Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת טמפ' ברכב בשעות היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במסגרת העבודה שלי אני נמצא המון על הכביש בשעות היום וחשוף לאור שמש ישירה ומבשלת,

אם הרכב היה שלי הייתי עושה השחרה לחלונות מקדימה ואחורה בצורה עדינה כדי לסנן את השמש אבל הולכים להחליף לי את הרכב בחורף וחבל לי להוציא כזה סכום על רכב חברה.

מהנסיון שלכם, איך אפשר להוריד טמפ' ברכב?

כול עצה תתקבל בברכה,

אבי השזוף

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

וילון לחלון האחורי.

וילונות עם כפתורי ואקום לחלונות האחוריים - צדדיים.

בחניה לפרוש מגן שמש בחלון הקדמי (ואפשר איזה חיתול\מגבת בחלונות הקדמיים הצדדיים. תכנס לרכב יותר נעים.

וכמובן - מכיר את כפתור A/C?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רנו פלואנס גי טי אי.

מכיר את הוילונות מדובר על צל רק מאחורה.

לא מעניין אותי האחורה , מעניין אותי צל מקדימה בזמן נסיעה, ככה שכיסוי הרכב לא עוזר לי

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

זה לא שגרתי ולא ראיתי את זה בשומקום אבל תנסה לחשוב על זה.

יש לך כיסוי בד על הדשבורד?

תפוס את הקצה הקרוב אליך ותרים עד שהוא מגיע לקו הראיה שלך עם תחתית השמשה הקדמית. הקצה הרחוק נשאר במקומו.

עכשיו הוא לא מסתיר לך בכלל ומחזיר מקסימום קרני שמש החוצה.

תמצא דרך לקבע את הכיסוי במצה הזה.

אתה יכול גם להתקין שלל מכשירים בתווך המוצל שנפתח מולך.

יש עוד רעיונות בכיוונים שונים אם זה מעניין.

si vis pacem, para bellum

פורסם

הווילונות עם הכוסות ווקום בחלונות הקידמיים( ראיתי את זה באוטו של בילוש אז לא נראה לי יש עם זה בעיה חוקית) השאלה זה אם זה מפריע מאוד לשדא ראינ, אף פעם לא ניסיתי אז לא יודע. אם השמש לא בעניים שלך אתה יכול לכוון את המגן שמש לחלון ככה שהשמש לא תדפוק לך בראש, ומזגן לחלק העליון של הגוף זה מאוד עוזר בהרגשה הכללית

Using Tapatalk

פורסם

כיסוי רכב או שהשאר חלון פתוח 2 ס"מ.

החום ברכב מגיע ל-60-80 מעלות בשמש בעקבות אפקט החממה. השחרת חלונות לא ממש מקטינה את האפקט.

כיסוי האוטו (יהיה בצל), או השארת חלון פתוח הן פעולות שמפחיתות הטמפ בצורה משמעותית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
רנו פלואנס גי טי אי.

מכיר את הוילונות מדובר על צל רק מאחורה.

לא מעניין אותי האחורה , מעניין אותי צל מקדימה בזמן נסיעה, ככה שכיסוי הרכב לא עוזר לי

אם ככה מה הבעיה?

אמץ לעצמך "נוהל מונית שירות" ותלה על חצי חלון עיתון.

או שתאמץ "נוהל אני אבא לתינוק" ותלה חיתול.

פורסם

אני מכסה את האוטו ולא סובל יותר מדיי. רק בשעות הכי חמות אני סובל, וגם זה רק דקה עד שהמזגן עושה את העבודה.

אוורור נכון של הרכב עושה את העבודה מהר מאוד. אם החום ממש בלתי נסבל, פתח את כל הדלתות, הפעל את המאוורר בלי מזגן על המהירות הכי גבוהה ואוויר חיצוני, וחכה 20 שניות מחוץ לאוטו. הוא יגיע ככה לטמפרטורה קרובה לסביבה מחוץ לאוטו חיש מהר, ואז המזגן הרגיל יוכל לעשות את העבודה החסרה.

פורסם

חלונות מושחרים דווקא מפחיתים משמעותית את הטמפרטורה ברכב בתנאי שהם מאיכות טובה. יש היום כל מיני צלונים לחלונות - תתחיל עם זה.

פורסם

אני משתמש בצלון עם הוואקום בחלון של הנהג. מצמידים אותו לחלק הגדול יותר של החלון, זה שלא קרוב למראת הצד ולכן זה לא מפריע בכלל.

לגבי רכב חונה, סאנרוף (אם קיים) במצב חרך. חלונות אחוריים פתוחים 2 ס"מ כדי לאוורר קצת את הרכב.

• תוכן חדש...