Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גפילטע פיש עשוי היטב זה פשוט מעדן, והוא בשום פנים לא אמור להיות מתוק, אלא אם יצא מתוך צנצנת בסופר. הוא לא אמור לצאת מתוך צנצנת בסופר.

:mm_yeah:

רגל כרושה

רגל קרושה.

מעדן אמיתי, משוגע על זה במיוחד שעשוי מרגליים של כבש נמוך.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+1 לרגל קרושה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הה! מרמייט. או ווג'ימייט.

לתחוב אצבע בצנצנת וללקק.

לא עושה לך לחץ דם גבוה? אוהב גם, אבל במריחה על לחם ובכמויות קטנות מאוד.

הרעל שלי, חוץ מכל מה שחשפתי בשרשור החמוצים, ויטמינצ'יק פטל. תאמרו בוודאי שלא מדובר ברעל. אני שותה אותו ביחס של רבע עד שלי כוס תרכיז והשאר מים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
במבה, אבל כזאת שעמדה פתוחה לפחות יום.

סטיה קולינרית שכבר גיליתי שלא רק לי יש.

משהו בחדירת הלחות למוצר עושה לו טוב לטעמי.

כן, כשהבמבה הופכת לקצת לעיסה זה יותר טעים. אני אתך.

אם כבר בדברים מוזרים בפיתה עסקינן, שימו לב לזה -

לוקחים פיתה, שמים בפנים נקניק סלמי ו... תפוצ'יפס.

לא אוכל את זה מטעמי תזונה אבל לקחתי ביס ממישהו שהראה לי את זה, היה מעניין לגמרי.

גם אני לפעמים. מדי פעם כשאני עף על טוסט מושחת, אני שם בפנים כיפלי בצל [הטבעות] וזה מוסיף המון.

ברווזים אני לא אוכל מטעמי מצפון. לא יהיה לי אומץ להגיב אחר כך בפורום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרעל שלי, חוץ מכל מה שחשפתי בשרשור החמוצים, ויטמינצ'יק פטל. תאמרו בוודאי שלא מדובר ברעל. אני שותה אותו ביחס של רבע עד שלי כוס תרכיז והשאר מים.

תזהר לא להפוך לסוכריה בטעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לי פעם נתנו פרוסת לחם עם חומוס וגבינה צהובה. ניסיתי, ומאז הכל היסטוריה. התמכרתי.

ומה תגיד אם כך על סופר דרינק "קוקטייל"? ללא ספק זה היה מיץ נקיון.

פיתה עם חומוס, גבינה צהובה וקוטג'.

זה טעים בטירוף.

הוגה המעדן הזה הוא הבן שלי, שבכלל אוכל ביצה קשה עם מילקי. מבחירה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
המתכון שאני רוצה לשתף הוא סלט גזר עם שום:

מקלפים חמישה גזרים ומגרדים אותם על החורים הקטנים של פומפיה, שהם יצאו כמו איטריות דקות של מרק.

מוסיפים שתי כפות מיונז הלמנס, שתי שיני שום כתושות ומיץ מחצי לימון. לא צריך מלח ופלפל. מערבבים ושמים במקרר לנוח לפחות שעה לפני ההגשה.

אשתי מכינה סלט מאוד דומה - במקום המיונז היא מוסיפה שברי פקאן סיני ומעט חומץ. מעדן!

:mm_yeah:

רגל קרושה.

תפסת אותי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...