Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אלטרנטיבות טובות בהרבה כולל בתקציב של 55K, בעיקר בכל הנוגע לתחום של 0 ק"מ מליסינג.

לדעתי תמורת הכסף ששילמת יכלת לקבל די בקלות קיה פיקנטו, שעולה על האלטו שלך בכל פרמטר למעט צריכת דלק.

פורסם

העיקרון שלי היה לרכוש רכב כמה שיותר זול עם צריכת דלק נמוכה ביותר. כנגד הרכב אני אקבל החזקה מהעבודה לכן משתלם לי להרוויח עוד כמה גרושים והמטרה הינה לנסוע מנקודה x ל y.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
Mii חדשה עם 5 כוכבי בטיחות הייתה עולה לו 1K יותר על הכביש מאשר האלטו הזאת.

אבל עם 3 דלתות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

וזה לא משנה הרבה כי גם ככה זה רכב שני בשבילו בלבד. ראה הודעה ראשונה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קיה פיקנטו ב-54K כולל רישוי זה יותר זול ממה ששילמת והרבה יותר משובח. כנגד צריכת הדלק הטובה יותר של האלטו עומד גימור עלוב ביותר ובטיחות ירודה לעומת הפיקנטו.

זה פורום ייעוץ ולמעשה לא התייעצת - סוף מעשה במחשבה תחילה - קיבלת תמורה לא טובה במיוחד לכסף שלך, אבל זו זכותך.

פורסם

מנוע 1.2 או 1.0?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כניראה רכב 0 ק"מ יד 1.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא קניתי בעצמי. רק שמעתי ממישהו שקנה לאשתו רכב כזה. 3 ק"מ על הספידומטר. ככה או ככה המחיר של רכב כזה לא רחוק בכלל מהמחיר של האלטו.

פורסם

אהה... כמעט נכון. אפשר היה להשיג את הרכב הזה דרך אתר MOTODEAL בכ-1000 שקל יותר זול, דרך סוכן בטלפון, כי עדיין הוא לא מופיע באתר. ללא חיישנים וקודנית. לא נורא.

ובקשר לסיאט מיי, הרי היא מרגישה כמו מטוס קטן, ליד האלטו. הסוזוקי מאוד קופצנית ומעייפת בנסיעות ארוכות, לאומת המיי שמתנהגת כמו רכב גדול בהרבה. ובקשר לחיסכון בדלק אין הבדל בין השניים. לפי הקטלוג כמובן. בפועל המיי אפילו קצת יותר חסכונית, בעיקר בעיר, בנסיעה רגילה, לא בנסיעת "סבתא". דוגמא:

תדלוק 30.6 ליטר. נסיעה: אילת, ים המלח ובחזרה. מהירות ממוצעת 110, 3אנשים ברכב+מזגן, הרבה עקיפות של משאיות. אחר כך נסיעה רגילה בעיר עם מזגן ועליות וקצת משיכת הילוכים. הייתי אומר נסיעה משולבת מהירה. ב-596 ק"ם נדלקה המנורה, וכמות הדלק שמילאתי נגמרה. קשה לי להאמין שהאלטו תעשה את זה, באותם תנאי נסיעה.

• תוכן חדש...