Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהרבה המליצו על הקוריאני מאיביי

וכמובן, על מגבות מותגים.

אבל בקשר למגבות "הזולות" הקוריאני תמיד ניצח פה

אז ככה, לסטודנט כמוני הקוריאני טיפה יקר.

אז אחרי מאמצים מצאתי חנות נחמדה מאוד ויחסית זולה באליאקספרס

יש שם את כל סוגי המגבות האפשריים, וופל, חלונות(זכוכית), רגילות, באפינג ועוד.. וכמובן, בכל מיני גדלים.

אני יודע שאליאקספרס יותר מפחידה מאיביי, אבל לפי הפידבקים מדובר במוכר אמין וסבבה (גם פידבקים ישראלים)

זו החנות עצמה:

http://www.aliexpress.com/store/102521

אני כבר הזמנתי את המגבות באפינג האלו:

http://www.aliexpress.com/item/50PC-LOT-3M-12-x12-Microfiber-Micro-Fiber-Lens-LCD-Monitor-Cleaning-Cloths-Removes-Smudges-Fingerprints/487877104.html

כל הזמנה על אחריותכם, אין לי (עדיין) נסיון מלא מול החנות וכל מה שנאמר הוא לפי רושם אישי בלבד.

פורסם

מגבות מצוינות עם יכולות ספיגה ובאפינג מדהימות!(למרות שחבל ללכלך אותן בוקס או פוליש).

יש לי 3 מגבות כאלו במידה גדולה יותר שנמכרות גם כן בחנות, 40X60.

אצלי מעל לחצי שנה, כביסה אחת לחודש בערך, עדיין במצב טוב מאוד.

החיסרון המשמעותי ביותר של aliexpress הוא כמובן המשלוח, שיכול להגיע לתקופה של חודשיים וחצי, תקופת זמן בעייתית מאוד.

הסיבה היחידה בגללה אני מוותר על התענוג לקנות באתר הזה לעיתים קרובות יותר.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

כן בהחלט זה החסרון המשמעותי.

אבל לפעמים לוקח כמו באיביי, בין שבועיים לחודש ממוכר סיני.

כמה זמן בערך לקח למגבות שלך להגיע, אתה זוכר?

פורסם

חנות נחמדה אבל המחירים די זהים למחירים של הקוראיני אני מאוד אוהב את המגבות שלו הוופל הכחולות שלו מנגבות חלונות מעולה.

שיפוצים..

• תוכן חדש...