Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני יומיים שלמתי מקדמה לחברת 'שברולט סירטפיד' - חברת הטרייד אין של היבואן UMI לקראת רכישת רכב מהחברה.

אני אמור לאסוף את הרכב מחר.

עכשיו בדקתי (לא מבין איך לא בדקתי קודם... :x) באתר של רשם המשכונות ורשום שהרכב משועבד לבנק הפועלים.

מה זה אומר? אני צריך לדאוג? בכלל לא חשבתי שיש מה לבדוק את זה בגלל שהרכב הוא מטרייד אין.

אני מניח שהרכב נקנה מהחברה בהסכם מימון ולכן הוא ממשוכן, ואז גם סביר שהתשלום האחרון יהיה החודש. יש לי איך לבדוק את זה? יש לי מה לעשות עם זה?

המון תודה לעונים, אפשר לחסוך את ההטפות, אני גם ככה כועס על עצמי שלא בדקתי את זה קודם...

פורסם

היי, אינני רוצה להכשיל אותך אבל בגדול אין בכלל ממה לחשוש , חברות טרייד אין משעבדות הרבה מהרכבים שלהם לטובת הבנק מכיוון שאין באפשרותם מזומן ע"מ לרכוש את כל הרכב לכן הרכבים משועבדים , וברגע שהם מקבלים מזומן טלפון אחד והם מסירים את השיעבוד , כל הנאמר כאן הוא מידע שנאמר לי מבעל חברת ליסינג/חברה למכירת רכבים.

פורסם

יחסית לסוחרים סוג ב' ומעלה או מטה בשוק (תלוי איך מסתכלים על זה) ,מדובר בחברה אמינה בהרבה שקשה לי להאמין שלא בדקה לפני כן,שקנתה רכב משועבד או שתנסה למכור אחד כזה ולרמות לקוח בזדון.

תחזור אליהם ותשאל אותם יענו לך- הדבר אכן מקובל ברוב חברות הליסינג ולא ממש חריג.

בכל מקרה,דאג,לפני העברת הבעלות על הרכב לבדוק את המצב לאשורו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום ranar

מוטב מאוחר מאשר אף פעם.

בדוק ע"ש מי המישכון - אולי בכלל מדובר על הבעלים הראשון שקנה את הרכב בהלוואה וחברת הטרייד אין כלל לא רשומה שם.

לאחר שווידאת **בעצמך** שוב באתר רשם המשכונות שאין מישכון + בקש שינפיקו לך רישיון רכב חדש - הרי המישכון אמור / עלול להופיע גם על הרישיון אם הוא בתוקף וגם אם לא - במידה ורשם המשכונות לא עודכן בביטול המישכון. רק בשלב הזה תתקדם לקנייה.

בהצלחה!

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

אהלן,

שמח לבשר לכם שהכל תקין.

הרכב אכן היה ממושכן על שם הבעלים הקודם שרכש את הרכב במימון.

בבוקר דיברתי עם נציג החברה שהסביר לי את העניין. כשהגענו, דיברנו עם הבנק שאכן שלח כתב התחייבות לשחרור השעבוד.

בקיצור, התחדשנו ברכב.

השירות של UMI היה מעולה לכל אורך תהליך הקנייה (זמינות, הסברים, גילוי נאות, טיפול וכן הלאה). אני מקווה שלא ייצא לי לבדוק האם השירות יהיה טוב גם במקרה של תקלה או בעיה עתידית (ששם כמובן רוב החברות הן יותר בעייתיות).

פורסם

תתחדש ותהנה!

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם
אהלן,

שמח לבשר לכם שהכל תקין.

הרכב אכן היה ממושכן על שם הבעלים הקודם שרכש את הרכב במימון.

בבוקר דיברתי עם נציג החברה שהסביר לי את העניין. כשהגענו, דיברנו עם הבנק שאכן שלח כתב התחייבות לשחרור השעבוד.

בקיצור, התחדשנו ברכב.

השירות של UMI היה מעולה לכל אורך תהליך הקנייה (זמינות, הסברים, גילוי נאות, טיפול וכן הלאה). אני מקווה שלא ייצא לי לבדוק האם השירות יהיה טוב גם במקרה של תקלה או בעיה עתידית (ששם כמובן רוב החברות הן יותר בעייתיות).

אתה רק קצת מבלבל במושגים... משכון, שעבוד.. שני דברים שונים לגמרי

• תוכן חדש...