Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אתחיל בזה שהנושא שייך לאוף-טופיק אבל לצערי גם לאחר מס' שנים שאני בפורום אין לי גישה לכתוב שוב,

אני מעדיף לשאול בפורום זה ולא בפורמים אחרים של כספים וכ'ו, כי אני יודע שנמצאים כאן אנשים מאוד מלומדים ומכל מגזרי האוכלוסיה.

מישהו יכול בבקשה להעביר את הנושא לשם?

ועכשיו לשאלה:

לאחי השתחרר עכשיו מתוכנית חיסכון בבנק 700.000 ש"ח לאחר 3 שנים, עם ריבית כל כך זעומה שהיא אפילו מצחיקה,

לאחר 3 שנים הרווח הוא סה"כ 1000 ש"ח עלובים.

מהבנק לוחצים עליו לסגור שוב את הכסף, אבל הוא לא מעוניין ברווח כל כך נמוך, והיועץ השקעות בבנק לוחץ עליו להגיע לפגישה.

במידה והוא יגיע לפגישה עם היועץ השקעות מה הוא צריך לבקש\לדרוש ?

באיזה אפיקים אחרים טובים ניתן להשקיע את הכסף בצורה סולידית ולקבל החזר נורמלי ?

יש לציין שהכסף מיועד בעתיד לקניית דירה (במידה ויתאפשר) במחירים של היום זה לא נראה שפוי כל כך

ואפילו לא משתלם לקנות דירה במחירים כאלה ועדיף לגור בשכירות ..

אשמח לקבל תשובות,

תודה רבה מראש :-)

חלקי פנים לפיג'ו 306 קבריולט למכירה :

http://www.dzimmer.net/306

פורסם

בסכום כזה אפשר לקנות שתי דירות בנות שלושה חדרים בדימונה למשל, שיניבו תשואה חודשית של כ-3000 ש"ח משכירות.

(תשואה שנתית של 5-5.5 % מלבד עליית ערך הדירות)

לדעתי זו השקעה מאד מאד סולידית ונטולת סיכונים.

פורסם

הריבית הנמוכה (בעולם כולו, לא רק בארץ) לא תמשך לנצח.

תהליך עליית הריבית יגרום לירידה בערך כל הנכסים הפיננסיים.

בדרך כלל תנועת המטוטלת של שווקים פיננסיים עוברת את האמצע ולכן תהליך עליית הריבית יהיה ארוך ולא יעצור בריבית "נורמלית".

לכן ההצעה שלי היא להמשיך עם הדבר הכי בטוח שיש. לא חייבים לסגור את הכסף לשלוש שנים. בשביל לקבל קמצוץ ריבית אפשר גם לקנות מק"מ לחצי שנה או שנה ולקוות שבעוד שנה כבר אפשר יהיה לקבל ריבית טובה יותר. רק לא לשכוח להתמקח עם הבנק על עמלות הקניה ודמי השמירה שיכולים למצוץ לחלוטין את מעט הריבית שמקבלים.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
בסכום כזה אפשר לקנות שתי דירות בנות שלושה חדרים בדימונה למשל, שיניבו תשואה חודשית של כ-3000 ש"ח משכירות.

(תשואה שנתית של 5-5.5 % מלבד עליית ערך הדירות)

לדעתי זו השקעה מאד מאד סולידית ונטולת סיכונים.

דירת שלושה חדרים בדימונה תניב שכירות של 3000 ש"ח? נשמע קצת תמוה, אולי דירה בנתניה תניב סכום שכזה.

אפשר בסכום הזה לקנות דירת 3 חדרים בבניין ישן במרכז חדרה, להשכיר, ולקוות שיהיה פינוי בינוי (יש כמה פרוייקטים בתכנון) שיקפיץ את ערך הנכס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני אישית הייתי נמנע מלעבוד עם הבנק , זה דבר ראשון.

היועצים שאני נתקלתי בהם בבנק היו לא מעודכנים במה שקורה בשוק, דוחפים לך מוצרים לפי האינטרס וחוץ מזה העמלות בבנק גבוהות.

