Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום

מה עושים חיפשתי ניסיתי ומיציתי את כול האפשריות שלפי דעתי קיימות מה עושים? איפה מוצאים צמיגים לרכב?

אני לפני סיום של רכב אספנות 1976 ואני זקוק לצמיגים ואין בארץ וגם בחו"ל אין לי נקודת אור.

אני מחפש צמיג 245/45/15 לאור גודל הגנ'ט של 15 אין כבר למצוא צמיגים. כולם מציעים לי להעלות קוטר גנ'ט אבל אני לא רוצה

הגנט המקורי הוא 15 אז נשארים ב15 אבן סלע

אשמח לקבל המלצות את אתרים את מקומות בחו"ל והלוואי אפילו בארץ לצמיג כזה( כמובן שאני לא אפנה לרב עם יציעו לי צמיג

שונה קצת אבל בקוטר 15)

בתודה

פורסם

פנה לחברת קמור ( האשל 39, קיסריה טלפונים: 04-6276333 ), סיכויים טובים שהם יפתרו לך את הבעיה. ראה עוד כאן:

http://lulisml.wordpress.com/2012/04/19/26-453-%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-%D7%A9%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92/

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

תפנה צמיגי רמת אביב או לצמיג ישיר פ"ת

בהצלחה

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
שלום לכול חברי הפורום

מה עושים חיפשתי ניסיתי ומיציתי את כול האפשריות שלפי דעתי קיימות מה עושים? איפה מוצאים צמיגים לרכב?

אני לפני סיום של רכב אספנות 1976 ואני זקוק לצמיגים ואין בארץ וגם בחו"ל אין לי נקודת אור.

אני מחפש צמיג 245/45/15 לאור גודל הגנ'ט של 15 אין כבר למצוא צמיגים. כולם מציעים לי להעלות קוטר גנ'ט אבל אני לא רוצה

הגנט המקורי הוא 15 אז נשארים ב15 אבן סלע

אשמח לקבל המלצות את אתרים את מקומות בחו"ל והלוואי אפילו בארץ לצמיג כזה( כמובן שאני לא אפנה לרב עם יציעו לי צמיג

שונה קצת אבל בקוטר 15)

בתודה

אין מצב שזה המידה המקורית שלך

איזה רכב יש לך ?

לא רואה סיבה לקחת רביעייה כזו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
תודה לכול העוזרים אבל עדיין אין מוצא

זה לא 4 צמיגים זה רק זוג אחורי

ואני עדיין מחפש מוצא להישאר עם הגנט המקורי

איזה רכב זה , אפשר לדעת?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...