Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב FEDEX מנסים לעשוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה 30% הנחה באתר של הוליסטר ומשלוח חינם מעל 75$ אז ארגנתי לעצמי חבילה ב-75.8$ על מנת להוריד את הסיכון למכה מפדקס.

היום מתקשר אלי השליח ושואל מה עם התשלום על החבילה.:roll:

שאלתי כמה,והתשובה היא====188 שקל:evil::lol::roll:.

כמובן שאמרתי לו שאני לא מעוניין לקבל את החבילה ומחר אדבר בבוקר עם פדקס.

פעם שעברה הזמנתי ב-120$ ונדרשתי לשלם 250 שקל.

פעם לפני זה חבילה ב-76$ עברה חלק.

שלחתי מייל להוליסטר על העסקה ושאני מעוניין להחזיר להם החבילה,נראה מה יגידו.:-(

אז שלא תיפלו בפח (מי שעדיין לא נפל).

מוזר שעל משלוח חבילה ב-120 יורו באירופה לא חוייבתי אפילו שקל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

זה נחמד שהוליסטר מעניקים משלוח חינם עבור רכישה העולה על $75. לרוע מזלך, מדינת ישראל מעניקה פטור ממכס על טובין מיובאים שערכם הכולל (כולל המשלוח) הוא עד $75, כלומר: עד $74.99 אתה פטור.

בבחירה בין הימנעות מתשלום על משלוח לבין הימנעות משלום מכס, אתה בחרת במשלוח.

אתה צודק, פדקס מנסים לעשוק אותך. ויוה לה רבולוסיון!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד לפי מיטב זכרוני על חבילות עד 300 וקצת דולר משלמים רק מע"מ,

מוכן לשלם את המע"מ כחוק בלי התוספת דמי שקר שלהם על אגרת הדפסה וכו.:evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

פותח שירשור יקר,

קודם כל, איך שאמרו לך. הפטור הוא עד $75. סנט אחד מעבר לכך ואתה מחויב במיסים. זכרונך מטעה אותך קודם כל, הסכום שעליו מוענק הפטור תמיד יהיה קבוע בשקלים והוא 1200 שקלים. כלומר, שער הדולר הוא 2 שקלים, הפטור יהיה עד 600 דולר, שער הדולר הוא 4 שקלים, ערך הפטור יהיה 300 דולר וכיוצא בזה.

הפטור ממכס לקניות עד 1200 שקלים אינו תופס על חלקי חילוף למכוניות, אופנועים וכיוצא בזה. גם לא על אלכוהול או מוצרי טבק.

אני לא עובד אצל פדקס או אצל אף חברת שילוח כזאת או אחרת, אין לי שום קשר לתחום אבל הפעם האשמה היא עלייך. אחרי אין ספור שירשורים בנושא אנשים היו צריכים כבר להבין וללמוד. אלה הן החברות, זאת דרך העבודה שלהם ואלה הן העמלות שלהן. מתאים לך יופי. לא מתאים לך? תבקש מהמוכר לשלוח את החבילה בדואר רגיל ותחכה עד חודש. ככה לא תשלם שקל אחד עמלת עמיל מכס וכיוצא בזה.

אני מעולם לא שילמתי שקל שחוק אחד על אף חבילה שנשלחה בדואר רגיל ושהייתי צריך להמתין עבורה. לפעמים היא הגיעה תוך כשבוע ולפעמים תוך חודש. כל עוד זה לא דואר אקספרס לא גבו ממני שום עמלה. בעולמנו, זמן שווה כסף. אם אתה מוכן לחכות אתה תחסוך כסף. אם אתה זקוק לחלק במיידי אזי אתה תצטרך לשלם כסף.

הנה, ראה בעצמך. שירשור טרי, טרי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532980-%D7%9E%D7%9B%D7%A1-%D7%9E%D7%9B%D7%A1-%D7%9E%D7%9B%D7%A1

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

דני,

כל חבילה עוברת אוטומטית דרך העמילות של חברות השילוח המהיר.

במידה ואתה מעוניין לשחרר לבד, אתה יכול להודיע על כך לחברת השילוח, לשלם 130 ש"ח על העברת ניירת (או פקודת מסירה, כל חברה והשם שלה) ולשחרר לבד.

אף אחד לא הכריח אותך להשתמש בשירותים שלהם, בטח ובטח שידעת שהמשלוח מגיע עם פדקס וציפית לחיובים כאלו ואחרים מהם.

מעצבן? מאוד

חוקי ולגיטימי? לצערי כן.

פורסם

הבחירה בפדקס כמובן לא שלי אלא של האתר (המשלוח חינם),

אני לא מתנגד לשלם מסים כחוק על החבילה!

נכון להיום אף אחד לא יצר אתי קשר רשמית מפדקס לדרוש תשלום(לא קיבלתי גם הודעה כמו פעם שעברה שהחבילה ממתינה לתשלום).

