Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיש 2 שלבים:

- הראשון למקח וממכר עם התובע - האם פה חייבים עו"ד?

- השני, אם לא הגעתי להסכמה עם התובע והחלטתי ללכת למשפט - האם במשפט עצמו חייבים עו"ד?

השאלה היא לא אם כדאי, אלא אם חייבים?

ובנוסף, נניח שרוצים לערער על פסיקת בית הדין לתעבורה,לאיזה בית משפט מערערים?

תודה

פורסם

לא חובה עו"ד, והערעור הוא לביהמ"ש המחוזי.

קח בחשבון שהשופטים מאוד לא סבלניים כלפי טענות משפטיות שמעלה נאשם לא מיוצג.

פורסם

בשביל 250 שקל ו'-6 נקודות (כרגע אין לי אף נקודה), לא נראה לי שכדאי עו"ד, אני לא עומד בפני שלילה.

מה הכי גרוע שיקרה? השופט ישאיר את הקנס והנקודות המקוריים?

פורסם

השופט לא מחויב לקנס המקורי, כמו כן לשלילה על תנאי ובפועל המקוריים שמוצמדים לעבירה.

הוא יכול להחליט הכל בין המנעד של לזכות אותך או להעניש אותך באופן קשה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רק אדם עם עקרונות הולך לבית משפט על 250 ש"ח.

לגבי השופט אתה מטרד והוא יכול לתת לך עונש ככל העולה על רוחו ( כמעט) אז אל תבנה על זה שיישאר הקנס המקורי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה לא שאני הולך למשפט ללא סיבה ובלי ראיות / הוכחות חזקות לטובתי

ההפך, להערכתי, החומר שיש לי, כל כך חזק שאין לי צורך בעו"ד וגם אם השופט במקרה הגרוע לא יקבל את טענותי והראיות, הוא לא יחשוב שבזבזתי זמן למערכת בגלל עקרונות.

וכן, לא נראה לי הגיוני לשלם אלפי שקלים לעו"ד כדי לחסוך 250 שקל ו-6 נקודות שכרגע הן הראשונות שלי אחר מעל 20 שנות נהיגה.

פורסם

תרשום לעצמך את כל הטיעונים שאתה הולך להציג, ותבדוק אותם טוב טוב, שלא תפיל את עצמך בטיעונים שלך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...