Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה פשוט טמטום תרבותי. הבעיה היא לא בסוג החיה שאוכלים אלא הדרך שבה מתייחסים לחיה עד שהורגים אותה.

אבל לפחות זה מצחיק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה שואל אותי אישית בקטע שסרבתי להכין?

1. זה חמוד!

2. ארנב נתפס כ"חיית בית" ואני לא אוכל חיות בית (להבדיל מחיות משק).

3. 2 הסיבות הנ"ל הן למה אני לא אוכל, סרבתי לשתף פעולה כי היה מדובר בגידול פרטי ובשחיטה פירטית ואני לא מגיש מה שאני לא יודע מאיפה בא.

כשמישהוא ימות מאיזה פרזיט שחטף מהארנב, אני אוכל לרחוץ בנקיון כפיי. שפראייר אחר יכנס לכלא.

עריכה - בעקבות ההודעה של שנייכם אני מבין שאין לכם שום בעיה לאכול כלב.

לא הכלב שלכם כמובן, אבל סתם כלב אקראי שאתם לא מכירים, אין בעיה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במבה עם זעאטר!

תנסו

ניצחתי? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא יאכל את הכלבה שלי מטעמי כשרות, וגם כי לא גידלתי אותה למטרת מאכל. :lol:

בתרבויות שמגדלות כלבים למאכל זה נורמלי לחלוטין.

"חמוד" זה עניין תרבותי נטו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא נראה לי שהדיון הוא על דברים מוזרים שאכלתם, אלא על דברים מוזרים שאתם אוכלים ברגיל. אם דווקא מדברים על העבר, תגידו ואפגיז.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ממרח מרשמלו - נשמע מוזר אבל טעים רצח

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
חוץ מהביצים המוחמצות ??

shoot

עריכה - צודק. עדיף אוכל מוזר שאוכלים בשגרה.

האמת היא שכבר כתבתי את רשימת הזוועות שיצא לי לאכול בשרשור אחר, אז אתן לאנשים פשוט לחפש.

דברים שאני אוכל קבוע (יחסית):

הביצים המוחמצות ובנות 100 השנה.

Black Pudding - נקניק דם מטוגן

עז בקארי

בתוכנית:

Canard a la Presse אשתי רוצה לאכול את זה בפר סה בניו יורק או אצל ז'ואל רובושון ליום השנה העשירי שלנו (נותן 5 שנים לחסוך). יכול להיות שנשבר קודם.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קולה - מנקים עם הח@# הזה סטימות ברדיאטורים, מחדשים איתו צמיגים ומעכלים שיניים - ועדיין רובנו שותים את הרעל הזה על בסיס יומיומי - בעיני זה מוזר

וגם סופר דרינק מנטה! - אפשר ללכת לעשות מיפוי עצמות אחרי ששותים כוס אחת :shock:

Pioneer TS-X150

פורסם

את/ה בהריון?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה פשוט טמטום תרבותי. הבעיה היא לא בסוג החיה שאוכלים אלא הדרך שבה מתייחסים לחיה עד שהורגים אותה.

אבל לפחות זה מצחיק.

מה הטמטום התרבותי שהתכוונת אליו ?

• אחראי פורום
פורסם
למה...?

כדי לתת לתה טעם של גבינה או לגבינה טעם של תה?

אני באמת לא יודע. אבל היא פצצה, משהו נדיר. אז מותר לה.

אני מסכים.

למרות שאדם שאוכל מיונז בכפית או אחד שטובל ג'חנון בסוכר,

לא נראה שספירת קוריות זו המטרה העיקרית שלהם. ;)

הכל ברוח טובה, כן?

:-D

הקטע עם הג'חנון הושרש דווקא בבית של סבתא שלי ז"ל, שעלתה מתימן והרי ידוע מה השילוב הקלאסי של ג'חנון

(ביצה ורסק עגבניות עם סחוג). משום מה אצלם לא אכלו ככה.

ואגב, אני דווקא סופר קלוריות לאחרונה :-(. בזכות זה, בלי מ"מ ספורט, הורדתי 8 קילו ב-2-3 חודשים האחרונים.

לא ממש אוכל אבל יש לי סטיה בנוגע לקפה, אני מכין אותו בבוקר בכוס ענק, שותה חצי, הולך לעבודה, אחרי ארוחת ערב אני ממשיך לשתות את החצי כוס השניה ונהנה מכל שלוק! :roll:

by far הכי מגעיל שהיה פה בשירשור. סוסים, ביצים סרוחות, חצץ. הכל ניצחת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...