Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי להתחמק מכל כאבי הראש האלה אני מעדיף לתת למוסכניק להעביר את הרכב טסט. הוא מכיר את הבוחנים ואין סיכוי שיחרטטו אותו על שטויות כאלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
כי לוחית הרישוי היא מחזירה אור לצורך זיהוי הרכב בכביש בלילה הן על ידי נהגים אחרים\מצלמות רכב והן על ידי מצלמות מהירות\חניה\כביש 6.

גם לוחית לבנה מחזירה אור.

בטח, כי לצייר לוחית רישוי צהובה עולה 50 ש"ח ולייצר לוחית זיהוי לבנה עולה 0ש"ח, נכון?

לא הבנת. אם היא הייתה לבנה, הצבע שלה היה נשאר לבן ולא היה דוהה ודורש החלפה.

גם מעצבן שלא משתמשים גם באותיות לועזיות מה שמקל הרבה יותר לזכור את המספר ויכול להכיל הרבה יותר אפשרויות. יש עוד כוונה לעבור בכלל ל 8 ספרות.

עריכה אחרונה על ידי ronenfe
פורסם

מתקשה להבין איך אנשים נופלים על שטויות כאלה בטסט, מה הבעיה יום לפני הטסט לעבור על הרכב ולנקות אותו, לשפשף סימנים ולכלוך מהלוחית ולתקן בטוש את הספרות.

בנוסף לבדוק שאין נורות שרופות , שיש לכם משולש בבאגז' ופח אשפה וכו.

פורסם

לא הבנת. אם היא הייתה לבנה, הצבע שלה היה נשאר לבן ולא היה דוהה ודורש החלפה.

גם לבן דוהה. חוץ מזה המספרים עדיין נכתבים בצבע אחר (שחור?) מה שגורם לצבע שלהן עם הזמן להיתקלף וכדומה.

אבל אני מסכים, לוחית לבנה יפה יותר.

פורסם
מתקשה להבין איך אנשים נופלים על שטויות כאלה בטסט,

זה לא עניין של "איך נופלים",זה עניין של מכון טסטים "יותר ישר מסרגל" שמחפש איך להשחיל,ועוד על באמת שטויות רק בשביל להרביץ מכירות בשביל עצמו (שהרי על כל מה שתקנה אצלו,מן הסתם הוא מקבל עמלה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
מתקשה להבין איך אנשים נופלים על שטויות כאלה בטסט, מה הבעיה יום לפני הטסט לעבור על הרכב ולנקות אותו, לשפשף סימנים ולכלוך מהלוחית ולתקן בטוש את הספרות.

בנוסף לבדוק שאין נורות שרופות , שיש לכם משולש בבאגז' ופח אשפה וכו.

בודקים בכלל בטסט משולש בבגז'?:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היה להם בחנות כזה למכירה, היו בודקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם לי השחילו לוחית... "דהויה"...{הצהוב}...

הכל כסף לא מעניין אף אחד כלום... הכשילו אותי על עוד כמה חרטות עד שהגיעו מים עד נפש... 300 שקלים חדשים ואפשר להעביר גם אוטו בלי מנוע...

להבא מלכתחילה עושה תמהלך הזה... {הרכב מטופל ללא דופי}

וזה היה באחלה מכון למהדרין...

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אולי לא כולם יודעים, אבל מזה זמן יש תקנה שבכל מקרה בו הרכב נכשל בטסט על לוחיות רישוי, ניתן לבקש מהבוחן שיחתום בגב הרשיון שידוע לבעל הרכב שהלוחית לא תקינה ובאחריותו להחליפה תוך יומיים.

ברכב שלי וברכבים של בני המשפחה שעוברים דרכי, אני נוהג תמיד לבקש את החותמת, אלא אם כן המצב באמת לא תקין.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הנה משהו חדש (קרה לי פעם ראשונה השנה):

הבוחן בודק שלמגבים יש "בשר". אני עושה טסט בחורף ומחליף מגבים קדמיים ואחורי (גולף) כל שנה.

כמובן שהכשיל. החלפתי מגבים שבוע לפני ושמרתי את הקבלה והקרטונים.

מייד שלפתי אותם ושלום על ישראל. בדק גם אפוד זוהר ופח שהיו ברכב.

כרגיל, ניקיתי את הלוחיות לפני ועברתי עם טוש וזה עבר בלי בעיה.

פורסם

פח? בשום רכב עד היום בבית לא שמנו פח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...