Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברצוני לדעת מה דעתכם על הזנחה חיצונית ? וקצת פנימית כמו פלסטיקה . הרכב ישן, גילו בערך 12 וזה מובן, אבל האם זה מגדיל סיכויים שהבעלים גם לא שמר מבחינה מכאנית ? מניסיונכם כמובן .

אומר שהמנוע נשמע תקין אולם יש קצת שמן מלמעלה .

תודה מראש .

כן אבל זה היה בתקופת הבריטים שלא דחפו את האף למקום שבין אדם למכוניתו.

פורסם

במקום שאנשים שאתה לא מכיר ינחשו דברים על רכב שלא ראו, בדוק אותו בעצמך. כל מקרה לגופו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סביר להניח שיש קשר. הרי אדם שלא שם איבר מין על איך הרכב שלו נראה, כנראה שגם לא ממש שם איבר מין על איך האוטו נראה מבפנים.

זה יותר מרק האוטו. אתה צריך לראות את הגישה של הבעלים. "שים דלק וסע" משיג לך בדיוק את זה.

רק על סמך המראה של הרכב? לא. אבל אתה צריך לשקלל כמה גורמים ביחד.

פורסם

אישית אני שוטף את הרכב מבחוץ אולי פעמיים בשנה. מבחינת תחזוקה- מקפיד על חלקים מקוריים, תחזוקה שוטפת, צמיגים איכותיים.

לדעתי זה ממש לא קשור.

פורסם

הזנחה חיצונית של רכב אינה מעידה בהכרח על מצבו המכאני.

לאבא שלי סיוויק 2008, הרכב עובר שטיפה בערך אחת לשבועיים אממא, מבחוץ יש לו אי אילו פגמים- מכות בפגושים כולל מכת פח קטנה בקצה פגוש אחורי, שפשופים ומכות נקודתיות רבות (פתיחת דלתות) וכו׳.

אמנם לא שיא ההזנחה אבל רחוק ממצב חיצוני מושלם, אבא שלי לא מתקן את זה כי לדבריו זה בזבוז כסף- תתקן היום ומהר מאוד תגלה הפתעות חדשות על פח הרכב.

קשה שלא להבין את צורת החשיבה שלו.

מכאנית לעומת זאת הרכב מטופל על פי הספר ואבי לא חוסך על התחזוקה, מטופל במורשה כמו שעון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני חושב שאנשי הפורום קצת שכחו מה זה רכב מוזנח. זה לא רכב שלא נשטף שבועיים, עם כמה פגיעות קטנות ותאונות חנייה.

מדובר על משהו כזה:

39-rusty_lada.jpg

39-rusty_lada.jpg

פורסם

כשחיפשתי רכב נתקלתי בשברולט לומינה שבחוץ המצב שלה היה גמור לחלוטין , המון מכות פנסים שלא יושבים במקום וכו..

מבחינת טיפולים הרכב עבר את כולם וגם הגיר וגם המנוע היו במצב טוב.

לכן תבדוק כל מקרה לגופו, ותראה אם אתה בעצמך רוצה לנסוע ברכב שנראה מוזנח - או תבדוק אם לא יקר יותר מידי להביא אותו למצב שיראה נורמאלי.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני הפעם עם אושריקו.

זה ממש לא חייב להיות קשור.

גם לי חשובה קודם כל התקינות המכאנית של הרכב, הרבה יותר משיהייה נקי ומצוחצח.

כ"כ - חשוב לי גם יותר הנקיון הפנימי מאשר החיצוני (שתמיד אחרי רחיצה - זה דווקא מתלכלך).

alfa 156 2.5.

פורסם

זה תלוי גם כמה ידיים עברו, מה עבר אצל כל אחד שנהג בו, אני למשל קיבלתי רכב מדוד שלי שהוא ישן, קצת חבוט פה ושם בדלתות, צבע מתקלף, אבל הכל מתוקתק בזמן, שמנים איכותים מחברות מוכרות, חלפים לרוב מקוריים וכו'.

הכל תלוי. אתה יכול ליפול גם על בעל רכב שבבעלותו איזו BMW ברמה גבוהה שמטפל במוסך חאפר ומשתמש בחומרים לא איכותיים במיוחד, אבל הוא יפה מבחוץ.

לפני רכישה של רכב כזה פשוט מבקשים היסטוריית טיפולי רכב.

Opel Adam S 2017

פורסם

חברות הליסינג מומחיות בלהציג רכבים מלוקקים אך במצב מכני ירוד יחסית עם פילטרים ב-5 שקלים מסין. בקיצור, כל מקרה לגופו.

פורסם
אני הפעם עם אושריקו.

זה ממש לא חייב להיות קשור.

גם לי חשובה קודם כל התקינות המכאנית של הרכב, הרבה יותר משיהייה נקי ומצוחצח.

כ"כ - חשוב לי גם יותר הנקיון הפנימי מאשר החיצוני (שתמיד אחרי רחיצה - זה דווקא מתלכלך).

להסכים עם אושריקו זאת לא בושה!:twisted:

פורסם
זה תלוי גם כמה ידיים עברו.

לא מסכים איתך, נניח והלכת לראות רכב מסויים שהוא יד גבוהה ביחס לשנתון, נניח יד שישית לרכב בן 9-10.

בוא נצא מנקודת הנחה שכל 5 הידיים הראשונות הזניחו את הרכב ואז הגיעה היד השישית והוא פדנט וטיפל בהכל. מה אז?

כותב את זה מנסיון של 2 רכבים שהיו בבעלותי שאני הייתי יד חמישית, אחד הרכבים דרש קצת התעסקות בביטול קומבינות שבוצעו בו כדי לעקוף תקלות (רדיאטור חימום פנימי נוזל? אין בעיה, לא נחליף אותו- נבטל אותו...).

הרכב השני נרכש במצב מעולה ובכל אופן כשאני מכרתי את הרכבים הם היו במצב מצויין.

לא להכליל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...