Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו קאמרי לא אוונסיס

צודק. :oops:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במדידה עם הרכב של 5.9 שניות 0-100 וחבר עם רכב דומה הגיע לתוצאה של 6 שניות במסלול עם מדידה מקצועית.

הרכב שלי כרגע כבד יותר ויהיה באיזור ה6.2 עם אותו מנוע של הקאמרי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

דרך אגב אני לא יודע עד כמה זה דבר חכם להחזיק רכב שמגיע מהר כל כך מאפס למאה אבל עם התנהגות של פיל בחנות חרסינה.

שיפור מתלים, בולמים, קוילאוברים נראה לי מתבקש עם כל כך הרבה כוח וכל כך מעט שליטה.

מצד שני - הרכב נועד להיות נוח ורך.

לא ברור לי אבל בהחלט לא הייתי אומר לא לכזה רכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפני מספר שנים נאלצתי לנהוג 400 קמ ביום אחד עם אחד הדורות הקודמים של הרכב הזה. עד היום זכורה לי הנסיעה הזאת כסיוט אחד גדול עם כאבי גב איומים. וזה אמור להיות "מפואר".

רכב טוב נמדד בזה שאתה יוצא ממנו אחרי נהיגה של יום שלם ואתה מרגיש כמו חדש ולא מרגיש מרוסק. הקמרי, מבחינתי אחד הנכשלים הגדולים במבחן הזה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אינדיבידואלי מאוד למבנה המושב ולמבנה הגב שלך.

4 שנים על אוונסיס ואין יום שאני לא נהנה מהנוחות של הרכב הזה - יצא לי לשבת בקאמרי דור ראשון ודור שני - עוד יותר נוח.

אולי קיבלת רכב עם מתלה גמור או מושב שהקצף שלו כבר היה במצב לא טוב (תופעה שקוראת במידה והרכב ננהג הרבה זמן ע"י אדם במשקל יתר - נאמר זאת בעדינות)

בכל מקרה - כל מקרה לגופו.

יצא לי לנהוג בהרבה רכבים כולל רכבי יוקרה, ובחלק מהם המושב היה לי פחות נוח ממה שנוח לי היום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני מספר שנים נאלצתי לנהוג 400 קמ ביום אחד עם אחד הדורות הקודמים של הרכב הזה. עד היום זכורה לי הנסיעה הזאת כסיוט אחד גדול עם כאבי גב איומים. וזה אמור להיות "מפואר".

רכב טוב נמדד בזה שאתה יוצא ממנו אחרי נהיגה של יום שלם ואתה מרגיש כמו חדש ולא מרגיש מרוסק. הקמרי, מבחינתי אחד הנכשלים הגדולים במבחן הזה.

באוטו שלי היו מושבים חשמליים עם כל הכוונונים כולל קשיחות הגב. יש הרבה מאוד שהיא לא, אבל נוחה היא כן ובגדול. אין לי מושג איזה אוטו היה לך. שמעתי שיש קאמרי תוצרת רוסיה לשוק הרוסי עם מתלים מוקשחים ואיכות הרכבה של ארגז עם ברגים. אולי זה היה זה?

פורסם

הדור הזה של הקאמרי גם היה הרכב הכי נמכר בארה"ב כמה שנים טובות - אם הוא לא היה נוח, בארה"ב - זה פשוט לא היה קורה.

Pioneer TS-X150

פורסם

סקירה מעניינת, תודה. רק אתקן לגבי איזה נתון אנקדוטי - 200 מ' בשתי השניות שעוברות מהבהוב ראשון לשלישי של הרמזור הם 360 קמ"ש, צריך הרבה חמוצים גם בקאמרי כדי להאיץ ככה ;)

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
סקירה מעניינת

תודה לפותח השירשור!