במקום אחיך, הייתי פותח חשבון מסחר בחברה כמו מגדל או דש, ובונה תיק מאוזן שלא מצריך מעקב הדוק.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
דירת שלושה חדרים בדימונה תניב שכירות של 3000 ש"ח? נשמע קצת תמוה, אולי דירה בנתניה תניב סכום שכזה.

אפשר בסכום הזה לקנות דירת 3 חדרים בבניין ישן במרכז חדרה, להשכיר, ולקוות שיהיה פינוי בינוי (יש כמה פרוייקטים בתכנון) שיקפיץ את ערך הנכס.

אתה תתפלא אם תדע באילו מחירים מושכרות הדירות בדימונה..אני דימונאי \=

Opel Adam S 2017

פורסם

שיגש לאחד הבנקים הקטנים (דוגמת מזרחי / איגוד וכו') וישאל כמה ריבית הוא יקבל על פקדון של 700K לתקופה בה הוא מעוניין. אני בטוח שהתשובות יפתיעו אותו. נכון שהריביות היום נמוכות ביותר, אבל עדיין הפערים גדולים. ולא צריך להעביר את החשבון לבנק ה"חדש", אפשר לפתוח שם חשבון השקעות, בלי עמלות עו"ש ובלי התחייבות או כאב ראש לעבור שוב.

:turn-l:
פורסם
שיגש לאחד הבנקים הקטנים (דוגמת מזרחי / איגוד וכו') וישאל כמה ריבית הוא יקבל על פקדון של 700K לתקופה בה הוא מעוניין. אני בטוח שהתשובות יפתיעו אותו.

הן בטוח יפתיעו אותו, הוא יקבל מספר עם כל כך הרבה אפסים (מימין לנקודה), שגם אני מופתע כל פעם מחדש.

בקיצור, תיק השקעות סולידי (אג"ח ממשלתיות ותעודות סל) בבנק או בבית השקעות (אני לא יודע אם 700K מתאים לבית השקעות), ותשואה יחסית בטוחה וסבירה לסכום הנ"ל בסיכון נמוך מאד-נמוך.

שכירות בדימונה נשמע לי כאב ראש לוגיסטי למישהו שלא מדימונה או מהאיזור. אגב התכוונת 3000 ש"ח משתי הדירות ביחד כן?

פורסם

700K בהחלט מתאים להשקעה בבית השקעות ,

היתרון - משהו מבצע בשבילך גם את הויכוח עם הבנק על העמלות וגם מנהל את ההשקעה בשבילך ולא צריך ללמוד הרבה

החסרון - זה עולה לא מעט, בסכום כזה יכול להגיע בין 0.7% ל 1% מערך התיק שנתי פלוס מע"מ (תלוי בכושר המיקוח) , ולא תמיד פועלים רק לטובת הלקוח לעיתים קונים קרנות הבית יקרות על מנת לנפח מעט את ההכנסות

אם אתה חושב על בית השקעות תבדוק ותדבר לפחות עם 3-4 בתי השקעות שונים ותתוכח על העלות.

אפשר לחלופין אם יש ידע לנהל את התיק לבד. או ללמוד לתקופה קצרה עם מנהל ההשקעות ואז לעבור לעבוד לבד

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני גם מהאלה שממליצים לקנות דירה ולהשכיר, לא צריך דווקא בדימונה יש עוד הרבה איזורים ששווה להשקיע, אני הייתי קונה במקום שקרוב אלי יחסית.

פורסם

לקנות 2 דירות?בשביל להישחט על המס רכישה הזה?

אנשים שהדירות שלהם מיועדות לפרויקטים של פינוי בינוי לא מוכרים אותן.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

קונה דירה ב 1.3 מיליון במרכז (פ"ת נגיד) - את המשכנתא ישלם השוכר, ובעוד 10 שנים מסיים לשלם את המשכנתא, מוכר ב 1.6 מיליון ומבסוט על הרווח.

(גילוי נאות, אבא שלי קנה ב 1.1 בשנת 2004 ומכר לפני חצי שנה ב 1.45 על אותו עקרון בדיוק)

פורסם

ההנחה שדירה שתקנה היום תהיה שווה יותר בעוד כמה שנים היא לא מבוססת. יותר נכון - היא מבוססת על העבר, מה שלא אומר כלום על העתיד.

• תוכן חדש...