Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד 2 קטן עד 20k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני כמה שנים נסעתי בה בתור נוסע,רכב קשיח ולא ממש נוח,מה גם כמו אוהד ציין אלה יורד הרבה השנתון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן אבל הוא באמת במצב מצוין... 150K קילומטר... לא נסע הרבה תכלס...

יש מצב אעשה לו בדיקה לפני קניה מחר באיזה מוסך...

אם הוא נמצא במצב טוב אז עדיין לא כדאי? רכב מדליק דווקא חח

פורסם

הרכב מדליק והכל, כל אחד והטעם שלו...

קח בחשבון ששנתון כזה לפני טסט אתה עושה בדיקת ברקסים, קח בחשבון שעוד שנה-שנתיים הרכב יהיה רכב אספנות ותצטרך לעשות טסט פעמיים בשנה, לא הכי נעים תאמין לי.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אולי נעשה הפוך? תבחר איזה רכבים אתה רוצה או חושב עליהם ואנחנו ניתן לך את חוות דעתנו.

פיאט וכאלה הם אחלה רכבים, אולי לא מדליקים אבל עושים עבודה טובה :)

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אוהד תיקון קטן,רכב עוד כמה שנים יהיה "מיושן" ולכן יצטרך אישור בלמים וטסט פעמיים,אספנות זה רכב מגיל 30

:wink:

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה יודע איזה שנה הוא יכול לקנות גאז בכזה סכום?

גג 2002,ואין לו לפי התיאור צורך בתא מטען או מרווח גדול מאחור שזה ביתרונות בגאז.

פורסם
אתה יודע איזה שנה הוא יכול לקנות גאז בכזה סכום?

גג 2002,ואין לו לפי התיאור צורך בתא מטען או מרווח גדול מאחור שזה ביתרונות בגאז.

צודק אבל עדיין רכב קטן ופרקטי בגודל ה206 וספייס עם תא מטען מעט גדול יותר. אבל זה הונדה.

Tuning:lol:

פורסם

הונדה ישנה.

פורסם (נערך)
אולי נעשה הפוך? תבחר איזה רכבים אתה רוצה או חושב עליהם ואנחנו ניתן לך את חוות דעתנו.

פיאט וכאלה הם אחלה רכבים, אולי לא מדליקים אבל עושים עבודה טובה :)

אני נוטה לכיוון פיאט פונטו בגלל החסכוניות שבעניין...

ויונדאי אקסנט 2006 שהיא גם סבבה וגם אמינה שפה אני יכול להגיד, כן, אפשר אוטו יותר גדול... בגלל ששמעתי שהיונדאי אקסנט סבבה לגמרי... את הגטס אני לא כלכך אוהב... עדיין יש לי סלידה בגלל צריכת הדלק שלה.

צרפתיות בסכום כזה-לא! חח

דרך אגב צרפתיות, סתם ככה... איך רנו מגאן 2005 ידנית?

עריכה אחרונה על ידי ortapiero

• תוכן חדש...