Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברכב שלי מורכבים מקדימה זוג צמיגים סינים של גוד-רייד בני שנה ומאחורה זוג הנקוק אשר גילם לא ידוע לי.

לאחר שאני משפריץ חומר מחדש צמיגים הצמיגים הקדמיים מקבלים את המראה הרטוב והשחור שאליו אני שואף והאחוריים בקושי מגיבים לחומר (לאחר יום כאילו לא היה חומר).

השאלה שלי היא האם יש קשר ישיר בין גילו ומצבו של הצמיג ליעילות החומר או לא?

(אני משתמש במחדש צמיגים של טרטל)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בטח שיש! כאשר הצמיגים יבשים, קשה לשחזר את הצבע השחור מבריק כמוי חדש עקב עייפות החומר כי הם יבשים. לעומת צמיגים "טריים" וחדשים קל לשחזר צבע כי הם עוד חדשים. לפי דעתי אם גיל הצמיגים לא ידוע לך זה סימן להחליף. אני מחליף צמיגים כל שנתיים וחצי רק כי הם מתחילים להתייבש ולהסדק.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

:mm_yeah:

תודה טוב לדעת!

הצמיגים לדעתי עוד בסדר וכנראה גם יעברו טסט,משום מה הם נראים נורא.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היום אפשר לעבור טסטים עם צמיגים במצב קטסטרופלי,טסט לא פרמטר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

על צידו של הצמיג מוטבע תאריך הייצור שלו.

התאריך ייתן לך מדד על גילו של הצמיג (בהתחשב בכך שזמן אפסנה לא נחשב).

את התאריך תמצא בפורמט של 4 ספרות.

2 ספרות ראשונות מייצגות מספר שבוע, ו2 ספרות אחרונות מייצגות את שנת הייצור.

לדוגמה 1104

הצמיג יוצר בשבוע ה11 של שנת 2004. ז"א 3.2004 (מרץ).

פורסם

החברים פה נותנים מידע מועיל....לדעתי העניין הוא שצמיג טרי פשוט נראה טוב יותר באופן טבעי.

צמיג מיושן שכבר "נוסע" הרבה זמן, זה הגיוני שיראה פחות טוב מצמיג חדש.

האם ניסית לנקות את הצמיג עם APC ומברשת גסה?

תנסה לנקות את הצמיג היטב ואז למרוח את החומר לחידוש צמיגים.

בכל מקרה, לא יודע עד כמה החומר של טרטל ווקס יעיל בפעולה שלו, יעזור אם תוכל להשקיע קצת ולהתנסות במותגים איכותיים יותר כמו chemical guys ו optimum polymer לדוגמא.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

הצמיג הוא תרכובת של חומרים. אחד מחומרי התרכובת נקרא "קארבון בלאק" (carbon black) שגם נותן את הצבע הידוע.

כאשר החומר הנ"ל בא במגע עם אויר, הוא מאבד עם הזמן את התכונות שלו.

לכן יש דהייה של הצבע לצמיגים ישנים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

מחר אני אבדוק את גילו של הצמיג,אני חושד שזה הצמיג המקורי של הרכב כי רכבי קיה ויונדאי מגיעים לארץ עם הנקוק וכפי שאתם יודעים בחברות ההשכרה/ליסינג מתקינים רק צמיגים סינים.

פורסם

טוב אז בדקתי-

צמיגים קדמיים חודש 7 שנת 2013.

צמיגים אחוריים חודש 3 2010.(משמע אלו הצמיגים המקוריים של הרכב כי הרכב עלה 7/2010)

הגיע הזמן להעיף את האחוריים אני חושב.

פורסם

גם צמיגים מאוד ישנים שכבר נוטים ללבן\חום מאשר שחור ניתן לחדש , הסוד הוא באמת כמו כתב שארקי ניקוי לפני ההספגה , עם ניקוי עמוק חידשתי עשרות צמיגים על רכבים מיושנים (לא צריך הטפה בטיחותית , מלבד מטר בחניה הם לא היו נוסעים) .

כל זה לא משנה , החלטת להחליף וזה מבורך מבחינה בטיחותית .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...