או טריאקי. לעתים רחוקות בצ'ילי. אשתי, לעומת זאת, טובלת פלמני בשמנת וסויה, מעורב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא יודע אם זה מאכל מוזר אבל התחלתי לאהוב את זה.

חמאת בוטנים ומעל פרוסות בננה עדיפות לבננה מקורמלת וסוגר את הסנדוויץ עם 2 פרוסות לחם.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אני מסכים.

למרות שאדם שאוכל מיונז בכפית או אחד שטובל ג'חנון בסוכר,

לא נראה שספירת קוריות זו המטרה העיקרית שלהם. ;)

הכל ברוח טובה, כן?

פורסם

כבר יצא לי לאכול כריש, תנין ואורז עם נמלים מטוגנות אבל רגל קרושה אין סיכוי שאוכל. את הג'לי שלי אני מעדיף בטעמי פירות ולא בטעם אקזמה.

מעבר לזה כשאני מכין לילדות טוסטים אני תמיד מנגב רסק עגבניות עם פרוסת גבינה צהובה.

סלט ירקות (עגבנייה מלפפון ובצל) עם עמבה.

טביט עם עמבה.

קולה עם כדור גלידה וניל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אכלתי את הדבר הבא ביפן : http://en.wikipedia.org/wiki/Natt%C5%8D

גועל נפש. נראה כאילו מישהו חרבן את זה, והריח והטעם מזכירים דלק. במסעדה אחרת הגישו זחלי דבורים, על זה כבר ויתרתי. אכלתי גם את זה : http://en.wikipedia.org/wiki/Takoyaki , וזה דווקא מצויין והייתי שמח לאכול שוב אבל אין בארץ.

בסלובניה אכלתי רגלי צפרדע, אבל זה כבר די סטנדרטי.

דרך אגב, רגל קרושה היא מעדן לא נורמלי כשיודעים להכין אותו ודוחה כאשר לא יודעים להכין אותו. אני לא אוכל רגל קרושה שלא הכין יוצא בריה"מ.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

רק אכלתי ארוחת צהריים ועכשיו עשיתם אותי רעב.

רגל קרושה (כמובן בשר לבן) זה מעדן מדהים כאשר מכינים את זה נכון ועם הרבה שום. מת על זה.

אין כמו גפילטע פיש - אבל רק כזה שמכינים לבד מקרפיון ולא הדבר המגעיל הזה שמוכרים בסופר (קציצות לחם עם גזר ועוד עם טעם מתוק - בעעע). אחרי זה שמים את זה על המגש - כל הדג פרוס אבל שלם. פשוט מדהים.

סטייק לבן עם מיונז, בצל וגבונה על מצע תפוח אדמה בתנור - פשוט מדהים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נסה סטייק לבן עם כרוב כבוש ופירה-פגז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...