Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת לא מבין למה אתם ממשיכים להעביר את הרכב

טסט במכונים שרק מנסים להמציא תקלות , לא עדיף להחליף מכון ?

בכל מקרה אני ממליץ על חפר באזור תעשייה חדרה , מכון שלא מתעסק בשטויות.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בכל מקרה אני ממליץ על חפר באזור תעשייה חדרה , מכון שלא מתעסק בשטויות.

תרשה לי לפפף. שבוע שעבר עברתי שם טסט וחיפשו אותי בנרות כאילו יש לי מינימום WRX משופרת.

..וכן, הכניסו לי גם לוחית רישוי לחשבון."אחת ב50 או שניים ב85 יש לנו מבצע".

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תמשיך לפפף , יצא לי לעשות שם בערך איזה 20 פעמים טסט, עברתי 19 פעם חוץ מפעם אחת ששתי נורות שרופות(אלא שנדלקות בסיבוב אחד של הסוויץ)

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם (נערך)
כן, שוב פעם הנושא הזה.

50 ש"ח שוחד בעבור החלפת לוחית תקינה.

נמאס מהחרא הזה.

אני כבר לא יודע אם אני לא צריך להיות שמח, שלא הכשילו על משהו מעצבן אחר.

דינמומטר ת"א !!!!!

די, שיכניסו שם משטרה ויתחילו לתקתק אותם לכלא.

יום שישי לפני שבועיים אני מעביר טסט בדינמומטר בתל אביב,

מגיע אלי הבוחן הראשון ואומר לי "מה נעשה עם לוחית רישוי?" אמרתי לו שאטפל בזה,

אמר לי שאלך ואקנה טוש שחור ואתקן את המקומות שהצבע גורד מפגושים של רכבים. אבל

העביר אותי !!!

יש צדיקים בסדום :)

את הלוחית תיקנתי עם תרסיס צבע שחור לאחר מכן ולא עם טוש.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
תתנו למוסך שלכם לבצע לכם את הטסט,יעבירו את הרכב גם עם הלוחית בצבע ורוד.

זה קצת בעיתי למישהו שלא נותן לאף אחד לנהוג ברכב שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני כבר 4 שנים עושה טסט לגרנדה שלי בקומפיוטסט מזרח בראשון, לעולם לא ניסו להשחיל לי על הלוחית(הנקיה)- והרכב 2007.

בקצור- תחליפו מכון.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אני כבר 4 שנים עושה טסט לגרנדה שלי בקומפיוטסט מזרח בראשון, לעולם לא ניסו להשחיל לי על הלוחית(הנקיה)- והרכב 2007.

בקצור- תחליפו מכון.

תודה על ההמלצה.

אפרופו משהו פרקטי, אולי אפשר לייצר פה רשימת מכונים מומלצים ורשימת מכונים מושמצים.

זה יהיה נעוץ פה, שכל אלפי הגולשים פה בפורום לפחות יוכלו לדעת מאיפה להתרחק.

אשלח לצביקה הצעה.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם (נערך)

קרה לי שנה שעברה, פעם הבאה אני אחתום אבל לא אחליף. אין שום סיבה להחליף לוחית זיהוי דהויה. מה זה משנה הצבע של הלוחית, למה בכלל הוא צהוב?

אם הוא היה לבן לא היו עושים מזה תעשיה שלמה. יש ארצות שהצבע של הלוחית הוא לבן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?480300-%D7%94%D7%98%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%98%D7%A1%D7%98-%D7%91%D7%9E-%D7%9E-%D7%9E-%D7%91%D7%91%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%A8%D7%A7

ועוד שאלה, למה המכוני רישוי לא בבעלות ממשלתית? ככה היו נמנעות כל התרמיות האלה.

עריכה אחרונה על ידי ronenfe
פורסם

בעלות ממשלתית לא תפתור דבר, כי במכון רישוי ממשלתי יעבדו בוחנים עם משכורת אפס ומסביב למכון תמיד יהיו מוסכים פרטיים. אתה רוצה להמר כמה זמן ייקח עד שמי מבעלי המוסכים יסגור על אחוזים עם הבוחן על כל רכב שיישלח אליו?

פורסם

תתחילו להיות אקטיביים ולהפציץ בתלונות. הכתובת הראשונה - משרד התחבורה. אם זה לא עוזר יש את מבקר המדינה.

להלן תלונה שהגשתי ב 2007 כנגד מכון ידוע, ככל שיהיו יותר תלונות ורעש התופעה תעלם.CCF22042007_00003_x.jpgCCF22042007_00004.jpg

פורסם

קרה לי 3 פעמים ברציפות

פעם רביעית לא אמרו כלום

אמרו לי לשלם על הלוחית וללכת לזה שמתקין ולחזור פעם אחת או פעמיים.

פעם שלישית שילמתי וקיבלתי את הרשיון ואמרו לי ללכת אליו לתקן וללכת הביתה, יכולתי לא לעשות זאת ולא בדקו

פעם רבעית אמרו לי להחליף אור חניה כי הייתה לי נורת לד אחת, הלכתי וקניתי ב4 שקל(רצה 5), סידרתי לבד וחזרתי לפקידה ואמרתי שתיקנתי ובלי לבדוק חתמו לי

פורסם
אין שום סיבה להחליף לוחית זיהוי דהויה. מה זה משנה הצבע של הלוחית, למה בכלל הוא צהוב?

כי לוחית הרישוי היא מחזירה אור לצורך זיהוי הרכב בכביש בלילה הן על ידי נהגים אחרים\מצלמות רכב והן על ידי מצלמות מהירות\חניה\כביש 6.

אם הוא היה לבן לא היו עושים מזה תעשיה שלמה.

בטח, כי לצייר לוחית רישוי צהובה עולה 50 ש"ח ולייצר לוחית זיהוי לבנה עולה 0ש"ח, נכון?

פורסם

אחרי שפעם אחת נפלתי על לוחית תקינה לגמרי במכון אלן בב"ש, אני מבצע נוהל לוחית לפני כל טסט(ולא חוזר לאלן כמובן).

לוקחים מרקר שחור ומקשקשים על הספרות, 5 דקות של "עבודה" חוסכים כל בולשיט אפשרי בקשר ללוחית במכון.

• תוכן חדש...