Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lg g3 32gig נכבה כל יום מעצמו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למישהו יש את המכשיר ונתקל בבעיה? ממש מבאס שזה קורה במכשיר שעולה 3.5k. התקבל עדכון אחד מרונלייט אך הבעיה לא נפתרה. המכשיר נקנה מksp. השאלה אם התקלה בחומרה של המכשיר או בגרסא הישראלית של רונלייט?

תודה לכל מי שיוכל לעזור.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם שאלה- אם יש מוצר לימון שכזה שעל בעיותיו יש דיווחים בכל העולם- האם אין מצב לידרוש החזרת המכשיר ולקבל כסף חזרה? לדעתי LG צריכה לצאת בהצרה ולהבהיר את העניין ולימצוא פיתרון אם זה תוכנתי או אפילו ביצוע RECALL.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בוודאי שזה לא עניין פשוט- אבל אני שואל שאם הבעיה כזו נפוצה והיא בכל העולם אז בסוף היצרן אמור לתת פיתרון רציני לא?

כרגע רואים שפיתרונות בתחום התוכנה לא ממש עוזרות ואם זה אכן בעיית חומרה אז לדעתי אין מנוס מביצוע ריקול למכשירים שלה והחלפתם בגירסה המעודכנת.

אם הייתי קונה מכשיר ב3.5K ומקבל את הבעיות שמתארים כאן הייתי מיתפוצץ!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מישאל, זה אכן בזיון אך למעט סוגיות סוללות פה ושם, לא שמעתי על חברה אחת שביצעה Recall לכשלים חומרתיים במכשירים שלה (ולא חסר).

ה Q.C של כלל יצרניות החומרה הקוריאניות/סיניות לא מזהיר כלל, עוד מימי ה SGS 1 עם כשלי ה GPS. בעלי נקסוס 4 ונקסוס 5 לצורך העניין כבר הבינו שרצוי להמתין מס' חודשים בכדי לרכוש מכשירים מ "Batchים" חדשים יותר, שעוברים שינויים חומרתיים ב"שושו" שבאים לפתור בעיות התחממות ותפקודים חומרתיים אחרים.

המסך בנקסוס 4 שלי לדוגמא מתחרפן כאשר הוא מצוי בטעינה (עם מטען וכבל מקוריים) וזו תקלה שרלוונטית להרבה מכשירים וכלל לא זוכה להתייחסות וזה רק קצה הקרחון.

קיוויתי שנוקיה תכנס בכל הכח לשוק הבינוני-גבוה של מכשירי האנדרואיד, אך נראה שהיא ממשיכה לנעוץ מסמרים בארון הקבורה שלה. הייתי מאוד שמח לרכוש ממנה מכשיר בידיעה שהסיכוי שאפול על לימון שואף למינוס. כנ"ל לגבי אפל ; עם כמה שזה עשוי להשמע קשה לאנשים מסויימים - האייפונים הם מכשירים די אמינים בסופו של דבר.

פורסם

אני בדיוק שוקל קניה מארה"ב ( דרך משפחה שתביא לארץ ) וכל הבעיה הזאת גורמת לי לפחד..

אם זה משהו תוכנתי - אין בעיה, לא צריך אחריות ולא כלום פשוט לחכות לעדכון.

אם זה חומרתי - יש צורך באחריות ובעייתי לקבל אחת כזו מהקצה השני של העולם.

פורסם

בחור מהעבודה שלי קנה גם כזה,כבר שבועיים בערך אצלו ואין כאלו בעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה לרוב ב32גיגה. ב16 כמעט אין בעיות.

דיברתי עם רונלייט, מבחינתם הם לא מכירים את הבעיה ואני הראשון שיש לו אותה. אותו דבר בksp. בזיון.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

תמשיך להיתעקש ובסוף עוד יגידו לך שיש סימנים לקורוזיה והאחריות מבוטלת .:lol:

פורסם

לי ולעוד 3 חברים מהעבודה יש מכשיר כזה עם 32 גיגה וללא בעיות בכלל.

למה שלא תנסה לצרוב גרסא אחרת? מקסימום תמיד תוכל לחזור לגרסא של רונלייט.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.

• תוכן חדש...