Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע מטרה 1965

A110
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסע המטרה של ממס"י וסונול, שיצא לדרכו באפריל 1965 לא היה יותר מאשר תעלול שיווקי מוצלח, אבל 65 המכוניות שהשתתפו בו כללו את הדובדבן והקצפת בנוף המוטורי המקומי.

קראו כאן

Israel rally 1965 1.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
מסע המטרה של ממס"י וסונול, שיצא לדרכו באפריל 1965 לא היה יותר מאשר תעלול שיווקי מוצלח, אבל 65 המכוניות שהשתתפו בו כללו את הדובדבן והקצפת בנוף המוטורי המקומי.

מעניין ונוסטלגי, כרגיל...

יש ברשותך, במקרה, תמונה של ה"פג'ו 403" שהשתתפו?

במעומעם אני זוכר כי שכן שלי באותה תקופה השתתף ב"מסע מטרה" זה, עם פג'ו 403 כחולה כהה, רישוי 203-153.

עודד

פורסם

כתבה יפה מאוד על המסע מטרה,מעניין שלא היתה נציגות ללארק,אפילו לא לארק אחת,הבנתי ממורה נהיגה שהיו לא מעט לארקים 8 צילינדר בארץ משנת 61 דרך 63 ו63,אפילו 2 הווקים הוא לימד נהיגה עם לארק 8 צילינדר בשנת 63.

עופר בן צבי

פורסם
מעניין ונוסטלגי, כרגיל...

יש ברשותך, במקרה, תמונה של ה"פג'ו 403" שהשתתפו?

במעומעם אני זוכר כי שכן שלי באותה תקופה השתתף ב"מסע מטרה" זה, עם פג'ו 403 כחולה כהה, רישוי 203-153.

מעומעם זו כנראה הגדרה יחסית...מצ"ב תמונה של הפז'ו - את מספר הרישוי אי אפשר לראות אבל היא מתאימה לשנתון ועשויה להיות כחולה. 203153 זכתה כנראה להרבה תשומת לב, והמשיכה להתגלגל עד 1985.

P 403 Dk Blue~ [63].JPG

כתבה יפה מאוד על המסע מטרה,מעניין שלא היתה נציגות ללארק,אפילו לא לארק אחת,הבנתי ממורה נהיגה שהיו לא מעט לארקים 8 צילינדר בארץ משנת 61 דרך 63 ו63,אפילו 2 הווקים הוא לימד נהיגה עם לארק 8 צילינדר בשנת 63.

מקומן של הלארקים לא נפקד! בתמונות מופיעות שתיים כאלו, הנה הן לפניך - לארק 64 (שישה צילינדרים) ולארק 63 (חומה?), בלתי ניתנת לזיהוי נוסף.

Lark 63 #62 [117].JPG713295 Lark.JPG

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

כרגיל, מרתק ומעניין.

ארועים מוטוריים היו ועודם די נדירים בארצנו, כך שכל ארוע מעניין בפני עצמו.

מעניין אם מישהו תיעד את המרוץ (שלא רץ..) באשקלון בשנת 1970.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כרגיל, מרתק ומעניין.

ארועים מוטוריים היו ועודם די נדירים בארצנו, כך שכל ארוע מעניין בפני עצמו.

מעניין אם מישהו תיעד את המרוץ (שלא רץ..) באשקלון בשנת 1970.

1970.jpg
פורסם

כתבה מרתקת, תודה.

יש לך רשימה של כל המכוניות שהשתתפו?

אגב, בדרך כלל, ראלי מורכב מקטעי כביש, קטעי דירוג ו"מבחנים" שונים - וחסויות הן דבר מקובל מאוד בספורט המוטורי, מזה שנים. אירועי ראלי כאלו, לא מקצועיים אלא לחובבים, היו דבר מקובל בעולם באותן שנים - ונהגים ישראלים נסעו להשתתף בכאלו גם בקפריסין. כך שבסה"כ, אפשר להתייחס לאירוע כראלי ולא כסתם "תעלול שיווקי".

מה לעשות שבמציאות המוזרה שלנו, הפרופורציות קצת מעוותות; בדיוק כמו להתייחס למסלול בכוכב יאיר כאל "מסלול מירוצים".

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כנראה היתה "טעות קולמוס" ברשימה.

אין לי ספק כי מספר הרישוי של ה- 403 היה 203-153 ולא 202-153, כפי שהופיע ברשימה.

עודד

פורסם
כנראה היתה "טעות קולמוס" ברשימה.

אין לי ספק כי מספר הרישוי של ה- 403 היה 203-153 ולא 202-153, כפי שהופיע ברשימה.

עודד, הרשימה שלי, וכך גם הטעות...

אתקן -

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
האם רכב כלשהו שהשתתף במסע שרד ונמצא בידי חברי מועדון או אחרים ? נצפים הרבה מספרי רישוי

המוסטאנג וה- TR4 עם רישוי בתוקף ב- 2010. מעבר לכך - לא ידוע לי.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

• תוכן חדש...