Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!

ברשותי מזדה 3 אקטיב שנת 2005 צמיג בגודל 195/65R/15

בספר היצרן רשום לחץ אוויר בצמיג אחורי ובעומס מלא 45 psi

1. האם מקובל לנפח צמיג בלחץ 45 psi

2. איך אני יכול לדעת אם הצמיג שלי מסוגל בכלל לקבל לחץ כזה.

על הצמיג האחורי רשום מקס' 44PSI מסוג VICTORUN

ועל הצמיג הקדמי לא רשום (OVATION )/

פורסם

אם אתה לא נוסע באופן קבוע עם רכב עמוס (5 נוסעים מבוגרים+מטען), אין צורך לנפח לעומס מלא.

נפח את הצמיגים בהתאם להמלצת היצרן לעומס רגיל.

ודא שהצמיגים שמותקנים ברכבך עונים לקוד המהירות המתאים לרכבך. לא מכיר את צמיגי victorun ואני מניח שזה צמיג סיני "חסכוני".

פורסם

לדעתי מה שרשמת כאן חמור מאוד על סף הפלילי. האם קודי העומס והמהירות של הצמיגים האחוריים תואמים את הרשום ברשיון הרכב?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודי מהירות ועומס לא תמיד רשומים ברישיון הרכב, במיוחד ברכבים יחסית ישנים.

אמור להיות 91H לצמיג במידה הנ"ל.

בכל מקרה, צמיג שרשום עליו לחץ מקסימלי X, אסור לנפח מעל לחץ זה. לא משנה מה יצרן הרכב אומר.

זה שהצמיג אולי לא בדיוק מתאים לרכב, זה סיפור אחר.

פורסם

וזו בדיוק הנקודה.

ההגיון אומר שצריך להיות סנכרון בין תכונות הצמיג ללחצים המותרים. צמיג בעל מידות, קוד מהירות ועומס המותאמים לרשום ברשיון הרכב אשר לא מסוגל לעמוד בלחץ המומלץ על ידי היצרן נשמע לי כמו צמיג-קומבינה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חושב שפותח השרשור טועה לגבי 45PSI.

זה לא הגיוני לרכב משפחתי ולמידה הזאת.

סתם פתחתי שרשור אחר בו גם אתה, Buki השתתפת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?357473-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%97%D7%A5-%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A8-%D7%A0%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3

לפי המדבקה על מזדה 3 לחץ אויר הוא 32psi.

גם כאשר הרכב עמוס, אין סיכוי שצריך לנפח 45psi.

שיסתכל על המדבקה על דלת הנהג, מה רשום בה בקשר ללחץ אויר.

45psi מתאים לרכב מסחרי ולצמיגים מחוזקים, כמו בברלינגו שלך, Buki, בצמיגים אחוריים בעומס מלא (כמעט 48 psi).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם לי מספר 45 נראה מאוד גבוה, אבל בדקתי באוטודטה לפני שהגבתי וזה מה שמופיע גם שם לצמיגים אחוריים של מאזדה 3 בעומס מלא.

• תוכן חדש...