Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיצובישי קולט 1997 1.6

mjjmzarm2dlw.jpg

qrzym0mnzggq.jpg

מה התפקיד של החלק הזה?

וזה בעיה שהראשון ללא צינור? ואם כן לאיפה הוא צריך להתחבר?

פורסם

זהו הקאניסטר תפקידו לאגור אדי דלק, בתוך המיכל ישנו פחם פעיל שסופג את אדי הדלק, וע"י פקודת מחשב במצבים מסויימים של פעולת המנוע שסתום חשמלי נפתח והמנוע יונק בצורה מבוקרת את אדי הדלק לשריפה במנוע.

זו מערכת שמיועדת למנוע מאדי הדלק לדלוף לאוויר בכך שהיא מעבירה את אדי הדלק לשריפה במנוע, וע"י כך להפחתה בזיהום האוויר.

צינור אחד מגיע מחלקו העליון של מיכל הדלק ששם ממוקם שסתום פריקת לחץ אדי דלק, הצינור השני עובר לשסתום חשמלי מבוקר מחשב כפי שהסברתי קודם ומשם לסעפת היניקה במנוע, ויציאה אחת לא מחוברת לכלום משם נכנס אוויר כדי שלא יווצר מצב של וואקום במערכת הזו.

פורסם

מה קורה אם מנתקים את המערכת הזאת? זה אפשרי?

אני מבין שיהיה יותר זיהום אוויר, מצד שני זה לא נראה בריא למנוע, שיחזרו אליו האדי דלק?

פורסם
לא יודע, בגלל זה אני שואל, ואם המערכת הזאת, עושה בעיות, אפשר לנתק אותה?

אי אפשר ככה סתם לנתק אותה.

אם תנתק את הצינורית שמגיעה ממיכל דלק לקניסטר, יהיה לך כל הזמן ריח של בנזין באוטו.

אם תנתק את הפלג משסתום קניסטר, מחשב מנוע ידליק נורת תקלה.

כנראה שאפשר לקמבן משהו ולבצע ניתוק מסודר - לדגמא לדאוג לנשם מיכל דלק שיוצא בחלק האחורי של האוטו כמו במכוניות של פעם, לחסום את הצינורית שהולכת לסעפת יניקה, את השסתום כנראה להשאיר מחובר ואז אולי נורת תקלה לא תדלק.

אבל למה שתצטרך לעשות את זה?

מדןבר במערכת מאןד פשוטה ןבקרה של תקלה אין בעיה לתקן אותה.

פורסם

מצטרף לנושא,

יש לי בעיה עם השסתום קניסטר. הוא נשאר סגור. הדבר המוזר הוא שהוא מקבל 12V מהצמה (נבדק ע"י מולטימטר).

כשאני מחבר לו מתח ישירות מהמצבר השסתום נפתח ואני שומע קליק (בקיצור לא נפתח עם מתח מהקונקטור).

הרכב מדליק מדי פעם נורת הזרקה אבל לא באופן קבוע. הקניסטר נבדק ונמצא תקין ללא סדקים.

האם השסתום אמור לקבל רק מתח או שגם המחשב שולט עליו אם להיפתח או להיסגר? עדיף לחבר אותו שיהיה פתוח קבוע או סגור? מה הם ההשלכות?

• תוכן חדש...