Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lg g3 32gig נכבה כל יום מעצמו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יעודד אותך מסתבר שבצרפת יש הצלחה לא מבוטלת כלל לסדרת הלומיה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

האמת, בלי שאף אחד ישמע, אני יכול לומר שאני מאוד מרוצה מהלומיה 920 שלי ובמיוחד ממערכת ההפעלה שלו.

הווינדוס פון היא מערכת לדעתי בשלה, יציבה ונראית מצויין.

כל עוד אתה מודע למגבלות שלה (אפליקציות, אפליקציות, אפליקציות) ויכול לחיות איתן, זו אופציה מצויינת במחיר מעולה (בקניה מחו"ל - הלומיה שלי עלה לי 1,050 ש"ח לפני כשנה).

חבל שיורוקום לא משכילים לשווק את סדרת הלומיה במחירים זולים יותר ולמשוך קונים נוספים.

כאשר במחיר דומה אני יכול לרכוש את המכשירים המתקדמים ביותר בשוק (אנדרואיד או IOS) ברור לי לחלוטין מדוע רוב הרוכשים יעדיפו ללכת בעקבות העדר.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

למרות שמתוך 5 מכשירי HTC האחרון שהיה לי רצה הגורל מכשיר "לימון", אבל מאז שתוקן - טפו טפו - לא מחליף כרגע לחברה אחרת עד שאני אמצא משהו דומה במחיר טוב (או ONE PLUS ONE לדוגמא)

Opel Adam S 2017

פורסם

אכן מערכת מצוינת, כבר כתבתי את דעתי עליה בעבר.

ובהחלט זוכה למחירים לא תחרותיים בעליל בישראל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...