מה ניתן לעשות?

באתר של הוליסטר כתוב שייתכנו מסים לפי המדינה אך לא מוזכר כלום על עמלות חברות השילוח,בנוסף גם רשום shipped via Standard service,מאיפה אני אמור לדעת ששולחים דרך פדקס? (בהנחה וזו הייתה פעם ראישונה:-)).

פורסם
באתר של הוליסטר כתוב שייתכנו מסים לפי המדינה אך לא מוזכר כלום על עמלות חברות השילוח,בנוסף גם רשום shipped via Standard service,מאיפה אני אמור לדעת ששולחים דרך פדקס? (בהנחה וזו הייתה פעם ראישונה:-)).

מהאתר שלהם:

IMPORTANT: THE RECIPIENT OF THE ORDER WILL BE RESPONSIBLE FOR ANY IMPORT DUTIES OR TAXES CHARGED BY THE RECIPIENT'S COUNTRY AND CARRIER-RELATED FEES. THESE ADDITIONAL CHARGES WILL BE COLLECTED FROM THE RECIPIENT BY OUR SHIPPING CARRIER AT THE TIME OF DELIVERY.

מאיפה אני אמור לדעת ששולחים דרך פדקס? (בהנחה וזו הייתה פעם ראישונה:-)).

תשלח מייל ותשאל לפני שאתה לוחץ על כפתור הBUY ומקווה לטוב?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

הזמנתי חולצות מ-EBAY לא מזמן והגיעו אלי יחסית מהר.

http://stores.ebay.com/shopwithjenny

http://stores.ebay.com/Trend-Chaser/Mens-Shop

http://stores.ebay.com/dykgroupforhilfiger

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מהאתר שלהם:

IMPORTANT: THE RECIPIENT OF THE ORDER WILL BE RESPONSIBLE FOR ANY IMPORT DUTIES OR TAXES CHARGED BY THE RECIPIENT'S COUNTRY AND CARRIER-RELATED FEES. THESE ADDITIONAL CHARGES WILL BE COLLECTED FROM THE RECIPIENT BY OUR SHIPPING CARRIER AT THE TIME OF DELIVERY.

תשלח מייל ותשאל לפני שאתה לוחץ על כפתור הBUY ומקווה לטוב?

האם בכל קניה שעשית ברשת מחו"ל שלחת מייל לפני זה לוודא שהשולח לא שולח בפד-אקס?

פורסם

בכל אתר שאני קונה בו פעם ראשונה - כן.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בכל אתר שאני קונה בו פעם ראשונה - כן.

ומה לגבי איביי? כל מוכר שלא קנית ממנו מקודם?

פורסם (נערך)

מוצרים מעל רף המכס - כן.

קשקושים מסין ב5 שקלים אני מאמין שלא ישלחו לי בFedEx.

(וגם אם כן אז ביצים שלי, מתחת ל$74.99 לא יכולים לקחת לי גרוש שחוק)

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

פורסם (נערך)

התגובה נכתבה ל-NINJMNKY לפני שהוא הספיק לערוך אותה:

זה לא מדויק. גם אם ערך הטובין הוא $74.99 והמשלוח חינם, לעתים המכס לוקח בחשבון גם את עלות ההטבה שקיבלת מהמוכר בחישוב הערך הכולל.

המצב דומה כאשר אדם מקבל מתנה מחו"ל שהוא לא שילם עליה אגורה שחוקה - גם אז לטובין יש ערך ולכן גם אם בפועל לא התקבל תמורתם תשלום, עדיין המכס ידרוש את החלק שלו.

נכון להיום אף אחד לא יצר אתי קשר רשמית מפדקס לדרוש תשלום(לא קיבלתי גם הודעה כמו פעם שעברה שהחבילה ממתינה לתשלום).

מה ניתן לעשות?

אף אחד לא יצר איתך קשר מהסיבה הפשוטה שאינך בעל משלוח. בעל המשלוח הוא זה ששילם עליו, כלומר: הוליסטר. מרגע שאתה הצהרת שאינך מעוניין לקבל את המשלוח, פדקס סיימו את עסקיהם איתך וכרגע הם מתנהלים מול הוליסטר.

מכיון שהמשלוח אינו יכול להישאר במצב הנוכחי שלו, הברירות שעומדות בפני הוליסטר הן או לשלם לפדקס כדי לשלח אליהם בחזרה את הטובין או להורות לפדקס להשמיד אותם. ההימור שלי הוא שהם יבחרו באפשרות השניה.

אז מה בכל זאת אפשר לעשות? להתקשר לפדקס ולומר להם שאתה כן מעוניין לקבל את המשלוח ומוכן לשלם את כל העלויות בגינו. האפשרות האחרת שלך היא להניח לו ולקחת את הסכום שכבר שילמת בתור דמי לימוד לפעם הבאה שאתה מבצע הזמנה מחו"ל.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...