בשני אתרים שאני בדקתי, התאוצה של הקאמרי 3.5 ליטר, עומדת על 7.4 שניות בלבד. יפה (כמו אוקטביה 1.8 בדיוק) אבל לא כמו שצויין כאן.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אמנון, אני מבין שאתה סקפטי, אבל לא באתרים, אלא בפועל היא עושה את זה והעידו על כך אנשים שבדקו עם ציוד יותר מקצועי מאפליקציה באייפון.

אצלי התוצאה הכי טובה הייתה 6.7. אבל מאוד קשה לזנק איתה בפול גז בגלל מומנט שמועבר לגלים הקדמיים שיוצר כמות טורקסטיר מטורפת. פעם אשכרא יצא לי דריפט מעמידה .

אני מאמין שעם צמיגים שאוחזים יותר טוב ניתן לרדת גם לכיוון 6.2.

דרך אגב, כרגע אני מתנייד עם במוו 730 חדשה והיא הרבה פחות עצבנית אפילו במצב SPORT+.

פורסם

יצא לי לנהוג על קאמרי כזו המון, היה לה גם דלקן אז בכלל היה תענוג. היה רכב של אבא של האקסית, והוא היה בחו"ל חצי מהזמן.

אני יכול להגיד שכל פעם הייתי מופתע מהתאוצה של המפלץ הזה. וכן בלחיצה חזקה ביציאה מהמקום אתה מרגיש טורקסטיר עצבני, לא הרגשתי דבר כזה באף רכב סטנדרטי אטמוספרי.

לגבי הנוחות למי שרשם - הקאמרי, לפחות בדור הזה, היא תענוג של נוחות, באמת שנהגתי איתה ביום אחד מרחובות, לחרמון וחזור, לא הרגשתי שום דבר לא נוח, רכב מצויין.

אגב - שנתיים שהרכב הזה ננהג ללא רחמנות, ונסע כ180 אלף קילומטר, ולא היה ציוץ ולא הקטן ביותר מבחינת אמינות.

ה"מינוס" מבחינתי - לא הרגשתי פאר בטירוף, וציפיתי ליותר, כלומר חשבתי שהרכב ירגיש "יותר", אבל כנראה סתם הייתה לי ציפיה לא ברורה.

פורסם

פאר זה אבאלון לא הקאמרי או שבעצם צריך להחליף ללקסוס. יחד אם זאת הקאמרי הדגם הקודם (שהוחלף) היה משותף ללקסוס אבל עם פחות פאר וקישוטים - דלת,חלק מהכפתורים, ידית הילוכים וכו'.....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

מכיר מקרוב טויטה קאמרי כזו, משנת 2011, שיובאה מארה"ב עם המנוע הזה 277 כ"ס. הרכב פשוט מטוס מטורף.

לגבי האצה בתחילת נסיעה:

אם מאיצים חזק מעמידה - לא ללחוץ פול גז, יש פרפור חזק בצמיגים. לוחצים חלש חצי שניה ואז פול גז.

אם לוחצים פול גז מעמידה ועוזבים אחרי שניה, הרכב מפרפר ועף פתאום במהירות אחרי שמשחררים לגמרי גז, כי אז הגלגלים נתפסים חזק. קצת מסוכן.

אחד הדברים הכיפיים ברכב הזה, אלו תאוצות הבניים. משישים למאה בשתי שניות. זה הזוי. הוא משייט במאירות על חוקית בלי למצמץ בכלל.

בעליות לירושלים דרך 443 נוסע על 120-130 בלי להוריד הילוך אפילו.

מבחינת אמינות הוא אמין מאוד. לא היו בן תקלות במשך שלש שנים כלל (רק 2 טיפולים צמיגים ומצבר).

מבחינת התנהגות, הבעיה היחידה שלו כמו שציינו שהוא מאוד רך, ולא מתאים לנסיעה מטורפת בסיבובים וכו'.

מבחינת צריכת דלק, כמובן שזה תלוי באופי הנהיגה. ממוצע 1 ליטר ל 7.5 קילומטר.

מומלץ בחום למי שיש כסף לדלק.

• תוכן חדש...