Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שדדו את דוד של אבא שלי היום בשעה 6 וחצי, בן אדם בגיל 67 ופיצצו אותו במכות. זה קרה ליד הבית שלו, הוא ישב על ספסל אחרי שחזר מהבית שלנו. השודד/גנב לקח לו 1500 ₪ והשאיר אותו עם לסת שבורה וכנראה צלעות שבורות (הוא במיון כרגע ומחכים לתשובות מהצילומים). השודד נתפס עם הארנק של הקורבן ורק עם 70 ₪ שהוא טוען שהם שלו.

אני בהלם ממה שקרה, אשתו נפטרה לפני שלושה שבועות ועכשיו הדבר הזה נפל עליו.

מה ניתן לעשות עם מה שקרה במישור הפלילי ואזרחי? ברור לי שלכלא הוא יכנס, אבל לדעתי היה פה ניסיון לרצח. ניתן לשכור עורך דין שייצג אותו? ניתן לתבוע אותו באופן אזרחי?

מה ניתן לעשות?

פורסם

אני מאחל החלמה מהירה והתאוששות קלה.

טוב מאוד שתפסו את ה$*% הזה,מקווה שבכלא יהיה בחורה של מישהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בן כמה הוא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא יודע מה הגיל שלו אבל אני יודע שדוד של אבא שלי הכיר אותו.

הוא תמיד היה מציק לו לדוגמה: מבקש ממנו סיגריה או מצת להדליק סיגריה.

והיום כנראה החליט להתקיף אותו לאור יום, מזל שהיו אנשים שהזעיקו את המשטרה שתפסו אותו.

פורסם

רק שאלה אחת. למה הוא הסתובב עם 1500 שקל במזומן ואיך הזבל ששדד אותו ידע על זה?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני מאחל החלמה מהירה ורפואה שלמה לאבא שלך וסרטן ריאות לשודד.

פשוט מרתיח.

קחו עו"ד תותח, שיהיה גם יקר (אם הוא תותח הוא ידע להחזיר את ההשקעה) ותתבעו לו את הצורה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה גם מה שההורים שלי שאלו.

רוב הסיכויים מזל של השודד.

תיקון קל זה דוד של אבא שלי לא אבא שלי.

אמרתי להורים שלי שיקחו עורך דין ויתבעו אותו.

פורסם

אני לא עורך דין והידע שלי בפלילים/חוקים לא קיים.

ההיגיון הבריא אומר להמתין עם התביעה האזרחית לפסק הדין של התביעה הפלילית.

לאחר שתהיה הרשעה בביהמ"ש, לא יהיה צורך להוכיח הכל מהתחלה אלא רק את חומרת הפציעה וההשלכות וכמובן את גובה הפיצוי.

פורסם

רוב הסיכויים שזה אדם בלי כלום,מה כבר אפשר להוציא ממנו בתביעה אזרחית?

החלמה מהירה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

קודם כל החלמה מהירה לדוד של אבא שלך.

דבר שני, הסיכוי שאדם כזה שנכנס ויוצא מהכלא יוכל לשלם משהו שנפסק נגדו בהליך אזרחי הוא שואף לאפס.

מה שיקרה הוא שתזכו בתביעה אבל תשארו עם חור בכיס, כי תשלמו לעורך הדין שלכם, וכסף לקבל מהבחור

לא תקבלו.

אם יש מישהו שיכול לבדוק לכם לפחות ברמה בסיסית על אותו אדם, מבחינת נכסים, חובות, הוצל"פ, זה יתן לכם

תמונה טובה יותר אם שווה בכלל להכנס לזה.

הימור שלי, לבנאדם אין שקל, ויש לו איזה 10 תיקים בהוצל"פ, וחובות לכל העולם ואשתו.

פורסם

@dany גם אם אין לו גרוש על התחת אפשר לפתוח תיק הוצל"פ וזה יטרטר אותו מספיק, אל תדאג.

אסור להישאר אדישים ולתת לזבלים האלה לחשוב שהם יכולים לעשות מה שבא להם ללא שום השלכות.

החלמה מהירה לדוד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

~

עם כל הצער שבדבר, אני מציע להירגע עם הדרמה. לא מדובר במכת מדינה אלא בתופעה אופיינית למדינות עם כלכלה בנסיגה וליקויים במערכת החינוך. גם בישראל זה לא חדש אלא נמשך כבר שנים רבות, וכנראה ימשיך לא לקבל התייחסות עד שישדדו את אביו הקשיש של שופט זה או אחר.

במישור הפרקטי (שוב, נעזוב כרגע את הסנטימנטים) זקנים הם מטרה נוחה משתי סיבות: הם זזים לאט ונוטים להתנהל במזומן. עונת הציד הכי טובה למי שמחפש לשדוד קשיש היא בשבוע הראשון לחודש, כאשר הם מושכים את הקצבאות והולכים לשלם במזומן את החשבונות, בדיוק כמו בשנות ה-80. יש דרכים פשוטות להימנע מהסיכונים האלה, אבל בשביל זה צריך להבין בכלל שאתה אוכלוסיה בסיכון, ואת זה רוב הקליינטים מפספסים. הם חושבים שאם גרו באותה שכונה שלושים שנה אז הם עדיין יכולים להלך בה בחופשיות, אבל זו טעות חמורה - לצעירים של היום לא אכפת מי אתה וכמה זמן גרת שם, אין להם כבוד לכלום, ולכן כל אחד הוא מטרה פוטנציאלית. בקיצור, בדיוק כמו שאני לא מסתובב בחו"ל (או בנתניה) עם יותר מ-200 שקל בכיס, אין שום סיבה שהם יעשו זאת ויניחו שזה יעבור בשלום.

אנחנו, הנכדים או הילדים (במקרה גם אבי בן 67), יכולים למזער את הסיכון להתקפות כאלה ע"י עזרה בתשלום החשבונות באינטרנט, סיוע לוגיסטי לפי הצורך, ובאופן כללי ע"י יצירת תנאים בהם אותו זקן שלא מסוגל להגן על עצמו לא יצטרך להסתובב עם סכומים גדולים של מזומן עליו. הרי לא קשה להבין מה קרה במקרה הנ"ל - אם אתה אומר שמדובר בדמות מוכרת בשכונה, סביר להניח שהוא עקב אחריך קרוב המשפחה שלך וחיפש שעת כושר. לא מפתיע אם כך שבסוף הוא הצליח, למרות שאולי אפשר היה לעשות זאת בפחות אלימות.

בשורה התחתונה - את המקרים האלה אפשר למזער ע"י שינוי גישה בחיים. כל עוד אנשים ימשיכו להיות שאננים ולחשוב שהם גרים בישראל היפה של פעם, זה ימשיך לקרות. אני מציע לכם להפיק את הלקחים מהמקרה הזה ולראות מה ניתן לעשות ע"מ לא להעמיד את אותו קרוב משפחה בסיכון בהמשך הדרך.

פורסם

למה? כמו שדריש אמר, אנשים מבוגרים לא סומכים על אמצעים אלקטרוניים, ונוטים להתנהל במזומן, אפילו להגיע למצב שב28 לחודש הם מושכים את כל הפנסיה כדי לשים אותה בבית במגירה.

איך ידע? אולי עקב אחריו מהכספומט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...